Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο πιο ταλαντουχος ηθοποιος?

feodor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για μενα ειναι ο jim carrey.μπορει και εχει παιξει τα παντα..

Για μια φορα,(:-D),συμφωνουμε οχι απλα 100%,100000000%!!!!Θεος ο Τζιμης,εχει παιξει αρκετους ρολους πλεον,κ αν καποιος τον εχει ακομα στη μπουκα,μαλλον θα εχει κολλησει στον ''ηλιθιο κ πανηλιθιο''....κ δε μιλαω αποκλειστικα για τρουμαν σοου κ eternal sunshine κτλ...man on the moon εγραψε,αλλα κ σε κωμωδιες που παιζει,οσο κακη κ ναναι η ταινια,σου δινει αυτος λογο για να τη δεις(παντα θεωρουσα ουτως ή αλλως,πως η κωμωδια ειναι ενα πολυ απαιτητικο ειδος,κ ενας σπουδαιος ηθοποιος ισως εκει ν ξεχωριζει)...ελπιζω ν κανει κανα comeback δυναμικο,γτ η αληθεια ειναι πως τα τελευταια χρονια εχει κανει χλιαρες επιλογες...πραγματικα τρομερο ταλεντο....

Επισης,ας μην αραδιαζω πατσινο,κλαους κινσκι,μπελμοντο,νικολσον κτλ,ολοι αυτοι πανω κατω γνωστοι ειναι,''ιερα τερατα'' κτλ...οπωτε θα πω,απο σχετικα νεοτερη γενια ηθοποιων,αυτος που θεωρω πααραα πολυ καλο ταλεντο ειναι ο παρακατω κυριος

Rockwell_Sa42756.jpg

Σαμ ροκγουελ,τρομερος ηθοποιος για μενα,οπου κ αν τον εχω δει,ειναι καταπληκτικος,με αποκορυφωμα το ''assasination of jesse james...'' φετος,κ βεβαια,αποτελεσε τον κυριο λογο για να γουσταρω την,μετρια, μεταφορα του ''γυριστε το γαλαξια με οτωστοπ'',οπου ''εγραψε''...αλλα κ παμπολλες αλλες ταινιες,οπου ηταν παρα πολυ καλος...

Y.γ.Cristian Bale rulez anyway

Δημοσ.

φιλε porco επιτελους...εχω γραψει σε πολλα φορουμς και επιτελους εγινε αυτο που αναζητουσα τοσους μηνες!!συμφωνησαμε!! :-)

τζιμαρας 8εος,ηλιος καλοκαιρινος και εκει που εχω ριξει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο ειναι στα βεντουρα!!

Δημοσ.

porco θάμζ απ για τον "Wild Bill". Μόνο cool as fcuk ρόλους. Είχαμε και μια φαρ άουτ στιχομυθία σε ένα πάρτυ στο φεστιβάλ θυμάμαι.

Επεξεργασία:

Porco, αντίχειρες πάνω(ψηλά) για τον "Wild Bill". Μόνο δροσερούς σαν γ@μήσι ρόλους. Είχαμε και μια μακριά-έξω(αράουτ αν θέλεις) συζήτηση σε ένα κόμμα στο πανηγύρι θυμάμαι.

[αλλοίωση]προτίθεμαι να απέχω από τα του (πως λεν το φόρουμ στα ελληνικά) για καμιά βδομάδα σε ένδειξη ειλικρινούς μετάνοιας[/αλλοίωση]

:ρ :ρ :ρ

Δημοσ.

Christian Bale

Adrien Brody

Joaquin Phoenix

Javier Bardem

John Cusack

Επίσης όσο κι αν πολλοί δεν τον πάνε... Leo DiCaprio

Όλο και κάποιον ξεχνάω αλλά δε βαριέσαι.

• Members
Δημοσ.
Για μια φορα,(:-D),συμφωνουμε οχι απλα 100%,100000000%!!!!Θεος ο Τζιμης,εχει παιξει αρκετους ρολους πλεον,κ αν καποιος τον εχει ακομα στη μπουκα,μαλλον θα εχει κολλησει στον ''ηλιθιο κ πανηλιθιο''....κ δε μιλαω αποκλειστικα για τρουμαν σοου κ eternal sunshine κτλ...man on the moon εγραψε,αλλα κ σε κωμωδιες που παιζει,οσο κακη κ ναναι η ταινια,σου δινει αυτος λογο για να τη δεις(παντα θεωρουσα ουτως ή αλλως,πως η κωμωδια ειναι ενα πολυ απαιτητικο ειδος,κ ενας σπουδαιος ηθοποιος ισως εκει ν ξεχωριζει)...ελπιζω ν κανει κανα comeback δυναμικο,γτ η αληθεια ειναι πως τα τελευταια χρονια εχει κανει χλιαρες επιλογες...πραγματικα τρομερο ταλεντο....

Επισης,ας μην αραδιαζω πατσινο,κλαους κινσκι,μπελμοντο,νικολσον κτλ,ολοι αυτοι πανω κατω γνωστοι ειναι,''ιερα τερατα'' κτλ...οπωτε θα πω,απο σχετικα νεοτερη γενια ηθοποιων,αυτος που θεωρω πααραα πολυ καλο ταλεντο ειναι ο παρακατω κυριος

Rockwell_Sa42756.jpg

Σαμ ροκγουελ,τρομερος ηθοποιος για μενα,οπου κ αν τον εχω δει,ειναι καταπληκτικος,με αποκορυφωμα το ''assasination of jesse james...'' φετος,κ βεβαια,αποτελεσε τον κυριο λογο για να γουσταρω την,μετρια, μεταφορα του ''γυριστε το γαλαξια με οτωστοπ'',οπου ''εγραψε''...αλλα κ παμπολλες αλλες ταινιες,οπου ηταν παρα πολυ καλος...

Y.γ.Cristian Bale rulez anyway

Αν σου αρέσει ο Σαμ Ρόκγουελ ελπίζω να έχεις δει τα "Σκυλιά στη Χλόη". Αν όχι, βρες το οπωσδήποτε - πολύ καλή ταινία.

Δημοσ.

Old School: Peter O'Toole

Less Old School: Sean Penn

In School: Κι εγώ Rockwell τον πάω πολύ τον τύπο.

Νever-Went-To-School: Brad Pitt

Από θηλυκές

είναι μεγάλη συζήτηση

Κάτι πατσίνα και ντενίρα πάντως για πέταμα...

Δημοσ.

Από τους Απαράδεκτους μέχρι και σήμερα (15 χρόνια και), όπου έχει παίξει ο Γιάννης ο Μπέζος είναι κορυφαίος. Μόνο σινεμά που δεν έχει κάνει, αλλα μήπως βγαίνει και καμιά αξιόλογη ελληνική ταινία πια.

ΥΓ. Τι ξενομανία ειναι αυτή ρε παιδιά ;p

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για τον Μπεζο συμφωνω και επ'αυξανω.Πολυ σπανιος ηθοποιος και διαχρονικος ως επι το πλειστον...παντως ξεχωριστη αδυναμια εχω στον Bruce Willis..εχει γυρισει μερικες ταινιαρες!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...