Προς το περιεχόμενο

2d Adventure Games

mstam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Kain Origin αν ψάχνεις την talking version δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να τη βρεις εύκολα για direct download. Δυστυχώς δεν με βοηθάει η μνήμη μου, αλλά σίγουρα κάπου υπάρχει non-talking. Σε "κλειστό" torrent site υπάρχει πάντως με ομιλία και κανονικό ήχο, όχι midi, αλλά ονόματα δε λέμε δημοσίως...

Καλά η talking version το κατάστρεψε το παιχνίδι imo. Ο ηθοποιός που κάνει τη φωνή του Gabriel (o ίδιος που την κάνει και στο 3ο της σειράς) έχει πέσει σε πολλές άστοχες υπερβολές στην ερμηνεία. (ok είπαμε ο Gabriel είναι αλαζόνας και εκκεντρικός, αλλά το αποτέλεσμα απο την ερμηνεία είναι να είναι και μισητός στον ίδιο τον παίκτη)

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο Praetorian για τον Tim Curry, πραγματικά ο τόνος που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα εκνευριστικός. Το περίεργο είναι πάντως ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει πολύ "δουλεμένη" φωνή - απορώ για ποιόν λόγο επέλεξε να προσεγγίσει έτσι τον Gabriel.

Δημοσ.

Χεχε, μάλλον είμαι από τους λίγους που βρίσκουν τον Tim Curry διασκεδαστικό ως Gabriel! Μην ξεχνάτε επίσης πως ο Gabriel γενικώς είναι ψιλο-"καθικάκι" και όχι και ο πιο συμαθητικός άνθρωπος του κόσμου. Και με τον έλεγχο που είχε η Jensen πάνω στο παιχνίδι ( τουλάχιστον απ' ότι κατάλαβα από συνετεύξεις), μου φαίνεται πιο πιθανό να τον φανταζόταν όντως έτσι τον χαρακτήρα, και λιγότερο να έγινε "άστοχη" προσέγγιση από τον ηθοποιό. Βέβαια, εν μέρει εκεί βρίσκεται και η μαγεία του να μην υπάρχει φωνή στα παιχνίδια γιατί αφήνει έτσι την ελευθερία να φανταστεί ο καθένας τον χαρακτήρα όπως θέλει, αν και πιστεύω πως αυτό το ζήτημα, αν θα έπρεπε δηλαδή να έχουμε αυτή την ελευθερία, είναι αρκετά λεπτό και off-topic οπότε...τελεία.

Να προσθέσω στη λίστα το Beneath a Steel Sky, δεν θυμάμαι αν το ανέφερε κανείς πιο πριν. Σχετικά μικρό αλλά ευχάριστο.

Δημοσ.

Μιάς και ανατρέξαμε σε λίγο παλιούς τίτλους, θα αναφέρω και το δικό μου αγαπημένο, το Shadow of The Comet. Κατ'εμέ από τα καλύτερα adventures των παλιών καλών εποχών, αν και βέβαια λίγο δύσκολο να βρείς μάπα adventure εκείνων των καιρών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...