Προς το περιεχόμενο

AMD Turion kai epidoseis?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)

μακριά από sony' date=' έχουν άθλια ποιότητα κατασκευής, καμία σχέση με τα acer, πόσο μάλλον περισσότερο με τα ανθρακονήματα

κάποιος είπε ότι του φαίνεται ανούσιο να είναι φτιαγμένο ένα laptop από ανθρακονήματα... μάλλον ποτέ στη ζωή του δεν είχε laptop

το να είναι 60% πιο ελαφρύ και 100% (διπλάσια) πιο ανθεκτικό του φαίνεται ανούσιο...

......[/quote']

εγω ειχα πει οτι μου φαινεται ανουσιο να είναι φτιαγμένο ένα laptop από ανθρακονήματα και πολυ σωστα ειπες δεν ειχα ποτε ενα τετοιο laptop.Οπως και δεν ειχα ποτε μου laptop και θα προβω σε αγορα εντως των επομενων 2 μηνων.Καταλαβαινω την διαφορα στην ποιοτητα (γιατι ξερω τι εστι ανθρακονημα) απλα για εμενα μου φαινεται οχι αναγκαιο,να το πω.Εγω δεν νομιζω να επαιρνα ενα τετοιο laptopaki (αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις δεν παιρνω και ορκο!!!:-D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρεπει να εχεις χρησημοποιησει λαπτοπι για πολυ καιρο μεχρι να εκτιμησεις την αξιοα της αντοχης-ελαφροτητας.

Εχω εναν Compaq απο το 99' , εχω ζησει μαζι του περισσοτερες στιγμες απο οτι με οποιαδηποτε γκομενα :-)

Η αντοχη ειναι συμαντικη, οπως και η ελαφροτητα. Ο compaq αν και φαινοταν στημενος και στιβαρος (οπως και πολυ βαρυς) εχει σπασει σε χιλια 2 σημεια..

Απο τοτε εχω παρει και αλλα 2 λαπτοπ και χρησημοποιω και αλλα 4-5 στην δουλεια. Μπορει α αντοχη να μην φανει απο τους πρωτους μηνες αλλα καποια στιγμη που θα αρχισει να παλιονει το πλαστικο και να φθηρεται...

Απο την αλλη βεβαια δεν θα εδινα τοσα λεφτα ουτε για το ονομα FERARI Ουτε γι ατο ανθρακωνημα... :-P

Paidia to FERRARI ga**ei....

Einai ola ta lefta kai h poiothta kataskeuhs kai h o8onh!!!(kai de milaw gia to an8rakonhma...genika)

Kai bluetooth kai uperu8res kai wifi...kai card reader...

kai o epe3ergasths einai polu grhgoros...ola auta peri anwterwthtas pentium m einai ta klassika apo atoma 'h pou den ton exoun dokimasei (ton turion) 'h pou einai kollhmenoi me pentium...

eleos pia...

Diabaste kai kanena review...

Πολύ καλή επιλογή ο G2. Αυτόν ψιλοκοιτάω και εγώ αλλά είναι ακριβός. Πάντως και το φίλο μας μην τον απογοητεύεται εδώ δεν τα χώνω εγώ στο ferrari acer που είμαι και kimi-ολέ!!!

Χωρίς πλάκα ότι και να λέμε τα ανθρακονήματα δεν θεωρούνται τυχαία το πιο προηγμένο υλικό. Από εκεί και πέρα επιλογή του καθενός. Εμένα πχ το βάρος δε με ενδιαφέρει καθόλου! άλλη επιλογή για εμένα αλλη για κάποιον που θα τον έχει όλη την ώρα στο χέρι και θα καταριέται τη στιγμή που αγόρασε 1 κιλό παραπάνω!!!

ΤΟ ΣΟΝΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ 1900χ1200!!!Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.ΔΕΣ ΤΟ ACER ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ACER ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΟ SERVICE ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 64 BIT...ΤΑ VISTA ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ.ΤΟ SONY EXEI ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ.

Prwta ap'ola kalws hr8es sto insomnia...alla mhn grafeis me kefalaia giati fainetai oti fwnazeis..

Deuteron...H analush tou sony einai kai kati analogo me auth tou ferrari...To ena exei 15.4' 1680*1050 kai to allo 17' me 1900*1200...Alla 17' o8onh einai ligo megalo (an se endiaferei h forhtothta...sto katw katw laptop einai!!)

H o8onh tou ferrari DEN antanakla ka8olou to fws....Ara to sony DEN einai to mono!!!

Kai to sony argei ligaki sto service...De 3erw poio telika argei perissotero alla enas filos (den exw megalh empeiria me sony) me sony perimene 2,5 ebdomades...

Oson afora to FSC...exei o8onh 1280*800...

Kai den exei oute uperu8res oute bluetooth an den kanw la8os....Pasxei ligo sth sundesimothta e? :-P

Oson afora thn poiothta kataskeuhs...kammia sxesh me opoiodhpote allo acer...Proswpika to briskw anwtero apo to FSC kai sta idia epipeda me sony...

Basika to laptop ennoeitai oti einai proswpikh upo8esh...Alla mh leme kai oti 8eloume...!!!

Kai ennoeitai oti de 8a parei kanenas laptop mono gia ta an8rakonhmata..oute gia to shmataki ferrari...Paizoun polla...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...