Προς το περιεχόμενο

Λίστα με χρήσιμα προγράμματα για Mac OS X

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το AppleJack είναι μια από αυτές τις εφαρμογές που (αχρείαστες να είναι) όταν βρεθείς σε μια θέση που δεν ξεκινάει ο υπολογιστής σου, μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα.

Ο τίτλος του post περιγράφει ένα από τα προτερήματα του AppleJack μιας και είναι ένα εργαλείο που μπορεί να τρέξει χωρίς GUI (γραφικό περιβάλλον), και με αυτόν τον τρόπο έχει περισσότερες δυνατότητες να διορθώσει τυχών προβλήματα.

Τι ακριβώς μπορεί να κάνει το AppleJack ?

Μπορεί να κάνει από Repair Disk μέχρι και να τεστάρει τις μνήμες του μηχανήματος σας, και όλα αυτά μέσα από ένα εύκολο μενού.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί κάτι άσχημο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα boot σε Single User Mode (Cmd + S κατά την εκκίνηση) και να δώσετε την εντολή “applejack” !

via Milaraki.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...

Measure distances and angles on screen with PixelStick

pixelstick_screenshot0.png

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Fluid

Το χα ξαναανφέρει,αυτό που δεν ήξερα είναι ότι μπορεί να κάνει το παρακάτω,ιδιαίτερα χρήσιμο για το facebook,το παράδειγμα είναι για το Insomnia γιατί βαριόμουν να σβήνω τ ονόματα

4kb2qa.png

28tdwk3.png

2powad2.png

2ymessj.png

Facebook

3907861788_56de0229ec_o.png

HyperDock

διαχείριση παραθύρων όπως τα Windows 7,free

Δεν γίνεται να κάνω thanks, like ή κάτι τέτοιο στο post σου, γι' αυτό και θα το κάνω quote και θα σου πω:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

elven εγινες διασημος! :-D

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

HyperDock

διαχείριση παραθύρων όπως τα Windows 7,free

35317_scr.jpg

Θυμίζει όντως windows 7 αλλά δυστυχώς δεν δείχνει όλα τα ενεργά tabs στους browsers παρά μόνο το τελευταίο που έχεις ανοίξει (σε αντίθεση με τα windows). Αυτή είναι και η σημαντικότερη λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος άλλωστε.

Επίσης δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος αλλά απενεργοποιείται συνεχώς μόνο του και πρέπει να μπαίνω στο system preferences για να δουλέψει εκ νέου.

Τέλος διορθώστε με, αλλά την ίδια δουλειά με το hyperdock δεν κάνεις στο dock απλά πατώντας το trackpad πάνω στο icon που θέλεις?

Θυμίζει όντως windows 7 αλλά δυστυχώς δεν δείχνει όλα τα ενεργά tabs στους browsers παρά μόνο το τελευταίο που έχεις ανοίξει (σε αντίθεση με τα windows). Αυτή είναι και η σημαντικότερη λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος άλλωστε.

Επίσης δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος αλλά απενεργοποιείται συνεχώς μόνο του και πρέπει να μπαίνω στο system preferences για να δουλέψει εκ νέου.

Τέλος διορθώστε με, αλλά την ίδια δουλειά με το hyperdock δεν κάνεις στο dock απλά πατώντας το trackpad πάνω στο icon που θέλεις?

δεν σου δειχνει τα tabs αλλα ολα τα παραθυρα που εχεις ανοιχτα στο εκαστοτε προγραμμα B)

δείχνει τα παράθυρα (πχ ενεργό tab και download manager στον firefox).

Σε εμένα λειτουργεί μια χαρά και είναι σταθερότατο μέχρι τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...