Προς το περιεχόμενο

Ποια εταιρία για σταθερά;;; (Αστικά & Υπεραστικά)

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω TP αλλά θέλω να τη στείλω :twisted: :evil: :twisted: για πολλούς και γνωστούς λόγους.

Ψάχνω εταιρία χωρίς πάγιο.

Εκτός από το 0.098 της Altec, υπάρχει τπτ άλλο;

(Δεν ενδιαφέρομαι για κινητα...)

Τέλος, δεν γνωρίζω αν αποτελεί πρόβλημα ή οχι, αλλά έχω προεπιλογή TP. Πρέπει να κάνω κάτι για να την κόψω πριν βάλω προεπιλογή πχ. Altec?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

go altec kai 8a to euxaristh8eis. pros to paron den yparxoun alles etairies apo autes tis 2 pou na exoun tetoies times! gia thn proepilogh, apla kaneis thn aithsh sthn altec. apo ekei kai pera ginontai ola mona tous :)

Δημοσ.

Κάτι μου βρωμάει με την Altec και το 0.098

Μάλλον Αυτό:confused:

Και ειδικά τα παρακάτω:

Αστικοί προορισμοί άλλων παρόχων 0,024?/Λ

Υπεραστικοί Προορισμοί άλλων παρόχων 0,045?/Λ

(Για κλήσεις προς αριθμούς που ανήκουν σε αριθμοδοτικό φάσμα άλλων παρόχων πλην ΟΤΕ και ALTEC TELECOMS ή προέρχονται από φορητότητα)

Δηλαδή αν πάρω κάποιον τηλέφωνο και έχει προεπιλογή πχ. Tellas ή TP

δεν ισχύει το 0.098;

Δημοσ.

Αναφέρεται σε αριθμούς 211, 212 κοκ (αριθμοδοτικό φάσμα δηλαδή) κι όχι αν το 210 του εκάστοτε άλλου έχει προεπιλογή Tellas, Teledome κλπ. Πάρε τους ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις, αλλά κατά 99.82% είναι όπως το λέω.

Δημοσ.

file Physics_Rulez para8etw kati pou eipa se kapoio allo thread

Αναφορά σε κείμενο
den exei kamia sxesh h proepilogh. otan leei mono pros thlefwna Altec kai OTE enoei pws eksairountai ari8moi allwn etairiwn opws kati 211, 212 ktl. oi ari8moi Altec omws ksekinane ki autoi apo 211 kai hdh exei ksekinhsei na ginetai ena mperdema. bebaia se ligo kairo de 8a ksexwrizeis pios ari8mos einai poias etairias giati 8a ksekinhsei h forhtothta kai poios mas pianei..

kai symplhrwnw pws auth th stigmh oi ari8moi OTE einai panw ap' to 99% opws eipe ki o filos blueviper!

Δημοσ.

Παιδια, χρησιμοποιώ και εγω altec εδώ και τρεις μηνες, και δεν υπαρχει προβλημα με αλλους φορεις.Ολα τα τηλεφωνηματα, αστικα και υπεραστικα, χρεωνονται ανεξαρτητου διαρκειας το ιδιο (0.098 χωρις Φ.Π.Α).

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
diladi an miliso 2 ores i miso lepto tha pliroso 0' date='098+fpa?

aksizei? kapoia alli prosfora apo alli etairia?[/quote']

Εμένα ο λογαριασμός του τηλεφώνου μου μειώθηκε περίπου στο 1/10.

Το 90% των τηλεφωνημάτων μου είναι πάνω απο 30 λεπτά.

Ενίοτε περνάει και την 1 ώρα, με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια (όπως είδα στο λογαριασμό) τις 4 ώρες.

Ο ΟΤΕ με την χρονοχρέωση με είχε τσακίσει.

Είτε 2 ώρες μιλήσεις, είτε μισό λεπτό, το ίδιο θα πληρώσεις.

Εαν ξέρεις ότι εκεί που θα τηλεφωνήσεις, πρόκειτε να μιλήσεις κάτω από 4 λεπτά, δεν σε συμφέρει η acn, οπότε καλείς με το πρόθεμα μπροστά και πας από ΟΤΕ.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Εμένα ο λογαριασμός του τηλεφώνου μου μειώθηκε περίπου στο 1/10.

Το 90% των τηλεφωνημάτων μου είναι πάνω απο 30 λεπτά.

Ενίοτε περνάει και την 1 ώρα' date=' με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια (όπως είδα στο λογαριασμό) τις 4 ώρες.

Ο ΟΤΕ με την χρονοχρέωση με είχε τσακίσει.

Είτε 2 ώρες μιλήσεις, είτε μισό λεπτό, το ίδιο θα πληρώσεις.

Εαν ξέρεις ότι εκεί που θα τηλεφωνήσεις, πρόκειτε να μιλήσεις κάτω από 4 λεπτά, δεν σε συμφέρει η acn, οπότε καλείς με το πρόθεμα μπροστά και πας από ΟΤΕ.[/quote']

na se rotiso auti i prosfora den einai upoxreotiki i proepilogi? an nai ginete na kano ta mikra tilefona ston ote, dld na min xreonontai stin acn?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...