scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια χαιρετω.. Εχω κ εγω ενα προβλημα με ενα σκληρο που εχω... Ειναι ενας WD200GB, τον οποιο το εχω για να μεταφερω αρχεια απο το 1 pc στο αλλο.. Ετσι, χτες, εφερα τον σκληρο και τον βαζω στο δευτερο pc (οταν τον εβγαλα απο το πρωτο pc ηταν ολα κανονικα). Ανοιγω λοιπον τον υπολογιστη, και κανονικα, οπως παντα, πηγα να κανω browse τον σκληρο για να μεταφερω καποια αρχεια.. Δυστηχως τον σκληρο μου ομως δεν τον εβλεπε...Ετσι, πηγα στο Disk Management μηπως υπαρχει καποιο προβλημα εκει.. Εκει βλεπω πως ο εν λογω σκληρος (αυτος που δεν εμφανιζει το συστημα) ειναι unlocated.. Πραγμα, που οπως δειχνει θελει format για να τον αναγνωρισει... Ομως αν κανω format (μπας κ μηπως τον "δει") θα χασω ολα τα δεδομενα μου... Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Ευχαριστω προκαταβολικα...
scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 oxi, den exw xrisimopoisei partition magic katholou....
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Xρησιμοποιησε καποιο προγραμμα για recovery. Με search θα βρεις πολλαα αντιστοιχα topic. Προτεινω το easy recovery pro.
xtraktor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Xρησιμοποιησε καποιο προγραμμα για recovery.Με search θα βρεις πολλαα αντιστοιχα topic. Προτεινω το easy recovery pro. Gio την διαδικασια του ρεψοβωερυ τηα την κανει αφου εχει κανει format η πριν?γιατι αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα και μου λεει οτι ειανι unlocated. πρεπει πρωτα να κανουμε format και μετα το recovery tool που προτινεις η οχι? ενημερωσε μας γιατι απο οτι καταλαβαινω και του φιλου ειανι σοβαρο προβλημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μην κανετε format!Εγκατασταση το προγραμμα (ελπιζω να δει τον σκληρο)και recover τα αρχεια που θελετε... Δοκιμαστε και αλλα προγραμματα εκτος απο αυτο που προτεινω!(Εχω βρει αρχεια που ειχα χασει και δεν τα εβρισκε το recoverypro με αλλα προγραμματα)
scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 οκ φιλε...Οι ελπιδες μας ολες εχουν μαζευτει επανω σου!!! :neutral:
xtraktor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μην κανετε format!Εγκατασταση το προγραμμα (ελπιζω να δει τον σκληρο)και recover τα αρχεια που θελετε...Δοκιμαστε και αλλα προγραμματα εκτος απο αυτο που προτεινω!(Εχω βρει αρχεια που ειχα χασει και δεν τα εβρισκε το recoverypro με αλλα προγραμματα) Gio το recovery pro ειναι shareware να φανταστω?Μπορεις να μου το στειλεις το προγραμμα αυτο σε PM? Φιλικα
Αλέξης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Γιατι να κανει recovery files,ρε παιδια η format?.Αφου στο πρωτο pc ειναι ολα οκ,τι εγινε με την αλλαγη?.Φιλε scouser,ξαναβαλτον στο πρωτο pc,και εαν ειναι οκ,τοτε ξεχασε το format and recovery,και ψαξε για αλλη αιτια.Ριξε καμια ματια στην καλωδιοταινια και στο jumper του δισκου,Master/Slave...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 οκ φιλε...Οι ελπιδες μας ολες εχουν μαζευτει επανω σου!!! :neutral: Κανε και ενα search!Θα βρεις πολλα topics στο θεμα!:wink: xtraktor δες τα pm σου!
scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε Αλεξη σε ευχαριστω κι εσενα για τη βοηθεια σου, δυστηχως ομως ουτε στο πρωτο pc ουτε στο δευτερο βλεπει το σκληρο..
scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε φιλε...Μια μερα πηρα τον σκληρο να μεταφερω τα αρχεια απο το ενα pc στο αλλο και ξαφνικα δεν τον εβλεπε...Πηγα στο Disk Management και τον ειχε σαν unlocated.. Πολυ φοβαμαι πως με το format θα τα χασω σχεδον ολα αν οχι στανταρ ολα, γι αυτο ανησυχω!!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση;;; Τα jumper τα έχεις δεί στους δίσκους; Ελπίζω να γνωρίζεις πως οι WD είναι λίγο περιέργοι με τα jumpers τους και με άλλους δίσκους.
scouser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Οχι φιλε Acid.. Μπορεις να μου δωσεις κανενα hint??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.