feodor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Κανοντας ενα ελεχγο στο φορουμ Kινηματογραφος, ειδα μονο θεματα του στυλ "ο αταλαντος ηθοποιος", "σε ποιον τη σπαει μονο η μουρη" κτλ. Δεν ειδα πουθενα για ταλαντουχο ηθοποιο ή για καλυτερη διαφημιση λογου χαρη, οποτε ας γινει μια αρχη. Ποιον λοιπον θεωρειτε ταλαντουχο ηθοποιο? Κανοντας την αρχη λεω τη nicoleίτσα ( kidman εννοειται ) ΥΓ :Για να μη ξερουμε μονο ποιους να αποφυγουμε
dim_b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Κανοντας ενα ελεχγο στο φορουμ Kινηματογραφος' date=' ειδα μονο θεματα του στυλ "ο αταλαντος ηθοποιος", "σε ποιον τη σπαει μονο η μουρη" κτλ.[/quote'] Επειδή το θάψιμο έχει πιό πολύ πλάκα
feodor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 xa xa, ενταξει εχει πλακα.Αλλα εδω, ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΜΕΣΑ .No room for Τατιανιές. (μαλλον δεν θα χει και πολυ μελλον το ποστ μου ε )
antreas18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 E uparxoun poloi me talento kai ama poume kapoious tha adikisoume kapoious allous
john1987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 θα αναφερω ενδεικτικα μερικους που μου αρεσουν σε καθε ταινια που τους εχω δει.... (εκτος του tim robbins,που τον εχω δει μονο στο shawshank redemption) al pacino robert de niro joe pesci ray liotta morgan freeman tim robbins kevin spacey edward norton daniel day lewis rusell crowe tom hanks
Fantasy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 nicole kidman, danzel washington, jim carey, jenna jameson (πλάκα κάνω lol), kevin spacey και δεν θυμάμαι άλλους σίγουρα όμως είναι και άλλοι που μου διαφεύγουν τώρα.
feodor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 brad pit (ετσι γραφεται? ή με δυο "t" ) κλασσικα :Al pacino,de niro,hoffman Aυτη που παιζε στο manderlay τη γκρέϊς,μου αρεσε παρα πολυ,κι ας πηρε το ρολο απ τη nicole κι απο Ελληνες, χμ... :Mάϊνας,Σκιαδαρεσης(ε, ετσι δε λεγεται? εχει και δυσκολο ονομα )...
john1987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ωπα! ξεχασα τον denzel washington,ο οποιος ειναι πολυ καλος σε ο,τι κανει... επισης,απο ανδρες o hoffman...(και ο pitt ειναι καλος βεβαια) επειδη δεν εβαλα καμμια γυναικα ας πω καποιες που μου ερχονται στο μυαλο... madonna(πλακα κανω!) nicole kidman julianne moore meryl streep(ετσι γραφεται?) cate blanchet hilary swank
maggle Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ROBBIN WILLIAMS.ο αγαπημενος μου.απαιχτος σε ολα τα ειδη.τι να πρωτοθυμηθω?τα ξυπνηματα,κυκλος των χαμενων ποιητων,jack,captai hook κ.λ.π
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Alec Guinness, John Malcovich, Ian McKellen και από γυναίκες, μια και μόνο μια με έχει συγκλονίσει: Liv Ullman. Τελεία και παύλα. Όπως ίσως καταλάβατε, μου αρέσουν οι ωραίες φωνές και οι θεατρικοί ηθοποιοί. Αμα ξέρει ο ηθοποιός να μιλάει, με μαγεύει ότι και να λέει. Μουσικός ίσως γαρ...
vsls Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν μου αρεσουν οι λιστες (κυριως η καταταξη μιας κ συνηθως συγκρινονται πραγματα ασχετα) Απλα ειδα το μαγικο ονομα της Liv... Για ακομα μια φορα Ευχαριστουμε Θειε Ingmar που μας την γνωρισες!
Lobo1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Κριστιαν Μπεϊλ. Ειδικά στο "mechanist" δίνει ρέστα. Ηθοποιός και όχι εμπόρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.