RottenLungs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ΤΑ περισσότερα ονόματα που έχετε μ'αρέσουν κι εμένα. Αλλά θα πώ ποιοι έχουν παίξει τις καλύτερες ερμηνείες σε ταινίες που έχω δεί και θυμάμαι... 1.Javier Bardem (The Sea Inside - Απο τις αγαπημένες μου, Goya's Ghosts, No Country for Old Men) 2.Daniel Brühl ( Έχω δεί όλες τις ταινίες που έχει παίξει - όλες πολύ καλές) 3.Johny Depp (Arizona Dream, The Ninth Gate, Sweeney Todd - οι καλύτερές του) 4.Ryan Gosling (The Believer, The Notebook, Stay, Half Nelson, Fracture ) Δεν θυμάμαι ονόματα και ημερομηνίες πολύ καλά, σίγουρα θαυμάζω κι άλλους σαν ηθοποιούς αλλα δεν μου έρχονται αυτήν την στιγμή. Δεν είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί αλλα είναι απο τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς και περιμένω πολλά...
polonos1313 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αυτοί είναι οι δικοί μου αγαπημένοι σε τυχαία σειρά : 1) Al Pacino 2) Robert De Niro 3) Denzel Washinghton 4) Morgan Freeman 5) Tim Robins 6) Cuba Gooding Junior 7) Russel Crowe 8) Cristian Bale 9) Bruce Willis 10) Sean Penn 11) Edward Norton 12) Tom Hanks 13) Kate Blanchet 14) Hilary Swank 15) Samuel Jackson 16) Ian McKellen 17) Jack Nicolson 18) Sean Connery 19) Nikolas Cage 20) Forest Whitaker 21) Hugh Jackman 22) Robert Duvall 23) Kevin Costner 24) John Travolta 25) Johnny Depp 26) Jean Reno 27) Liam Neeson 28) Mark Wallberg 29) Will Smith 30) Cathrine Zeta Jones 31) Daniel Craig 32) Kate Beckinsale 33) Gerard Butler 34) Mark Strong 35) Seth Rogen
AFANIS_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 οκ....με τους πιο πολλους συμφωνώ....για εμένα -Denzel Washinghton (εκτός απο το deja vu....).... -Gerard Depardieu -Judi Dench και δεν ξέρω αν το έγραψε και άλλος.....)αλλά σήμερα θα ήταν σίγουρα αν οχι ο μεγαλύτερος στάρ....έστω ένας απο αυτούς....) .... River Phoenix
sfakattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος στον πλανήτη--->Meryl Streep!! Χωρίς αμφισβήτηση παρακαλώ!
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 χαμφρι μπογκαρντ ,σον πεν ,τζονι ντεπ,αλ πατσινο,γουιλεμ νταφοε αυτοι μ ρχονται
seishirosakura Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Είναι πάρα πολλοί για να κατονομαστούν σε ένα thread. Κάποιοι που δεν τους πήρε το μάτι μου και πιστεύω ότι αξίζουν είναι ο Phillip Seymour Hoffman, ο Pete Postlethwaite, η Julie Depardieu, η Dakota Fanning (ανεπανάληπτη στο Sam) o Noah Taylor και σαφώς πολύ άλλοι που έχω προς στιγμήν ξεχάσει. Ένας που θα μπορούσα να ξεχωρίσω (από άποψη ταλέντου πάντα), ίσως να ήταν ο Jonny Depp - πραγματικός χαμαιλέοντας. Αν τώρα βάλουμε στο παιχνίδι και απολεσθέντες, οι Henry Fonda, Peter Sellers και Louis de Funès είναι για μένα η αγία τριάδα.
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ...απωλεσθέντες; Try ψοφήσαντες καλύτερα...
seishirosakura Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ...απωλεσθέντες;Try ψοφήσαντες καλύτερα... Προτιμώ το "χαμένοι" ή το προσωρινά εκτός δικτύου! :Ρ
charlie7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αl Ρacino Robert De Niro Tom Hanks Sean Penn Jim Carrey
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Aπο τους κατω των 40 πρωτος κ καλυτερος ο Σιμον Μπεικερ,ο στειθαμ,κουτσερ(στο φυλακα ειδικα ειχε δωσει ρεσιταλ),σια λαμπεφ ενω απο γυναικες τερρι χατσερ κ ουμα θερμαν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.