Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 ξαφνικα σημερα παω να ακουσω μουσικη απο τα ακουστικα, αλλα δεν ακουγοταν τιποτα. ειδα τις ρυθμισεις, ολα ειναι ok. απο τα ηχεια ο ηχος ακουγεται κανονικα. ελεγξα τα καλωδια απο τα ακουστικα, αλλα και αυτα ειναι μια χαρα.. τα ακουστικα ειναι αυτα και τα πηρα το καλοκαιρι. τι να κανω;
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια τι μπορει να εγινε! δεν τα εχω χτυπησει καθολου.. τι εγινε; ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν!
cassidy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ΟΚ, αν τα βάλεις σε κάνα στερεοφωνικό/ραδιοκασσετόφωνο/τηλεόραση ή ό,τι άλλο έχεις, βγάζουν ήχο; Αν όχι, τράβα τα πίσω στο πλαίσιο για αλλαγή, επί τόπου θα στ'αλλάξουν λογικά.
BadBoy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Λογικά χάλασαν. Δοκίμασε τα και εκτός pc και αν δεν δουλεύουν, πήγαινέ τα να στα αλλάξουν, Εξάλλου:
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 δεν νομιζω οτι θα μου τα αλλαξουν. εχει σπασει το "πιαστρακι" ας το πουμε, εκεινο δλδ που μπορω να το βαζω στην μπλουζα μου. αν καταλαβατε τι εννοω.
Luxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 τελικα δεν φτιαχνονται. ο πατερας που τα ειδα ειπε οτι καηκαν. μαλλον απο καποιο πεσιμο στο εφαδος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.