Προς το περιεχόμενο

Φθηνότερη η Forthnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα που έχω ήδη γραμμή DSL και θέλω απλά να ανανεώσω (οπότε δε με ενδιαφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα), προσφορά όπως αυτή της Forthnet με τους 3+3 μήνες, δηλαδή 6 μήνες, κοστίζουν 10,4 περίπου ευρώ το μήνα (62,4 συνολικά). Νομίζω ότι είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή. Γνωρίζετε εσείς φθηνότερες?

Δημοσ.

Για εξάμηνη δέσμευση (3+3) "δαγκωτό" FORTHnet (€10,4).

Για δωδεκάμηνη δέσμευση (6+6) ελαφρώς φθηνότερη η Altec Telecoms (€9,82).

Δε θα σου πρότεινα να δεσμευτείς για δωδεκάμηνο. Οι τιμές τελευταία έχουν πάρει τον κατήφορο...

Δημοσ.
Ελπίζω να είστε πληροφορημένοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχεδόν ένα μήνα τώρα η Forthnet παιδιά.

Ποια είναι αυτά; Γιατί είμαι έτοιμος να πάρω το 3+3 in a box :???:

Δημοσ.

Ti πρόβλημα έχει η forthnet? Εγώ το πήρα το 3+3 μήνες των 62euro. Τσάμπα πράμα. Δεν λέει να δεσμευτεί για 1 χρόνο. Σε 6 μήνες θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές και θα μπορέσει να πάρει καλύτερη σύνδεση στην ίδια τιμή. Οπότε πιο καλά 6μηνη.

Δημοσ.
Ti πρόβλημα έχει η forthnet? Εγώ το πήρα το 3+3 μήνες των 62euro. Τσάμπα πράμα. Δεν λέει να δεσμευτεί για 1 χρόνο. Σε 6 μήνες θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές και θα μπορέσει να πάρει καλύτερη σύνδεση στην ίδια τιμή. Οπότε πιο καλά 6μηνη.

3+3 gia 62 euro???egw eixa meinei sta 118,gia 384 me fpa...pote egine ayth h trellh meiwsh?

Δημοσ.
3+3 gia 62 euro???egw eixa meinei sta 118,gia 384 me fpa...pote egine ayth h trellh meiwsh?

τα 62 ευρω ειναι μόνο η συνδρομη, δηλαδη ειναι για καποιον που εχει ηδη γραμμή ADSL!

Δημοσ.

Παιδιά πείτε τώρα που γυρίζει, γιατί σήμερα- αύριο τελειώνει το demo που έχω πάρει και μένω ρέστος!

ΥΓ. Αν έχω ήδη σύνδεση DSL δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω πακετα? ...

Δημοσ.

Egw pados me FORTHnet den exw kanena problima me disconnect klp.

Bebaia gia na eimai ilikrineis ta ping me to ekswteriko den mporw na eimai sigouros logo tou oti den paizw games klp gia na fanei se megalo vathmo!

Oso gia taxitites mia xara einai! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...