kostastnt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή θα κάνω format και έχω μία "trial" έκδοση των Win 2003 λέω να περάσω αυτά... Το μηχάνημα είναι γερό δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι καθαρά από άποψη λειτουργιών... Παιχνίδια δεν παίζω(εκτός από Lineage II και NFSMW), έχω WLAN με ένα σπαστικό router, χρησιμοποιώ torr.... και θα περάσω το ελληνικό Office 2003. Να τα βάλω ή να μείνω στα κλασσικά XP Pro? Εγώ θα προτιμούσα να πάω σε 2003 για να γνωρίσω κάτι καινούριο απλά θα ήθελα να μάθω αν θα έχω προβλήματα... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
nitro-gun Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Τα win 2003 εχουν παρα πολλες δυνατοτητες , ακομα και σε σχεση με τα XP.Τωρα εξαρταται απο το τι το θες, πχ για παιχνιδια δεν θα το συνιστουσα , γιατι θα εχεις ψιλοπροβληματακια ,αλλα για οτιδηποτε αλλο ειναι ισως η καλυτερη επιλογη Αφου θες να ασχοληθεις και με κατι καινουργιο τα server είναι οτι πρεπει , θα χρειαστει βεβαια και αρκετο ψαξιμο(εχει πολλα κολπακια)
kostastnt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Παιχνίδια και να μην παίξω καθόλου δεν με ενδιαφέρει... Οπότε πάω στα 2003. Να 'σαι καλά!
yositosi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στα παιχνίδια με τα Server 2003! Απλά χρειάζεται να τα παραμετροποιήσεις μιας και από default έχουν κάποια πράγματα απενεργοποιημένα (μέσα στις επιλογές του Dxdiag.exe). Κατά τα άλλα, μπορώ να σου πω ότι τα παιχνίδια τρέχουν και πιο γρήγορα μιας και δεν έχουν πολλές από τις ανοησίες των XP να τρέχουν από πίσω... Μεγάλο μειονέκτημα τους αντιθέτως είναι το ότι πολλά προγράμματα για να τρέξουν θέλουν "σκάλιγμα" στα .msi αρχεία τους γιατί έχουν "prerequisite operating systems" για να δουλέψουν (με το Orca γίνεται σε 2 λεπτάκια), ενώ και σε κάποια άλλα προγράμματα (π.χ. antivirus) θα χρειαστείς "server εκδόσεις" μιας και οι "κανονικές" δεν κάνουν εγκατάσταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.