Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση του Kaspersky Fw+Antvirus με τι;;

ALR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω προβλημάτων που προκαλεί το kaspersky στον συγχρονισμό του laptop με το ppc(μάλλον κάποια ασυμβατότητα με το activeSync της Microsoft), αναγκάζομαι να βγάλω αυτό το εξαίσιο set antivirus + firewall.

Το laptop δε μπορεί να μείνει έτσι , συνεπώς ψάχνω για ένα αντάξιο firewall και antivirus , είτε ίδιας εταιρίας(αφού είναι της μόδας να πηγαίνουν πακέτο) είτε ξεχωριστά.

Σημαντικό είναι , εκτός του να κάνουν καλά τη δουλειά τους, να είναι και ελαφριά σαν προγράμματα ( μακριά από norton με λίγα λόγια κτλ..).

Ακούω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ :)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Nod32 και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος σε επίπεδο προστασίας, ενημερώσεων και χρήσης πόρων συστήματος (σχεδόν αγνοείς την ύπαρξή του). Δε χρησιμοποιώ firewall...

"Σουίτα" πάντως είναι και το BitDefender, ένα επίσης εξαιρετικό antivirus (πιο "βαρύ" πάντως από το Nod32) που έρχεται και με δικό του firewall στην πλήρη έκδοση.

Δημοσ.

Sygate Personal Firewall Pro + Antivir....."Σημαντικό είναι , εκτός του να κάνουν καλά τη δουλειά τους, να είναι και ελαφριά σαν προγράμματα ( μακριά από norton με λίγα λόγια κτλ..)."... Ακριβώς αυτό είναι! :-)

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον natural_sgf. Τον Nod32 το πέρασα πριν 5,6 μερες και είναι αψογο. Και ειδικά για laptop είναι πάρα πολύ ελαφρύ. Σαν να μην υπάρχει. Και το outpost Πολύ καλό αλλά λίγο σπαστικό... Υπομονή να έχεις.

blueviper βάλε και ένα firewall. Έτσι για το καλό. Απλά στην αρχή 8α σου σπάσει τα νεύρα που θα ρωτάει συνέχεια. Αλλά άμα το φτιά3εισ μπορεί να σε γλυτώσει από πολλά. Ειδικά αν κάνεις και αγορές απο το ιντερνετ... Για πρόληψη.

Ναι και το sygate...έχω ακούσει ότι είναι καλούτσικο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Μακρυά απο Norton & Mcafee...

Δημοσ.

Ontws to nod32 einai apo ta kala den sygrinetai omws me to kaspersky antivirus eidika i ekdosh pou den kanei download olo to paketo update... Proteinw omws kai egw nod32 + windows firewall ...

me poio system mechanic antimetopizeis provlima ? to 6? an nai tote einai epeidh kleidwnei gia prostasia to dyktio... yparxei lysh sto provlima sou.

Δημοσ.
Μακρυά απο Norton & Mcafee...

Giati k apo mcafee file mou? kala apo norton to katalabainw..

filaraki mou pou 3erei programatismo k exei to pc tou gemato ious k trojans(gia peiramatismous),

meta apo dika tou peiramata katelei3e apo ta poio gnwsta AV sto oti to mcafee

einai to kalytero.

k den tou evriske mono ayta pou eixe katebasei alla k ayta pou eftiaxne o idios

Δημοσ.

Μάλλον κυμαινόμαστε μεταξύ nod32+ outpost και sygate.

Θα τα δοκιμάσω και τα 2 γιατί παρατήρησα ότι και στο desktop που έχω, το zone alarm security suite δεν κάνει καλή δουλειά και είναι πολύ βαρύ.

Μια απορία:

Ontws to nod32 einai apo ta kala den sygrinetai omws me to kaspersky antivirus eidika i ekdosh pou den kanei download olo to paketo update...

Ποια έκδοση του nod32 δεν υποστηρίζει updates ;

Δημοσ.

Βάλε NOD32 όπως σου λένε και οι άλλοι, θα μείνεις ευχαριστημένος. Και το Bitdefender είναι αρκετά καλό, αλλά εγώ θα σου πω να βάλεις NOD32 επειδή δεν "τρώει" τόσο πολύ ram και κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά. Για Firewall μην βάλεις κανένα πρόγραμμα, ποιο πολλά προβλήματα θα σου κάνουν παρά καλό. Εάν έχεις adsl το router που σου έχουν δώσει είναι αρκετά καλό και θα είσαι ασφαλής.

Δημοσ.

Όσοι χρησιμοποιείτε το nod32 , μπορείτε να μου πείτε ποια έκδοση του χρησιμοποιείτε ; Γιατί ακούστηκε λίγο πιο πρίν ότι υπάρχει μια έκδοση που δεν επιτρέπει τα updates..

Οπότε θα μου ήταν χρήσιμο αν ήξερα ακριβώς την έκδοση για την οποία ψάχνω.

chvet : Αν έχω το adsl router που μου δώσαν ποιοι;! :)

Το jetspeed 500 έχω , οπότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ένα software firewall ;)

Δημοσ.

Για την ιστορία...με βάση τα στοιχεία του Virus Bulletin, το Nod32 έχει επιτύχει να "βραβευθεί" με το logo "VB 100%" (που υποδηλώνει το ποσοστό επιτυχούς εντοπισμού των ιών της WildList) από το 98 μέχρι σήμερα συνολικά 36 φορές (3 αποτυχίες...τελευταία τον Απρίλιο 2002 σε λειτουργικό SuSe Linux).

Το McAfee 24 επιτυχίες (18 αποτυχίες...τελευταία τον Φεβρουάριο 2005 σε πλατφόρμα NT)

Το δε Kaspersky 31 επιτυχίες (13 αποτυχίες...τελευταία τον Ιούνιο 2003 σε Windows XP).

Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται πως με βάση τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου test υπάρχει μια σταθερότητα στην απόδοση και την ικανότητα εντοπισμού του Nod32 σε κάθε λειτουργικό σύστημα.

Η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι η τελευταία. Καυεβάζεις trial που σου λειτουργεί για 1 μήνα. Στη συνέχεια, είτε πληρώνεις, είτε επιλέγεις την "παράκαμψη"...είναι όμως από τα antivirus που αξίζουν κάθε λεπτό που θα δώσεις και μάλιστα σχετικά πρόσφατα ξεκίνησε κι η διανομή του στην Ελλάδα. Χρησιμοποίησέ το και θα καταλάβεις πόσο ελαφρύ είναι.

Δημοσ.

Εγώ βρήκα την έκδοση 2.50.16 και αυτή θα βάλω..

Θα δοκιμάσω τον συνδιασμό με outpost firewall..

Λέτε να βάλω NOD32 antivirus και Sygate Firewall ;

Δημοσ.

αδελφε εγω εχω NOD32 2.50.25 και sygate pro 5.5

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο τα 2.Ειδικα το Nod32 ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.(τα εχω δοκιμασει ολα εκτος το karspensky).

Απο θεμα συμβατοτητας μεταξυ NOD32+sygate μια χαρα ειναι δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα.

Μιας και ρωτας για το ποιο firewall απο τα 2 αυτα να βαλεις θα σου ελεγα δοκιμασε τα και τα 2 και οποιο σε καλυψει περισσοτερο κρατας.(παιξε λιγο με sites ειδικα για securty tests και βλεπεις ποιο σε καλυπτει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...