Voorhees Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά μέσα στο site δεν μπορώ να βρώ κάποιον driver ή δεν τον βλέπω. Αν ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ κάποιον driver για SATA σκληρούς γιατί δεν μπορω να βάλω windows και να μπώ στο PC ας μου δώσει τα φώτα του.
Green Dragon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά μέσα στο site δεν μπορώ να βρώ κάποιον driver ή δεν τον βλέπω. Αν ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ κάποιον driver για SATA σκληρούς γιατί δεν μπορω να βάλω windows και να μπώ στο PC ας μου δώσει τα φώτα του. τι ακριβώς εννοείς; ότι δεν βλέπει τον δίσκο; Αν μπείς στο bios, εμφανίζεται εκεί ο δίσκος;
Voorhees Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ε ναι..... Αν είχες SATAI θα καταλάβαινες. Πάς να βάλεις Windows π.χ. XP Pro και για να βάλεις τα Windows θα πρέπει πρώτα να βάλεις τον driver της μητρικής για sata για να διαβάσει τον σκληρό δίσκο.
Voorhees Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Για όποιον δεν κατάλαβε πάνω να κάνω εγκατάσταση τα Windows και δεν μου βρίσκει τον σκληρό. Πατάω F6 για να κάνω εγκατάσταση τον driver(το οποίο δεν έχω και το ψάχνω) και μου λέει πως δεν υπάρχει το txtsetup.oem. Λέτε αν βάλω drivers από π.χ. Gigabyte να του δεχτεί;
Peavy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Τι chip έχει το jetway πάνω?VIA, nforce κάτι αλλό?
asmilon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 To site της jetway ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο, ουτε καν τα specs της μητρικης σου δε ειχε ουτε καν drivers... Τουλαχιστον ειχε μια φωτο της και εχει chipaki via... Δοκιμασε κατεβασε αυτο http://download.treiberupdate.de/treiber-download/download/2005/2/786.zip ειναι για via sata και βαλε το σε μια δισκετα. Οταν ξεκινησεις την εγκατασταση των xp πατα F6 οταν στο πει και μετα απο λιγο θα σου πει να βαλεις την δισκετα στο drive. Πατας s επιλεγεις τον οδηγο για Xp και πρεπει να εισαι οκ αν ο controller ειναι της Via...
Voorhees Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ναι είναι VIA Chipset και ο driver δεν είναι αυτός αλλά ένας που μόλις βρήκα μέσα στο CD της μητρικής αλλά ενώ πάνε όλα καλά πατάω F6. μετά επιλέγω το αρχείο πω λέει για XP, μετά ENTER με επιστρέφει εκεί που πατάμε το S ή το ENTER αν δεν έχουμε δίσκο και του πατάω ENTER μετά κάτι κάνει και εμφανίζει για εγκατάσταση να πατήσω ENTER και του πατάω αλλά πάλι τα ίδια όπως και τότε που δεν είχα βάλει τους drivers στον σκληρό. Η ειρωνεία είναι πως ο σκληρός είναι χωρισμένος σε 3 κομμάτια και μέσα στο Partition Magic τα βλέπει και τα 3, άρα ο σκληρός δεν είναι χαλασμένος. Ξέρετε τι παίζει ή αν κάνω κάπου λάθος;
asmilon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Αυτο που βρηκες στο CD αντεγραψε το σε μια δισκετα(στo root της) και δωσε το οταν σου ζητησει δισκετα. Οχι δε ειναι χαλασμενος ο δισκος σου, απλα τα ΧΡ χρειαζονται αυτον τον οδηγο για να μπορουν να δουν σωστα τον SATA controller και να μπορουν να εγκατασταθουν...
Voorhees Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ναι το ξέρω αυτό. Στην προηγούμενη μου μητρική είχα SATA II και δεν χρειαζόταν να βάζω Drivers αλλά αφού είναι να μπλέξω θα τον δώσω 60 ευρώ τον 160GB και ότι γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.