trelamenos84 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 kalispera paidia,exo to nod32 kai kano scan&clean kai otan briskei kati me rotaei ti thelo na kano,alla to mono poy mporo na kano einai leave.to delete,rename ktl den mporo na ta epilekso.ti lete na ftaiei?thelei kapoia rithmisi?
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχώς νομίζω ότι δεν οφείλεται σε κάποια ρύθμιση. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ κυρίως στους καταλόγους cache των browsers. Υποθέτω πως δε γίνεται να κάνεις καμία άλλη action εκτός του leave επειδή το trojan ή ότι άλλο είναι, εμπεριέχεται σε κάποιο άλλο στοιχείο που βρίσκεται στην cache και είναι "καθαρό". Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Αυτή είναι κι η προσωπική μου αίσθηση...από τη στιγμή που έχεις τικαρισμένες τις επιλογές στο AMON/Setup/Security και σου παρέχει μόνο το Leave, προφανώς το Nod32 κρίνει πως δεν έχει να κάνει με κάποιο επικίνδυνο αρχείο που χρήζει αντιμετώπισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.