Προς το περιεχόμενο

Τέλος Ενεργοποίησης ADSL γραμμής... μετά από ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:evil:

Αγαπητοί φίλοι... τα έχω πάρει στο κρανίο ύστερα απο τον σημερινό λογ/μο ΟΤΕ που παρέλαβα και θέλω την γνώμη σας για το τι να κάνω...

Πρίν από 2 μήνες πήρα τηλ. τον ΟΤΕ (134) και είπα ότι αλλάζω διεύθυνση μετακομίζω και θέλω να κρατήσω τον ίδιο αριθμό...

Μου είπαν και βέβαια οτι γίνεται... σαφως και γίνεται... μετακόμισα και σε μιά μέρα από την προκαθορισμένη ημ/νια μεταφέρθηκε η γραμμη.. καλα ως εδώ... απο κει και έπειτα η ADSL άργησε 2 βδομάδες (έστω και αν μου είχαν πει ότι θα μεταφερόταν επιτόπου) ... εδώσα τόπο στην οργη.. και το αφησα - δεν μίλησα...

και σήμερα... έρχεται ο λογ/μος.. .και τι βλέπω... ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ADSL... - μα αφού ρε παιδιά όταν την είχα ενεργοποιήσα πρίν 4 χρόνια - πλήρωσα.. .. ξανα θα πληρώσω 65€+φπα ;;;;

και ρώτω τώρα... πρέπει να κάνω φασαρία... ή να το αφήσω.... ? (?)

Δημοσ.

Φιλε μου ψυχραιμια.Πρεπει να συνειδητοποιησουμε ολοι μας οτι ημαστε Ελληνες, και ζουμε στο Ελλαδισταν.Η Ζιμπαμπουε (ημιαγριοι),εχει φυγει 500 χρονια μπροστα απο εμας.Αυτη ειναι η κατασταση δυστυχως. Κουραγιο....

Δημοσ.
Φιλε μου ψυχραιμια.Πρεπει να συνειδητοποιησουμε ολοι μας οτι ημαστε Ελληνες, και ζουμε στο Ελλαδισταν.

Τι σημαίνει αυτό; Να τους δώσουμε και τη βαζελίνη;

Υπέγραψες κανένα χαρτί, καμιά αίτηση για μεταφορά γραμμής;

Αν ναι, ανέφερε κάτι τέτοιο για νέο τέλος ενεργοποίησης;

Αν το ανέφερε και το υπόγραψες δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν όχι πέρα από τη φασαρία να συμβουλευτείς και το ΙΝΚΑ.

Δημοσ.

πήρα τηλ το 134 και μου είπαν αφου αλλάξατε διεύθυνση έπρεπε να καταργηθεί η παλιά adsl και να ενεργοποιηθεί... νέα... Ακου εκεί νέα...;;;;

και το καλύτερο λέει ότι τα τέλη ενεργοποίησης δεν επιστρέφονται... χμμμ... δηλ. πιάσ' το αυγο και κούρεψτο... :-(

@capthookb..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΞΑΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ....

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 WEEKS DSL)

Δημοσ.
Τι σημαίνει αυτό; Να τους δώσουμε και τη βαζελίνη;

Υπέγραψες κανένα χαρτί' date=' καμιά αίτηση για μεταφορά γραμμής;

Αν ναι, ανέφερε κάτι τέτοιο για νέο τέλος ενεργοποίησης;

Αν το ανέφερε και το υπόγραψες δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν όχι πέρα από τη φασαρία να συμβουλευτείς και το ΙΝΚΑ.[/quote']

Συ ειπας (περι βαζελινης),Εγω αναφερθηκα σε αλλες εννοιες, που εσυ μαλλον δεν καταλαβες.

Δημοσ.

Εγω τον Αλέξη τον καταλαβα.. κατάλαβα ότι δεν προκειται να βγάλω άκρη με αυτούς .. .so... όσο και να φωνάζω και ότι και αν κάνω μόνο κακό στην υγεία μου θα καταφέρω να κάνω...

Ας τους τα΄στάξω... δεν πειράζει... ΝΑ ΤΑ ΦΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

Δημοσ.

Βέβαια, επειδή ξέρουν οτι δε πρόκειται να ασχοληθούμε, μας έχουν πατήσει στο λαιμό.

Στην Ελλάδα ζούμε, σιγά μην διαμαρτυρηθούν οι Έλληνες.

Ωχ αδερφέ μου...

Δημοσ.
Εγω τον Αλέξη τον καταλαβα.. κατάλαβα ότι δεν προκειται να βγάλω άκρη με αυτούς .. .so... όσο και να φωνάζω και ότι και αν κάνω μόνο κακό στην υγεία μου θα καταφέρω να κάνω...

Ας τους τα΄στάξω... δεν πειράζει... ΝΑ ΤΑ ΦΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

Αυτα ακριβως εννοουσα,Την ταλαιπωρια που θα υποστεις για να βγαλεις ακρη με αυτους τους π****δες.Κι αν θα βγαλεις.Γι αυτο στο τελος σου ευχηθηκα και κουραγιο.Καποιοι ομως βιαστηκαν να βγαλουν λανθασμενα συμπερασματα.

Δημοσ.
Βέβαια' date=' επειδή ξέρουν οτι δε πρόκειται να ασχοληθούμε, μας έχουν πατήσει στο λαιμό.

Στην Ελλάδα ζούμε, σιγά μην διαμαρτυρηθούν οι Έλληνες.

Ωχ αδερφέ μου...[/quote']

και τι μπορούμε να κανουμε αγαπητε φίλε μου.. να υποταχθούμε στον κομμουνισμό ? :confused:

..σνιφ... ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ = εγγύηση για το μέλλον σου λέει ο αμερικανός...

τεσπα.. η αλήθεια είναι αυτή που λές μόνο που επιλέξαμε το μπλε χάπι και όχι το κόκκινο σε αυτό τον κόσμο... άρα το Matrix μας έκανε πιόνια αυτής της κοινωνίας...

Δημοσ.
Αυτα ακριβως εννοουσα,Την ταλαιπωρια που θα υποστεις για να βγαλεις ακρη με αυτους τους π****δες.Κι αν θα βγαλεις.Γι αυτο στο τελος σου ευχηθηκα και κουραγιο.Καποιοι ομως βιαστηκαν να βγαλουν λανθασμενα συμπερασματα.

Γιατί δεν παίρνεις τον ΙΝΚΑ ένα τηλέφωνο?

Δημοσ.

Γιατί ναι μέν θα καταγραφεί το παραπονο μου...

αλλα επειδή είμαι Ελληνας - δεν με ενδιαφέρει να μην πληρωσουν οι επόμενοι... με ενδιαφέρει το τώρα που πληρώνω εγω... :-)

Δημοσ.

Μονο,και μονο εμεις φταιμε,οι λαοι.Καταφεραν να τους καταχρεωσουν (ατομικα και κρατικα),και αντε τωρα να βρεις κουραγιο για αγωνες.Λειπουν βλεπεις και οι Τσε Γκεβαρα, (σημερινοι συνδικαλιστες).,και κοπαδι χωρις τσοπανο μαυρος λυκος που το εφαγε.Εσυ φιλε CyberDreamer,θα εισαι και πιτσιρικας,καποιοα χρονια πριν,οταν κατεβαινε ο λαος στο πεζοδρομιο,ετρεμε ολο το Ελλαδισταν,και πρωτα απ' ολα η Βουλη και το παλατι.Αλλα, υπηρχε και ο τσοπανης μπροστα, και εμψυχωνε το "κοπαδι".Αλλα χρονια αυτα.Και η μονη δυνατη αντιδραση των κρατουντων ηταν να μας βαλουν στο γυψο.Σημερα δεν κουνιεται φυλλο για οτι κι αν μας κανουν.Ειναι ψεμματα??

Δημοσ.

Καλά κάθεστε και λιώνετε....

Μέσα στο site του ΟΤΕ υπάρχει μέρος που λέει ότι για μεταφορά γραμμής εντός ίδιου κέντρου δεν υπάρχει ξανά το κόστος ενεργοποίησης dsl. Αν τώρα γίνεται σε διαφορετικό κέντρο πρέπει να ξαναπληρώσεις το τέλος ενεργοποίησης.

Και αλλαγή κέντρου μπορεί να γίνει και σε διπλανό κτίριο να πας αν είσαι γκαντέμης.

Δημοσ.

Φιλτατε Αλεξη - πιτσιρικάς δεν είμαι (δυστυχώς) αλλά οι τσοπάνηδες στην Ελλάδα πέθαναν όλοι...

spirosta... ναι άλλαξα κέντρο... πήγα στην διπλανη οικοδομή που λές και εσύ... αλλά γιατι να πληρώσω;; ...αφού ελευθέρωσα ένα κύκλωμα - θέλω ένα νέο...

Τέλοςπάντων... αφού έτσι και αλλιώς θα πληρώσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...