Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση του Kaspersky Fw+Antvirus με τι;;

ALR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re pedi epidi lene to sygate eine kalo epidi ke ego exo adsl xriazete mipos tpt rithmiseis?

Για ορισμένα προγράμματα ίσως χρειάζεται.Όπου δείς ότι κάτι δε λειτουργεί, απλά προσθέτεις έναν advanced rule.

Δημοσ.
mipos exei provlima an exo to kaspesky personal pro?

Εννοείς αν γίνει κάποιο conflict με το antivirus επειδή είναι firewall ξένης εταιρίας ; Μπά δε νομίζω.

Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς kaspersky antivirus + fw ; Που είναι και τα πλέον αξιόπιστα..Εγώ το έχω δηλώσει εξαρχής, αν δεν είχα πρόβλημα με κάποια εφαρμογή, δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Δημοσ.
liste mou mia aporia..

poio to provlima tou norton??

Αρχικώς, με βάση τα διάφορα συγκριτικά test που έχουν γίνει υπάρχουν και αποτελεσματικότερες λύσεις. Κατά δεύτερον και σημαντικό επίσης (όχι σημαντικότερο του πρώτου φυσικά) πρόκειται για πρόγραμμα που απλώνεται σαν χταπόδι σε όλο τον υπολογιστή και "καταναλώνει" περισσότερους πόρους κι απ' ό,τι ο Πόλντο χοτ ντογκ. Δε συμπαθώ το bloatware και δεν μπαίνω στη διαδικασία να κατεβάσω 29MB, όταν μπορώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου και με 9ΜΒ.

Δημοσ.

den kserw ti lete pantos ta xirotera antivirus ine to norton antivirus / ite corporate ite retail kai to mcafee episis. ego exo avg to opio ine apo ta liga sto opio ine proeretiko to live agent stin egatastasi. kathe toso kani kai update ktl

a firewall classica zonealarm alla to kako ine oti apo tin ekdosi 6 kai meta kani check to paramikro programma ti kani kai pou benis (registry ktl (ektos internet)*2)^3

kai ine ligo spastiko...

Δημοσ.

Αρχίζω και βρίσκω πολύ πολύ ενοχλητικό επίσης και το sygate.

Το outpost Firewall που έχω στο laptop λειτουργεί περισσότερο απροβλημάτιστα και του φτάνει ένας απλός κανόνας που θα βάλω.. Στο sygate έχω λιώσει στους advanced rules κι όμως δεν λέει να με καταλάβει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...