stafftw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 λοιπον εχουμε και λεμε...: 1ος και καλυτερος Πατσινο (απλα τελοιος σε ολουσ τους ρολους) 2 Ντε Νιρο πολυ καλος και αυτος 3 Κεβιν Σπεισι και επισης τωρα τελευταια και ο Μπειλ και ο Bardem μου αρεσουν παρα πολυ...
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ROBBIN WILLIAMS.ο αγαπημενος μου.απαιχτος σε ολα τα ειδη.τι να πρωτοθυμηθω?τα ξυπνηματα,κυκλος των χαμενων ποιητων,jack,captai hook κ.λ.π Ειναι παραπολυ οι ταλαντουχοι, δε θα βγαλω λιστα γιατι σιγουρα θα ξεφυγει καποιος, αλλα ο Williams ειναι μακραν ο καλυτερος για μενα... Απιστευτος απλα!
TNT1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 βαριεμαι να σκεφτομαι διεθνεις.Αντωνης Καφετζοπουλος.
giorgio_g Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Σίγουρα ο τύπος της φωτογραφίας. Denzel Washington Christopher Lee Ed Hurris Matthew McConaughey Hugo Weaving Και όλοι οι άλλοι που είπατε εσείς!!!
Paytor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ταλαντούχοι υπάρχουν παρα πολλοί, αλλα εγω θα ξεχωρίσω απο παλιούς τους: Al Pacino Robert De Niro Jack Nicholson Anthony Hopkins Morgan Freeman Tom Hanks Ed Harris Andy Garcia Denzel Washington Kevin Spacey Robin Williams Απο τους πιό νέους θα έλεγα: Edward Norton Christian Bale Kevin Bacon(αρχίζει να μου αρέσει αρκετά) Russell Crowe Matt Damon
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Έχω την αίσθηση ότι πολλοί ταυτίζουν το "καλός ηθοποιός" με το "ταλαντούχος ηθοποιός". Πολλοί απ' αυτούς που αναφέρονται πιστεύω ότι είναι δουλεμένοι ηθοποιοί και όχι ταλαντούχοι. Μάλλον οι πιο πολλοί.
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Bruce Willis John Travolta Naomi Watts Uma Thurman
Kasrith Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μετα τον Robin Williams οπως ειπα ποιο πανω, πιστευω πολυ ταλαντουχος ειναι και ο Jack Nicholson
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 κατα την γνωμη μου οι καλυτεροι ηθοποιοι ειναι: ο de niro, o bruce willis, o hopkins, o kevin costner, o tom krouz, osteven segal και πολλοι αλλοι...
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Steven Segal? γιατι τοσες καλες ταινιες εχει παιξει..οπως επισης κλος ειναι και ο pirs brosnan:-D
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 γιατι τοσες καλες ταινιες εχει παιξει.. Ναι, ειναι καλος ηθοποιος, και εχει παιξει σε πολλες καλες ταινιες, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχος [ποσο μαλλον να ειναι απο τους πιο ταλαντουχους ηθοποιους]....
joannito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ενταξει δεν εννοουσα και ο πιο ταλαντουχος υπαρχει και μαι διαφορα εδω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.