Προς το περιεχόμενο

Μονταζ σκηνών διαφόρων ταινιών σε DVD. Γίνετα;;

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω μία εργασία και παρουσίαση με θέμα την εξέλιξη της οικογένειας τα τελευταία 50 χρόνια. Από τη παραδοσιακή διευρημένη οικογένεια του 50 και του 60, στη παιδοκεντρική οικογένεια του 80 και 90 και τις πιό σύγχρονες μορφές οικογένειες του 2000 ( μονογονεικές και άλλες).

Η βασική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσω σχετικές σκηνές από διάφορες ταινίες, μονταρισμένες κατάλληλα και να προσθέσω ενδιάμεσα σχόλια και παρατηρήσεις. Και όλο αυτό να το κάνω ένα DVD.

Επειδή είμαι άσχετος από τέτοιου είδους επεξεργασία, ζητάω τη βοήθειά σας.

Γίνεται κάτι τέτοιο;

Αν ναί, τότε τί προγράμματα μπορώ να χρησιμοποιήσω και με ποιό τρόπο;

όποιος έχει την εμπειρία και τη διάθεση να μου δώσει τα φώτα του, ας είναι λίγο αναλυτικός για να τα βάλω σε μία σειρά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα θα με ενδιέφερε κάποιο προγραμματάκι για μοντάζ κυρίως!

Προσωπικά βιντεάκια που θέλω να τα ενώσω...Είναι σε μορφή mpeg και χρησιμοποιώ Το Ulead Movie Factory για dvd...

Δημοσ.

Το Ulead DVD Movie Factory 4 είναι ιδανικό γιατί μπορεί να εισάγεις διαφορετικών τύπων και ανάλυσης αρχεία. Όσον αφορά το μοντάζ το Pinnacle Studio 10 είναι σαφώς καλύτερο (κοπτοραπτική, εφέ, κ.ά.). Αναλογα με το τι θες να κάνεις διαλέγεις.

Δημοσ.

Kserei kaneis an mporei na prosthesei subs sta sugkekrimena programmata twn Ulead 'h Pinnacle?

Thelw na balw diafora epeisodia apo lost,24, se 1 dvd...Mporw na ta balw se 1 'h perissotera dvd ta avi kai ta subs (srt) ?

Euxaristw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...