Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν έχει αναφερθεί sorry

Sequential,προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος image viewer για OSX

sequential-large.png

Ωραιος!

Πραγματικα φαινεται πολυ καλος, γιατι ολοι οι υπολοιποι ηταν επιοικως απαραδεκτοι, συμπεριλαμβανομενου του preview και του Iphoto.

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Νice.Θα τον δοκιμασε και εγω, μια και δεν εχω βρει ακομα τον ιδανικο για τα μετρα μου. Προς το προν ημουν με το Χee, ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερος.

Δημοσ.

Νice.Θα τον δοκιμασε και εγω, μια και δεν εχω βρει ακομα τον ιδανικο για τα μετρα μου. Προς το προν ημουν με το Χee, ελπιζω να ειναι ακομα καλυτερος.

O xee ηταν απλα ενα ημιμετρο και η κλασικη περιπτωση οπου στους τυφλους(image viewers σε mac os x) βασιλευει ο μονοφθαλμος.

Συγκρινομενος με image viewers των windows(πχ faststone image viewer) ηταν μετριοτατος.

Ο sequential φαινεται πολυ καλος!

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορώ να κρίνω την εφαρμογή μιας και είμαι ο δημιουργός της.. αλλά για όποιον ενδιαφέρεται για μια εφαρμογή διαχείρισης αποδείξεων στο Mac OS X έχω ανεβάσει στο app store την εφαρμογή ReceiptBox.

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη από τον Μάιο και αυτές της μέρες είναι σε προσφορά -50%. Από $1.99->0.99

9616217.jpg?418

Δυνατότητες

• Δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών
  • Εύκολη μεταφορά αποδείξεων από ένα λογαριασμό σε άλλο
  • Δυνατότητα καθορισμού στόχου για κάθε λογαριασμό και απεικόνιση του ποσοστού επίτευξης σε progress bar
  • Δημιουργία πρότυπων για πιο γρήγορη καταχώριση
  • Οργάνωση των αποδείξεων σε κατηγορίες εξόδων
  • Σύνολα ανα κατηγορία εξόδων
  • Εισαγωγή αποδείξεων από αρχείο (csv)
  • Εξαγωγή αποδείξεων σε αρχείο (csv)
  • Αναζήτηση στο σύνολο των πεδίων των εγραφών
  • Έλεγχος ορθότητας Α.Φ.Μ. (προαιρετικός)
  • Συντόμευση βασικών λειτουργιών στο Menubar του Mac OS X
  • Εκτύπωση εγγραφών

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...