Προς το περιεχόμενο

Aksiopistos "mikros" laptop?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

file mou des kai ston kotsobolo.eixa dei diafimisi se periodiko oti gia dekembrio ianouario eixan apokleistika ta kainourgia laptop tis philips.piga loipon mia bolta prosfata na ta do alla eixan mono ena 12" nomizo (an den itan 12" itan mikrotero) kai ebgene i 1200 i 1300 euro.den ksero apo piotita kataskeuis kai aksiopistia pos ta pane oute ksero sinthesi (mono to wifi kai ta 512mb ram thimamai) alla: 1o itan arketa omorfo 2o 1300-1400 euro fthinotero apo ta antistixa montela tis sony kai tis fujitsu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πήγα και εγώ προχθές στον Κωτσόβολο στο The Mall και είδα το εν λόγω notebook της Philips το οποίο ονομάζεται X50 με τιμή €1099 και 12 άτοκες δόσεις. Έχει ασημί look παντού και μου κίνησε τόσο την περιέργεια ώστε να ψάξω on-line για εντυπώσεις.

Με παραξένεψε που δε βρήκα αναφορά στο επίσημο site της Philips, αλλά βρήκα ορισμένα post σε forum κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πολύ καλή περίπτωση αν και θα περιμένω ακόμα να δω τι γίνεται από εγγύηση (αναφέρει κάτι για 1 χρόνο).

Πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση και μάλλον η πιο αξιόπιστη σε αυτή της περιοχή κόστους.

Για το Forum που ανέφερα παραπάνω κοιτάξτε εδώ. Αξίζει να το διαβάσετε όλο αφού είναι μόνο 4 σελίδες. Σημειώστε πως το εν λόγω notebook δεν είναι επίσημα από Ολλανδία μεριά... Επίσης στο κατάστημα Currys βρήκα και μοντέλο X51 με τα ίδια specs όπως το X50 του PC World. Κάτι δε μου αρέσει σε αυτό (πέρα από την πιθανότητα typo)...

Xalia apo pou to pires' date='epeidi telika endiaferomai.

Typhoon,pou iparxei laptop me 10.6?Eixa dei paliotera ena review gia to mikrotero laptp tou kosmou,alla den thima megethos.

BTW.To megethos enos laptop apo tin othoni kathorizetai?Dld den iparxei kati poio ousiastiko apo to na les ena me 14"?[/quote']

Υπάρχει σίγουρα το FJ Lifebook P7010 και νομίζω έχει βγει και ένα Vaio πριν κάνα δύο μήνες. Δεν καθορίζεται αυστηρά από την οθόνη αλλά όταν μιλάμε για τόσα μικρά laptop το μέγεθος τους είναι όσο μικρό επιτρέπει η οθόνη. Εμένα δεν έχει ούτε 1cm από την κάθε πλευρά πέρα από το τέλος της οθόνης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Telika dosan ston patera mou me epidotisi ton Acer 3003 lmi sta 900 evro eno to esho exei ton lm sta 650 (Apo oti eida diafores lm/lmi einai 256 anti gia 512 kai 40 skliro anti gia 80) alla aksizei i diafora ton 250 evro?Episis to eshop dinei kai usb stick 128mb kai tsanta metaforas!

Mas doulepsan?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...