tornado Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 εχω μια ταινια avi και οι υποτιτλοι ειναι σε δυο αρχεια. το ενα ειναι μικρο 100 kb περιπου και το αλλο 3 mb. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορεσα να ενσωματωσω υποτιτλους με κανενα προγραμα. Το ενα αρχειο εχει στην αρχη του αυτο το κειμενο: # VobSub index file, v7 (do not modify this line!) # # To repair desyncronization, you can insert gaps this way: # (it usually happens after vob id changes) # # delay: [sign]hh:mm:ss:ms # # Where: # [sign]: +, - (optional) # hh: hours (0 <= hh) # mm/ss: minutes/seconds (0 <= mm/ss <= 59) # ms: milliseconds (0 <= ms <= 999) # # Note: You can't position a sub before the previous with a negative value. # # You can also modify timestamps or delete a few subs you don't like. # Just make sure they stay in increasing order. και καποια αλλα στη συνεχεια....... Με το player twn windows παιζει η ταινια, η υποθεση ειναι πως θα την κανω DVD??? παρακαλω πολυ οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχω 4-5 ταινιες με το ιδιο βιολι και θα μου μεινουν... ευχαριστω :?
tegias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 dokimase to winavi...arkei vevaia na exeis egkatestimeno to vobsub sto pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.