Sadako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ελπίζω έτσι όπως θα το διατυπώσω το ερώτημα να μην παραβαίνει κανένα απο τους κανόνες του site.. Λοιπόν.. Το θέμα αφορά τα αρκετά καινούργια παιχνίδια, που έχουν τις νέες προστασίες, safedisk κλπ (η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξέρω και τόσο καλά, γιατί δεν παίζω και πάρα πολύ παιχνίδια εδώ και κάποιο καιρό, απλά μου εμφανίστηκε σε κανα 2 περιπτώσεις).. Σε περίπτωση που....εχμμ...θελήσω να κάνω ένα νόμιμο αντίγραφο απο κάποιο τέτοιο αυθεντικό παιχνίδι που έχω (δε με αφορά τι μπορεί να κάνουν κάποιοι αναρχικοί αλήτες και κακά παιδιά που κατεβάζουν τέτοια παιχνίδια απο το σατανικό ίντερνετ αν και ελπίζω να ισχύει το ίδιο κι εκεί), και κάνω το image απο ένα τέτοιο παιχνίδι.. Απο ότι έχω μάθει, υπάρχουν εργαλεία όπως κάτι safedisk4hide και κάτι τέτοια, για να παρακάμπτεται η προστασία και να μπορείς να το παίξεις απο το (νόμιμο πάντα) αντίγραφο σου.. Εγώ ρωτάω τώρα. Αν βγει κάποιο fixed .exe αρχείο. Τότε μπορείς κανονικά να κάψεις το παιχνίδι σε δισκάκι με το nero και μετά απλά να αντικαταστήσεις το αυθεντικό με το fixed .exe και θα παίζει κανονικά?? Ή μόνο μέσω mounting του image μπορεί να γίνει η δουλειά??
k_w_t Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Mounting το image με Alcohol 120% ή daemon tools (προσοχη το τελευταιο εχει spyware) και μετα antiblaxxx!!
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Εχουν βγει πολλα no-DVD για παιχνιδια με Sf4 οποτε κανεις install, βαζεις απο πανω το Fixed Exe και αυτο ηταν...
Sadako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Εχουν βγει πολλα no-DVD για παιχνιδια με Sf4 οποτε κανεις install, βαζεις απο πανω το Fixed Exe και αυτο ηταν... Σε αυτή την περίπτωση αναφέρομαι.. Το image που έχω κατεβάσει...εεεεε...φτιάξει, μπορώ να το κάψω σε δισκάκι κανονικά όλα τα αρχεία (εννοώ όχι να κάψω το ένα αρχείο να το αντιγράψω σε δισκάκι, αλλά να ανοίξω το image με ένα πρόγραμμα και να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε ένα δισκάκι)?? Απο τη στιγμή που υπάρχει fixed .exe για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα δουλέψει κανονικά??
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Τα μπερδευεις πολυ χωρις λογο... Φτιαχνεις το image....Το κανεις mount με τα Daemon Tools , μετα το κανεις install και οταν τελειωσει πας στο Installation Directory και περνας το Fixed Exe. ( Μετα εννοειτε πως κανεις unmount ). Οσο για το που θα τα εχεις τα image κανε οτι κανω και εγω. Μαζεψε 2-3-4 Image παιχνιδιων και μετα περασε τα σε 1 DVD. ( Γλυτωνεις χωρο και χρημα ετσι. )
Sadako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δεν τα μπερδεύω καθόλου.. Αυτό που λες το ξέρω ότι γίνεται, είναι το αυτονόητο.. Εγώ ρωτάω ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και αλλιώς. Δηλαδή όχι να αντιγράψω 3-4 iso images σε ένα δισκάκι, αλλά τα αρχεία απο ένα image να τα αντιγράψω σε ένα δισκάκι. Απο το δισκάκι ΧΩΡΙΣ mounting να κάνω το install, και να περάσω στο installation directory το fixed .exe Με άλλα λόγια, να μη χρειάζεται καθόλου το daemon tools ή άλλο mounting tool.. Γίνεται αυτό?? Ή οποιαδήποτε προστασία θα προκαλέσει εμπλοκή στην απλή αντιγραφή των αρχείων στο δισκάκι με αποτέλεσμα να μην εκτελείται μετά κανονικά το παιχνίδι ούτε με το fixed exe??
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Apo oso kserw to Install einai asxeto me thn prostasia opote den blepw logo gia problhma.
boutsak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Apo oso kserw to Install einai asxeto me thn prostasia opote den blepw logo gia problhma. Και όμως δεν είναι. Την είχα πατήσει με το FM2006. Εγκατάσταση από oiginal cd και στη συνέχεια πήγα να παίξω με πειρατικό. Τζίφος. Clean install μετά από το πειρατικό, όλα ΟΚ
random Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δηλαδή όχι να αντιγράψω 3-4 iso images σε ένα δισκάκι' date=' αλλά τα αρχεία απο ένα image να τα αντιγράψω σε ένα δισκάκι. Απο το δισκάκι ΧΩΡΙΣ mounting να κάνω το install, και να περάσω στο installation directory το fixed .exeΜε άλλα λόγια, να μη χρειάζεται καθόλου το daemon tools ή άλλο mounting tool..[/quote'] αντιγραφή χύμα με απλό copy, και εγγραφή, θα παιξει αν ειναι καλό το fixed.exe (αν έχεις ήδη το image , δεν βλεπω γιατι να το κανεις) μην ξεχάσεις να βάλεις στο backup cd, to idio Label me to original. ----------------------------------------------------- αλλο θεμα...... αντιγραφη των αρχειων σε σκληρό και εγκατασταση απο εκει: υπάρχουν και άλλα κόλπα εκτος απο την προστασία απο αντιγραφή, Μερικα απο τα Setup.exe διαβαζουν το Label του cd/dvd, ο σκληρός δισκος σου δεν εχει το ιδιο label, και σταματάει η εγκατασταση. δοκιμή δεν ειναι απλά να τρέξεις το setup.exe, αλλα να ολοκληρωθεί. Μερικες φορές "κολάνε" στο 2ο ή 3ο cd, ή στη μεση του dvd reading. Eπισης αλλα installers μπορει να ψαχνουν απλά για την ύπαρξη dvd device. άσχετα με την προστασία. δηλ. οχι αν ειναι το γνησιο δισκακι, απλά αν το διαβασμα γινεται απο optical drive. Το daemon φυσικα τα τυφλώνει αυτά, αλλα ο σκληρός σου, όχι Προσωπικά δεν τα θεωρώ συστήματα προστασίας αυτά, απλά κακογραμμένους installers. Στη microsoft συνηθιζονται με μανία! 1ον, δεν μπορουμε να σου δωσουμε "συνταγη", να το κανεις ή οχι γιατι εξαρταται απο το καθε παιχνιδι και εφαρμογή (πχ visual studio, encarta, κλπ). 2, το κανεις μονο αν το εχεις δοκιμάσει με το συγκεκριμένο cd. και βλεπεις οτι παίζει. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΕΣΤ: copy all files from cd to temp hd folder, install from temp, antikatastash an xreiazetai me to patch.exe, kai run game! Αν τα κανεις ολα αυτα, εχεις χασει και το χρόνο σου (για το τεστ), και αν αποτυχει εχεις χασει αλλο τοσο χρόνο, μονο και μονο για να γλυτωσεις μερικα Mb απο το backup disk.
greeneye Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 re paidia giati paideyeste? pleon olos o kosmos ta backup ta krataei se .ISO arxeia. Telos. Oute tha sas niazei gia kleidomata oute tipota. Bebea meta tha xreiasteite alcohol i dt4 alla siga...pleon xoris ayta de ginete parte to xampari...diskolepsan ta pragmata.
urezin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Mounting το image με Alcohol 120% ή daemon tools (προσοχη το τελευταιο εχει spyware) και μετα antiblaxxx!! sobara to daemon tools exei spyware?
Sadako Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 @random Κατατοπιστικός.. Βασικά, πιο "έγκυρο" τεστ δε θα ήταν αν έκανα το χύμα-copy-αρχεία σε ένα δισκάκι(πχ rewritable), και να έκανα απο κει install να δω αν θα δουλεύει το παιχνίδι?? Καλό αυτό που ανέφερες ότι "προβληματική αντιγραφή" θα μπορούσε να φανεί και στο μέσο της εγκατάστασης. Να το προχωρήσω και λίγο παραπέρα. Αν γίνεται κανονικά η εγκατάσταση απο το αντεγραμμένο δισκάκι μέχρι τέλους, και με αντικατάσταση του original .exe απο fixed .exe το παιχνίδι ξεκινάει, αυτό σημαίνει ότι κάθε δυσκολία έχει ξεπεραστεί?? Ή υπάρχει και το εφιαλτικό σενάριο να έχω προβλήματα μετά,να κολλάει το παιχνίδι και να crash-άρει πχ σε άσχετα σημεία? Μήπως σε αυτό εντάσσεται αυτό που είπες για το "πόσο καλό είναι το fixed .exe"?? @greeneye ok δεκτόν.. Απλά επειδή μου έχει εμφανιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια (μέχρι και το PES5 έγινε κανονικά χωρίς sd4hide και τέτοια), θα προτιμούσα αν γίνεται, να το έχω με τον "παραδοσιακό" τρόπο. Χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσω σώνει και καλά επιπλέον εφαρμογές, όπως το shareware alcohol, ή τα αμφιβόλου ποιότητας και γεμάτα spyware daemon tools..
greeneye Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 sadako: kai ego tha to ithela file mou,oloi tha to thelame alla pleon DISTIXOS prepei na to paris apofash!!!!!!!!!!! epishs prosexe giati an den grafis se poli kala diskakia p.x tayio yudden de tha sou trexoun meta kai gia logous poiothtas diskakion! prosoxh lipon... skepsou mono to xrono pou tha tros gia kathe ena game na to kaneis install ktl kai na deis oti ontos trexei! eno me to .iso to grafis kai telos.
JiKL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 sobara to daemon tools exei spyware? exei ena spyware to opoio opos eipan to ensomatosan gia na vgaloun ta eksoda tous..omos sou dinoun tin epilogi na apofasiseis an tha to kaneis install!(etsi lene toulaxiston)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.