billypan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Egw pados me FORTHnet den exw kanena problima me disconnect klp.Bebaia gia na eimai ilikrineis ta ping me to ekswteriko den mporw na eimai sigouros logo tou oti den paizw games klp gia na fanei se megalo vathmo! Oso gia taxitites mia xara einai! Kai egw eixa provlimata me disconnects alla ayta ws ta mesa tou genari...ofeilw na pw oti htan arketa eknevristiko kathe 10 me 12 wres (!!!) na se petaei gia kana 2lepto off alla pleon apo tote (kai me kapoies anavathmiseis pou (lene) oti ekanan) paei poly kala (grammi/provider 512/512).Twra gia ping den exw koitaksei giati den paizw games on-line.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που λέτε ότι σου κάνει disconnect το πάθαινα με την HOL σύνδεση που είχα. Και όχι ανά 10-12 ώρες. Ανα 1-2 ώρες. Και εντελώς ξεφτίλα ταχύτιτα. Όσπου χωρίς λόγο μου την κόψανε τελείως ενώ είχε ακόμα 20 μέρες. Άκρη μαζί τους δεν έβγαλα. Και έτσι στράφικα σε άλλες λύσεις. Και σε demo forthnet που ήταν μια χαρά. Kαι τώρα σε κανονική forthnet που είναι επίσης μια χαρά. Μήπως για τα disconnect έφτεγε ο Ποτέ? Για το Ping που λέτε για τα games είναι λογικό να έχουμε πρόβλημα άμα μπαίνουμε με 384 ενώ οι άλλοι με γραμμές των 4 mbit.
capthookb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που λέτε ότι σου κάνει disconnect το πάθαινα με την HOL σύνδεση που είχα. Και όχι ανά 10-12 ώρες. Ανα 1-2 ώρες. Και εντελώς ξεφτίλα ταχύτιτα. Όσπου χωρίς λόγο μου την κόψανε τελείως ενώ είχε ακόμα 20 μέρες. Άκρη μαζί τους δεν έβγαλα. Και έτσι στράφικα σε άλλες λύσεις. Και σε demo forthnet που ήταν μια χαρά. Kαι τώρα σε κανονική forthnet που είναι επίσης μια χαρά. Μήπως για τα disconnect έφτεγε ο Ποτέ? Για το Ping που λέτε για τα games είναι λογικό να έχουμε πρόβλημα άμα μπαίνουμε με 384 ενώ οι άλλοι με γραμμές των 4 mbit. Ακόμα και όταν το ping για Insomnia π.χ είναι 1000msec, όπως και για πολλά ακόμα sites αρκετά υψηλό 500+ και ενώ ταυτόχρονα άλλοι χρήστες με εταιρείες όπως HOL, Otenet κτλ έχουν το μισό και λιγότερο χρόνο; Φανταστείτε να σας κάνει disconnect ανά 10λεπτο όπως εμένα μερικές φορές, αλλά εντάξει, αυτό είναι θέμα modem:)
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Κι εγώ είμαι ΟΚ με Forthnet αν και μπορεί να παρατηρήσω διακοπή για μερικά δευτερόλεπτα (1 φορά την ημέρα, όχι παραπάνω, κι ίσως να οφείλεται και στο Modem, σωστά; ). Σε γενικές γραμμές είμαι 99% ευχαριστημένος.
capthookb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει και μια αντίστοιχη δημοσκόπηση για το ποσοστό των χρηστών (του adslgr.com) που είναι ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι από τη Forthnet τον τελευταίο καιρό. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=31232
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.