Προς το περιεχόμενο

To eMule μου σκοτώνει το σύστημα!

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και εγω δεν πιστεύω οτι φταίει το μουλάρι..

Γνωμη μου ειναι (για να πειστείς και εσυ ο ίδιος) να πάρεις ενα image το partition με το λειτουργικό σου και να κανεις μετά φορματ.. Στησε το μηχάνημα με τα βασικα πραγματα και τρέξε μούλο.

Θα δεις ότι όλα θα ειναι κυριλέ! Στο λεω γιατι εγω είχα ενα συστηματάκι με Ρ3@800 με 128 ram, ΧΡ πανω, σου λέω το συστημα μπάζο.. Αλλά του είχα το emule και κατέβαζε τον πάτο του, και συγχρόνως έκανες ότι ήθελες. Οι πόροι που τρώει είναι ελάχιστοι, απτην άλλη ειχα παρόμοιο πρόβλημα οταν είχα ενα USB modem που μετά από κάνα 6ωρο πάτωνε... Ισως οι drivers του να ηταν της πλάκας και να μπούκωνε ολο το συστημα...Αλλά εσυ δεν εχεις USB οπότε δεν ειναι αυτό...

Τί να πώ.. δυσκολεύομαι πάντως να πιστεψω οτι φταιει το μουλάρι αυτό καθ'αυτό.

Δημοσ.

Έχω adsl 384 και κατεβάζει προγράμματα ή τραγούδια με 2kb ή λίγο περισσότερο. Τι φταίει και κατεβάζει τόσο λίγο;

Δημοσ.

Λοιπον, απ'ο,τι φαίνεται φταίει οντως το Kaspersky Antivirus 2006, οπως φαινεται εδω. Κρίμα, Κρίμα.

Χθες εβαλα το ZoneAlarm Suite (antivirus, firewall, antispyware) και βρισκω οτι μετα απο καποιες ωρες κολλάει το συστημα... ρε φτου!

Δημοσ.

επίσης εάν έχεις πρόβλημα με τα windows (όχι με τη σύνδεση) & το emule τότε δοκίμασε να σβήσεις τα temp, τα μισοκατεβασμένα του μουλαρίου. 2-3 φορές μέσα σε ένα χρόνο μου έχει συμβεί κάτι να το ενοχλεί εκεί και όταν άδειασα το temp όλα καλά...

αν έχεις πρόβλημα με το παράλληλο browsing είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο (έγω αφού δοκίμασα τα πάντα τελικά το έλυσα με αναβάθμιση πρόσβασης σε 512 :) )

Δημοσ.
Έχω adsl 384 και κατεβάζει προγράμματα ή τραγούδια με 2kb ή λίγο περισσότερο. Τι φταίει και κατεβάζει τόσο λίγο;

Έχεις High ID? Low ID? Firewalls?

Δημοσ.
επίσης εάν έχεις πρόβλημα με τα windows (όχι με τη σύνδεση) & το emule τότε δοκίμασε να σβήσεις τα temp' date=' τα μισοκατεβασμένα του μουλαρίου. 2-3 φορές μέσα σε ένα χρόνο μου έχει συμβεί κάτι να το ενοχλεί εκεί και όταν άδειασα το temp όλα καλά...

αν έχεις πρόβλημα με το παράλληλο browsing είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο (έγω αφού δοκίμασα τα πάντα τελικά το έλυσα με αναβάθμιση πρόσβασης σε 512 :) )[/quote']

To παράλληλο browsing το έλυσα με το cfos - πραγματικά δουλεύει θαύμα!

Όσο για τα temp μου είχε συμβεί παλιότερα και με την dial-up, προς το παρόν το ίδιο το μουλάρι δουλεύει καλά :)

Θ

Δημοσ.
Έχεις High ID? Low ID? Firewalls?

Firewall τώρα έχω, αλλά και πριν το ίδιο κατέβαζε. Το ID τι είναι; απο που μπορώ να το ρυθμίσω;

Δημοσ.

Xmmm... psakse gia high id/low id sto google. Basika kai poly aploika an exeis high id katevazeis perissotera. Analytikorera, me High ID mporeis na katevazeis apo xrhstes pou exoun eite High eite Low. Enw an exeis Low, katevazeis mono apo xrhstes me High, toutestin ligotera pragmata.

To an exeis high/low id eksartatai prwtevontos apo tis ry8miseis sou - an to moulari sou mporei na epikoinwnhsei se sygkekrimenes 8yres. Ayto prokalei kai ta perissotera provlhmata stous pantes, opote psakse to (sorry, den exw wra gia details). Riske mia matia sto http://www.portforward.com !

Kalh tyxh :)

Th

Δημοσ.
Epishs' date=' des ayto:

http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=37280[/quote']

Τελικά όπως διαπίστωσα έχω υψηλό ID. Κοίταξα εκεί που λέει ''εξυπηρετητές'' και λέει οτι έχω υψηλό ID, όπως επίσης κατεβάζω και απο Low ID και απο High ID. Οπότε τι κάνω τώρα για να κατεβάζω πιο γρήγορα;

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να φταίει... ξανατσέκαρε τυχόν firewalls/antivirus (μία καλή ιδέα γενικά είναι να ρυθμίσεις το antivirus να μην τσεκάρει τον φάκελο με τα προσωρινά αρχεία του μουλαριού, αν και αυτό δεν επηρρεάζει την ταχύτητα κατεβάσματος)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...