Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εχω πολλες ελληνικες κωμωδιες κυριως ασπρομαυρες αε avi (700 ΜΒ η καθε μια) και θελω να γραψω 3-4 τουλαχιστον καθε φορα σε ενα dvd.Ποιο προγραμμα κανει την καλυτερη συμπιεση ??? Ευχαριστω. :-D
CyberDreamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μα έτσι και αλλιώς 4-5 χωράνε στο dvd... τώρα αν εννοείς να τις κάνεις dvd-video - λίγο χλωμό (πάνω από 2 δύσκολα) - δεν θα έχουν και καλή ποιότητα μετά.. Βέβαια... black&white... είπες... κάτσε να την ψάξω λίγο..
CyberDreamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 δοκίμασε και με το Pinnacle περίπου 4,5 ώρες με μεγάλη συμπίεση ομωςς και με Draft/Mpeg audio checkarismeno
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 τώρα αν εννοείς να τις κάνεις dvd-video . Ναι αυτο εννοω.Αλοιως χωρανε και παραπανω απο 3-4.Ευχαριστω.:-DPinnacle studio εννοεις ????
mentor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δε χάνεις να δοκιμάσεις και το VSO DivxToDVD Κάνει πολύ καλή συμπίεση και έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά την ποιότητα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 nero vision : βάζεις και μενου Το ξερω αυτο και δοκιμασα αλλα μου λεει οτι πρεπει πρωτα μονος μου να μειωσω το μεγεθος των avi πρωτα. :mrgreen:
CyberDreamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 pinnacle studio... απλώς κάνε τις επιλογές που σου λέω και χαμήλωσε την ποιότητα
kastel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει και το Ulead DVD Movie Factory 4 με το πλεονέκτημα να μπορεί να κάνει DVD διαφορετικών τύπων και ανάλυσης αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.