nektarios1973 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 NOD32 apla to kalitero kai to pio elafri, to exo sindiasi me to zone alarm gia firewall
javaneze Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 AVG Free kai Kerio FW Aυτο το συνδιασμο ειχα για κανα χρονο περιπου. Δεν κολλησα ποτε τιποτα, και ...lord knows where I've been Μετα το τελευταιο format ειπα να δοκιμασω τα Avast και sygate. Το sygate πηρε γρηγορα τον *ου*ο, και το Kerio επεστρεψε γεναιο και δυνατο. To avast αν και λιγο βαρυτερο απο το AVG το κρατησα γιατι μ'αρεσει που σκαναρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και εχει και indicator στο system tray, το οποιο κανει ενα μικρο animation οποτε σκαναρει, και μ'αρεσει που καταλαβαινω το ποτε ακριβως δουλευει ...
Melissa_virus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω mandal... Το Mcafee δεν με εντυπωσίασε όταν το έβαλα... Αυτόν τον φίλο σου θέλω να τον γνωρίσω πες του. Να γίνει ο δάσκαλός μου
ALR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Προς το παρών πριν πειράξω το laptoni , πειραματίζομαι στο dekstop 'Εβαλα ώς Fw το sygate personal , και ώς AV το NOD32 , έκδοση 2.50.25, αλλά επειδή το βρήκα με.. "γλυκάκι" , στο information δε μου βγάζει ότι είναι registered, αλλά ότι το trial του είναι για 1 εκατομμύριο ημέρες :p Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος; Επίσης το κουμπάκι του mirror στο update είναι κόκκινο.. Αλλά κάνει κανονικά updates.
ApSiMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Προς το παρών πριν πειράξω το laptoni ' date=' πειραματίζομαι στο dekstop 'Εβαλα ώς Fw το sygate personal , και ώς AV το NOD32 , έκδοση 2.50.25, αλλά επειδή το βρήκα με.. "γλυκάκι" , στο information δε μου βγάζει ότι είναι registered, αλλά ότι το trial του είναι για 1 εκατομμύριο ημέρες :p Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος; Επίσης το κουμπάκι του mirror στο update είναι κόκκινο.. Αλλά κάνει κανονικά updates.[/quote'] emena einai gia 16 ekatomyria meres akoma,mou kanei kanonika updates alla to koumpaki tou update DEN einai kokkino.... na sou pw tha to kratisw ligo akoma etsi kai tha paw na to buy kai kanoniko giati ta aksizei....
ALR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 emena einai gia 16 ekatomyria meres akoma' date='mou kanei kanonika updates alla to koumpaki tou update DEN einai kokkino....na sou pw tha to kratisw ligo akoma etsi kai tha paw na to buy kai kanoniko giati ta aksizei....[/quote'] Κι εμένα έτσι! για 16 εκατομμύρια μέρες λέει αλλά δεν είναι κόκκινο το κουμπάκι του update αλλά ακριβώς από κάτω, του mirror ! Γιατί λέτε ;
nektarios1973 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 emena einai gia 16 ekatomyria meres akoma' date='mou kanei kanonika updates alla to koumpaki tou update DEN einai kokkino....na sou pw tha to kratisw ligo akoma etsi kai tha paw na to buy kai kanoniko giati ta aksizei....[/quote'] afou sou doulevi mia xara giati na to agoraseis?
blueviper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Προφανώς ως ένδειξη αναγνώρισης του κόπου του προγραμματιστή να του προσφέρει κάτι ποιοτικό και συνάμα προκειμένου να συνεχίσει την υψηλή παροχή υποστήριξης.
ALR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά το sygate μου κάνει συνέχεια disconnect στο irc ενώ του επιτρέπω την πρόσβαση..μήπως πρέπει να προσθέσω κάποιον extra rule ; Whatever, αν είναι να μου κάνει τέτοια το βγάζω και πάμε για άλλα
ApSiMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 afou sou doulevi mia xara giati na to agoraseis? Προφανώς ως ένδειξη αναγνώρισης του κόπου του προγραμματιστή να του προσφέρει κάτι ποιοτικό και συνάμα προκειμένου να συνεχίσει την υψηλή παροχή υποστήριξης. akrivws! ALR koita mipws prepei an anoikseis kana port sto sygate.Dystixws den xrisimopoiw irc gia na sou pw
ALR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 akrivws! ALR koita mipws prepei an anoikseis kana port sto sygate.Dystixws den xrisimopoiw irc gia na sou pw Λοιπόν σαν antivirus τελικά επέλεξα το NOD32 το οποίο είναι πανάλαφρο. Απλώς δεν ξέρω αν αντιμετωπίζω..κάποιο πρόβλημα με τα updates.Το κουμπάκι "update" έχει ένδειξη ότι λειτουργεί κανονικά και κάθε φορά ανανεώνεται η λίστα, αλλά το αμέσως από κάτω του κουμπάκι , το "mirror" είναι κόκκινο .. Αυτό είναι φυσιολογικό ; Σαν firewall στο laptop τελικά εγκατέστησα το outpost fw.Πολύ ελαφρύ και κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Στο desktop έχω το sygate. Για το irc όσο και για το Active Sync της Microsoft , ήθελε 2 έξτρα advanced rules
blueviper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος το Mirror αφορά LAN περιπτώσεις, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις update μέσω Internet κάθε φορά όλους τους υπολογιστές, αλλά να κατεβάζεις τα definitions με έναν κι οι υπόλοιποι να συνδέονται τοπικά (στο mirror) για το update. Για να είσαι βέβαιος πως όλα πάνε καλά, ανέτρεξε στο Logs/Event Log. Μη σε ανησυχήσουν κάτι "Function: gethostbyname, parameters: , return value: 11001 " ή "Update attempt failed (Server connection failure)". Είναι συνηθισμένα φαινόμενα μια και ενίοτε δε λειτουργεί ο ένας server και τσεκάρει μετά τους υπόλοιπους (άντε στη χειρότερη να κάνεις χειροκίνητα την επιλογή). Από τη στιγμή που σε καθημερινή -περίπου- βάση έχεις το γνωστό "The virus signature database has been successfully updated to version 1.1403 (20060210)", όλα καλά.
kalliopi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 liste mou mia aporia.. poio to provlima tou norton??
Dark-Shadow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 re pedi epidi lene to sygate eine kalo epidi ke ego exo adsl xriazete mipos tpt rithmiseis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.