Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για βιντεοκάμερα

vpardalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα μία βιντεοκάμερα sony Handycam και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέπω τις κασσέτες σε DVD. Και τυχόν οδηγίες θα ήταν ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εχω χρησιμοποιήσει το Nero, μια χαρά μου φάνηκε.

Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για το "ULEAD DVD MOVIE FACTORY".

Πάντως, αν δεν έχει φώς(ήλιο) στη λήψη το αποτέλεσμα εμένα δεν μου αρέσει. Εχω μια Canon (δεν θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι και απ΄τις φτηνές).

Δημοσ.

Πάντως' date=' αν δεν έχει φώς(ήλιο) στη λήψη το αποτέλεσμα εμένα δεν μου αρέσει. Εχω μια Canon (δεν θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι και απ΄τις φτηνές).[/quote']Για να καταλάβω αυτο τώρα που κολλάει?Εχει να κάνει με το λογισμικο που ρώτησε το παλικαρι?Οσο για τον αν έχει ήλιο ή όχι νομίζω ότι ειναι αδιάφορο.Με την δικιά camera μερα ,νύχτα συννεφια ,λιακαδα όλα μια χαρα.Μηπως θα έπρεπε να μιλησουμε για τις δυνατότητες του υπολογιστη οσον αφορα το capture απο την κάμερα?Mήπως το μηχανημα σου δεν είναι και τόσο δυνατο και δεν σε ικανοποιούν τα αποτελεσματα?

Για την ιστορια χρησιμοποιω και εγώ το προγραμμα της Ulead όπως και το Pinnacle Studio 10

Δημοσ.
Για την ιστορια χρησιμοποιω και εγώ το προγραμμα της Ulead όπως και το Pinnacle Studio 10

Μηπως μπορειται να μου πειτε, αυτα τα προγραμματα υπαρχουν για download free, και πού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...