Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο...please help! :(

scouser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χαιρετω..

Εχω κ εγω ενα προβλημα με ενα σκληρο που εχω... Ειναι ενας WD200GB, τον οποιο το εχω για να μεταφερω αρχεια απο το 1 pc στο αλλο..

Ετσι, χτες, εφερα τον σκληρο και τον βαζω στο δευτερο pc (οταν τον εβγαλα απο το πρωτο pc ηταν ολα κανονικα).

Ανοιγω λοιπον τον υπολογιστη, και κανονικα, οπως παντα, πηγα να κανω browse τον σκληρο για να μεταφερω καποια αρχεια..

Δυστηχως τον σκληρο μου ομως δεν τον εβλεπε...Ετσι, πηγα στο Disk Management μηπως υπαρχει καποιο προβλημα εκει..

Εκει βλεπω πως ο εν λογω σκληρος (αυτος που δεν εμφανιζει το συστημα) ειναι unlocated.. Πραγμα, που οπως δειχνει θελει format για να τον αναγνωρισει...

Ομως αν κανω format (μπας κ μηπως τον "δει") θα χασω ολα τα δεδομενα μου...

Μπορει καποιος να με βοηθησει???

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Ναι, ολα μεχρι χτες δουλευαν κανονικα. Δηλαδη, εχω τα 2 pc, και ειχα το σκληρο για να μεταφερω τα αρχεια (απο το pc που εχω για download-net στο pc που εχω για backup-general purpose).

Μια φορα τη βδομαδα, θα βγαλω το σκληρο απο το 1 pc και θα τον βαλω στο αλλο....

Δεν ειναι η πρωτη φορα λοιπον, που κανω αυτες τις μεταφορες.. Για το τελευταιο 6μηνο μπορω να πω οτι γινεται 1 φορα τη βδομαδα...Για να απαντησω στο ερωτημα σου, τους τελευταιους 6 μηνες εκανα την ιδια δουλεια, με τα ιδια pc και τους ιδιους σκληρους...

Δημοσ.

Χτες το βραδυ του εβαλα να κανει και τα diagnostics της WD, λαθη δεν βρηκε, αλλα δεν μπορεσα να μπω και στον σκληρο μου, να δω τα αρχεια, μιας και εξακολουθει να τον βγαζει unallocated..

Υποψιαστηκα κατ'αρχας μηπως ηταν θεμα letter του σκληρου (αν και παλαιοτερα δεν ειχα αυτο το προβλημα) αλλα δεν μου εχει επιλογη να μπορεσω να ορισω εγω γραμμα για το συγκεκριμενο σκληρο...:(:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...