e1bar7o Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ο Phoenix που παιζει στο η νυχτα μας ανηκει. Τρομερο στυλακι ο τυπος!
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 απο τους "καινουργιους" με διαφορά ο Edward Norton +10 και για τους δύσπιστους: "American History X" και "Φόβος Ενστίκτου". Και προσθέτω, από τους παλαιότερους, Sir Ian McKellen. Τα σέβη μου!
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εμένα πάλι οι επιλογές του Edward Norton από ένα σημείο και μετά δεν με ενθουσιάζουν. Αντίθετα, αυτός που πιστεύω πως γενικά κάνει αρκετά καλές επιλογές στην καριέρα του είναι ο Brad Pitt, που ενώ αρχικά δεν τον πρόσεχα και τόσο, έχω αρχίσει πια να τον εκτιμώ όλο και περισσότερο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είχε και το επιπλέον βάρος να ξεφορτωθεί τη ρετσινιά του γόη.
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Συμφωνω και για τον Brad Pitt, και να δεις το "California" αν δεν το έχεις δει ήδη. Φοβερή ερμηνεία, και ας ήταν και αρκετά νεότερος.
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το california και οι ερμηνείες όλων ήταν για ρέστα. Ηθοποιάρα για μένα είναι ο Javier Bardem. Παλιότερα μου άρεσε πολύ ο Denzel Washington αλλά τώρα τελευταία όλο σε χλιαρά έργα παίζει με επίσης χλιαρή ηθοποιία. Νομίζω πως ότι και να πω για Al Pacino και Robin Williams είναι λίγα. Και συμφωνώ και εγώ ότι είναι καλός ο Edward Norton. Αρκετά καλός.
pridequeen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Bruce Willis John Malkovich Ryan Gosling Clive Owen Natalie Portman
Ma3str0 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Kevin Spacey Johnny Depp Ralf Fiennes Christian Bale Ryan Gosling Benicio Del Toro Όλες οι γυναίκες suckάρουν
Balourdos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Νομιζω πως δεν αναφερθηκαν(εκτος της Kidman),και για μενα, θεωρουνται πολυ αξιολογοι. Naomi Watts γουσταρω και για αλλους λογους προφανως! Οσο για Ed Harris και Daniel Day Lewis,νομιζω πως θα συμφωνησετε, οτι το ταλεντο τους ειναι αναμφισβητητα μεγαλο.
phycho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 δεν είναι εφικτό να διαλέξεις έναν ταλαντούχο επειδή υπάρχουν ταλέντα που δεν γίνεται να συγκριθούν λόγω διαφορετικής αξιοποίησης τους.Για να γίνω πιο σαφής,δεν γίνεται να συγκρίνουμε το ταλέντο του Αλ Πατσίνο και του Ρομπέρτο Μπενίνι.
dioptra999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Κατά την ταπεινή μου γνώμη οι καλύτεροι ηθοποιοί είναι αυτοί που μπορούνε να σου μεταφέρουν τον ρόλο τους, να το νιώσεις, να νομίζεις οτι είσαι εσύ... α)Αλ Πατσίνο β)Τζακ Νίκολσον γ)Τομ Χανκς Δεν είναι με σειρά προτεραιότητας αλλα με σειρά προτίμησης.
livewire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ...η ίδια τριάδα κι από μένα, αλλά με σειρά προτεραιότητας αυτή τη φορά :Ρ
anterovgaltis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Robert DE NIRo Armand Assante Jack Nickolson Edward Norton Helen Hunt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.