touloumelek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω.θα το δοκιμασω και θα σας πω
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 pezi to smackbook se mackbook 13.3'' ?? μήπως το δοκίμασες? ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό αλλά δεν μου δούλεψε το virtuedesktop http://www.simplehelp.net/2006/10/22/how-to-turn-your-macbook-or-macbook-pro-into-a-smackbook/
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που να χρησιμοποιεί ένα σύστημα συγχρονισμού υποτίτλων, όπως του αξεπέραστου (δυστυχώς και μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα) Media Player Classic; Επίσης, τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο που προτείνονται συνήθως, VLC και perian για quicktime, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσεις χειροκίνητα υπότιτλους (κατά προτίμηση πετώντας τους μέσα στο πρόγραμμα την ώρα που παίζει το βίντεο) ή υπάρχει κάτι άλλο σχετικό; Επίσης μου αρέσει να πειράζω τα περιθώρια, να βάζω τους υπότιτλους να φαίνονται στο μαύρο φόντο, να κάνω ζουμ κατά προτίμηση και άλλα τέτοια. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι καλό που να τα έχει όλα αυτά, μπορώ να τρέχω τον Media Player Classic μέσω MacOS; Είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα μικρό προγραμματάκι που φορτώνει κάποια αρχεία των Windows προσωρινά, ώστε να μπορείς να τρέξεις μικρές εφαρμογές (λεξικά, μεταφραστήρια, ίσως σηκώνει και το Media Player Classic). Και μόνο για το συγχρονισμό, θα είναι πολύ πιο γρήγορο από επανεκκίνηση σε WindowsXP.
Loser Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vlc ή το καλύτερο κατά την γνώμη μου movist
touloumelek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα.υπαρχει καποιο προγραμμα καλο για να γραφεις cd- dvd και αν ναι που μπορω να το βρω? ευχαριστω
e-tic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα.υπαρχει καποιο προγραμμα καλο για να γραφεις cd- dvd και αν ναι που μπορω να το βρω? ευχαριστω Δύο που έχω να σου προτείνω εγώ είναι το Burn OSX και το Liquid CD.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vlc ή το καλύτερο κατά την γνώμη μου movist Μα αυτά χρησιμοποιώ και εγώ. Έχεις εντοπίσει κάποια λειτουργία σαν αυτή που περιγράφω (του Media Player Classic) σ' αυτά τα δύο για συγχρονισμό υποτίτλων; Για όσους δεν ξέρουν, ο MPClassic έχει μια λειτουργία όπου σου βγάζει όλους τους υπότιτλους, εσύ διαλέγεις αυτόν που παίζεται εκείνη τη στιγμή και του λες "current frame". Το ωραίο όμως είναι ότι αν το κάνεις αυτό σε δύο σημεία της ταινίας, για παράδειγμα στην αρχή και στο τέλος (ή κάπου στη μέση για να μη δεις και spoilers), συγχρονίζονται αναλογικά και όλοι οι υπότιτλοι ενδιαμέσως της ταινίας. Δεν έχω ξαναβρεί κάτι αντίστοιχο και ήταν άπειρα χρήσιμο. Η άλλη λύση που λέω υπάρχει; Έχει κανείς υπόψη του αυτό το προγραμματάκι με τα προσωρινά αρχεία Windows;
thanocaster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Το προγραμματάκι που λες είναι το Crossover
dali13gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα.υπαρχει καποιο προγραμμα καλο για να γραφεις cd- dvd και αν ναι που μπορω να το βρω? ευχαριστω Toast Titanium Μα αυτά χρησιμοποιώ και εγώ. Έχεις εντοπίσει κάποια λειτουργία σαν αυτή που περιγράφω (του Media Player Classic) σ' αυτά τα δύο για συγχρονισμό υποτίτλων; Για όσους δεν ξέρουν, ο MPClassic έχει μια λειτουργία όπου σου βγάζει όλους τους υπότιτλους, εσύ διαλέγεις αυτόν που παίζεται εκείνη τη στιγμή και του λες "current frame". Το ωραίο όμως είναι ότι αν το κάνεις αυτό σε δύο σημεία της ταινίας, για παράδειγμα στην αρχή και στο τέλος (ή κάπου στη μέση για να μη δεις και spoilers), συγχρονίζονται αναλογικά και όλοι οι υπότιτλοι ενδιαμέσως της ταινίας. Δεν έχω ξαναβρεί κάτι αντίστοιχο και ήταν άπειρα χρήσιμο. Η άλλη λύση που λέω υπάρχει; Έχει κανείς υπόψη του αυτό το προγραμματάκι με τα προσωρινά αρχεία Windows; Κατέβασε το Jubler που κάνει την ίδια δουλειά(απαιτεί και την ύπαρξη του MPlayer). Κάνεις αυτό που περιέγραψες παραπάνω, αποθηκεύεις τον υπότιτλο και είναι για πάντα συγχρονισμένος.
tsak4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 pezi to smackbook se mackbook 13.3'' ?? υπαρχει το smackspaces πλεον! http://smackspaces.mine.nu/
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι καλό που να τα έχει όλα αυτά, μπορώ να τρέχω τον Media Player Classic μέσω MacOS; Είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα μικρό προγραμματάκι που φορτώνει κάποια αρχεία των Windows προσωρινά, ώστε να μπορείς να τρέξεις μικρές εφαρμογές (λεξικά, μεταφραστήρια, ίσως σηκώνει και το Media Player Classic). Και μόνο για το συγχρονισμό, θα είναι πολύ πιο γρήγορο από επανεκκίνηση σε WindowsXP. Όπως είπε ο Thanocaster, ψάχνεις για το crossover. Υπάρχει πάντα κι η επιλογή vmware fusion ή parallels, έτσι ώστε να μη κάνεις επανεκκίνηση σε windows, αλλά να τα τρέχεις μέσα από το OS X. Όταν χρειάζομαι οπωσδήποτε windows, τα φορτώνω στο δεύτερο desktop του spaces σε fullscreen. Φυσικά το προτιμότερο είναι να βρεις εφαρμογή του OS X που να καλύπτει τις ανάγκες σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά χρησιμοποιώ το boot camp πολύ και για κάποια παιχνίδια και προγράμματα, και θέλω να το αφήσω "καθαρό". Κάποια στιγμή, δοκίμασα το vmware (προτού κάνω τα updates όμως είναι η αλήθεια) και μου ψιλοχάλασε την εγκατάσταση των Windows και γενικά ήταν δυσλειτουργικό, προβλήματα κτλ. Έκανα φορμάτ τελικά το partition των windows και τα ξαναφόρεσα. Το parallels αφήνει τουλάχιστον ίδια τα αρχεία του partition; Ώστε αν δε μου αρέσει σαν εναλλακτική λύση, τουλάχιστον να απεγκατασταθεί και όλα καλά. Μην κάθομαι να ξανακάνω format. εδιτ: Επίσης έχω ακόμα τη μνήμη στα 2GB. Κάποια στιγμή (ελπίζω στο άμεσο μέλλον) θα πάω να βάλω και άλλα δύο.
cassidy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το parallels αφήνει τουλάχιστον ίδια τα αρχεία του partition; Ώστε αν δε μου αρέσει σαν εναλλακτική λύση, τουλάχιστον να απεγκατασταθεί και όλα καλά. Μην κάθομαι να ξανακάνω format. εδιτ: Επίσης έχω ακόμα τη μνήμη στα 2GB. Κάποια στιγμή (ελπίζω στο άμεσο μέλλον) θα πάω να βάλω και άλλα δύο. Τι να σου πω, δε μου έχει τύχει αυτό με το vmware. Πιο συχνά ανοίγω ένα virtual machine με win2000. Θέλουν λιγότερο χώρο από τα xp, το σύστημα φαίνεται να επιβαρύνεται λιγότερο και λόγω έλλειψης boot camp δε χρειάζεται να περιμένεις να κάνει boot, φορτώνεις ένα snapshot.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει το smackspaces πλεον! http://smackspaces.mine.nu/ κάνει την ίδια δουλειά? το κατέβασα αλλα δεν έβγαλα άκρη για το πως λειτουργεί ..
tsak4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 κάνει την ίδια δουλειά? το κατέβασα αλλα δεν έβγαλα άκρη για το πως λειτουργεί .. φιλε JuNiOr δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω macbook or macbook pro. απλα το διαβασα καπου κ ειπα να το προτεινω
Προτεινόμενες αναρτήσεις