thanocaster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Edward Norton δεν έχει αναφερθεί ακόμα... Στους διακριθέντες μεταξύ άλλων: kevin spacey, jim carrey (στους σοβαρούς του ρόλους), sean penn, kate winslet, και από τα αουτσάιντερ η Emily Mortimer.
V for Vagelis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απλά προσθέτω Tom Hanks, Bill Murray και Cate Blanchett φυσικά!
Bougas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 αλ πατσινο,ρομπερτ ντε νιρο,και μετα το χαος....
livewire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Όντως πρέπει να έχεις πολύ ταλέντο για να παίξεις σε 10-15 φόλες σερί τα τελευταία χρόνια.:ρ Όν τόπικ, μεγάλο ταλέντο πρέπει να είναι ο Χάρι πότερ. Μικρός και εξελίξιμος. Δεν έχω δει τις ταινίες του, βέβαια, αλλά τι στο καλό, τόσος ντόρος γίνεται! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασιλάκης Καϊλας.
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 αλ πατσινο,ρομπερτ ντε νιρο,και μετα το χαος.... Ειχε κ HEAT προχτες,γ@μησε τα....
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Απορώ πως δεν αναφέρατε ακόμη τον Στάθη Ψάλτη! Εμένα πάντως μου αρέσει και ο Μπάρδεμ (και δεν το λέω τώρα που είδα το no country for old men - από πριν μου άρεσε). Επίσης, ο Κρίστιαν Μπέιλ ανεβαίνει συνέχεια στην εκτίμησή μου τελευταία
Lobo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 μαρκος λεζες χα χα αβλεπί..Μεγαλο αλλα αδικημένο ταλέντο.
livewire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Απορώ πως δεν αναφέρατε ακόμη τον Στάθη Ψάλτη! Εμένα πάντως μου αρέσει και ο Μπάρδεμ (και δεν το λέω τώρα που είδα το no country for old men - από πριν μου άρεσε). Επίσης, ο Κρίστιαν Μπέιλ ανεβαίνει συνέχεια στην εκτίμησή μου τελευταία Δεν έχω δει ακόμα το NCfOM και το Mar Adentro δεν έπαιξε αποφασιστικό ρόλο, αλλά έχω καταλήξει εδώ και 2-3 χρόνια ότι οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί είναι(με μικρή ή μεγάλη διαφορά από άλλους) ο Χαβιέ Μπαρδέμ και ο Στέλλαν Σκάαρσγκαρντ. Από το νέο κύμα αμερικανοθρεμμένων ηθοποιών, ο Κρίστιαν Μπέϊλ έχει φύγει πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Συμπέρασμα επίσης διαμορφωμένο προ Μπάτμαν, που ούτως ή άλλως, ως ταινία, δεν λέει κάτι για το ταλέντο κάποιου. Ps: Για να φύγω ξανά λίγο όφφ τόπικ, ο πιο ταλαντούχος σκηνοθέτης, κατ'εμέ, είναι ο Σων Πεν. ...που με κάνει βεβαίως, να προσθέσω αμέσως στους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους μου άκτορς τον Βίγκο Μόρτενσεν. Δεν υπολογίζω βέβαια τη συμμετοχή του στον Άρχοντα γιατί συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό προς τους υπόλοιπους κοινούς ηθοποιούς :ρ
livewire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μαξ φον Σύντοφ, Ζαν Κλοντ Βαντάμ, Τάσος Προύσαλης.
Sellers Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Peter Sellers - Δημήτρης Χόρν Και τώρα οι ζωντανοί: Τζάκ Νίκολσον - Γιάννης Μπέζος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.