sorceress Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Αρκετά πριν τα Χριστούγεννα, έμαθα από ένα γνωστό πως η Telepassport δίνει δωρεάν ένα ασύρματο τηλέφωνο σε όλους όσους κάνουν εγγραφή. Πες πες πες... μ' έπεισε κι έκανα κι εγώ εγγραφή. Το είχα σχεδόν ξεχάσει ώσπου σήμερα σκέφτηκα να πάρω ένα τηλ. να ρωτήσω τι απέγινε το ασύρματο. (Υποτίθεται πως θα το έπαιρνα σε 5 εργάσιμες). Τους τελείωσαν λέει, η νέα παρτίδα θα έρθει σε 3 εβδομάδες και μετά με σειρά προτεραιότητας πάντα, θα στείλουν τα ασύρματα... Και δεν είναι και σίγουρο πως θα φτάσουν για όλους, οπότε και πάλι υπήρχε το ενδεχόμενο να μη το λάβω! Γιατί κατά την εγγραφή με διαβεβαίωσαν πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, πως έχουν μεγάλα αποθέματα και πως δεν καθυστερούν καθόλου; Και ρωτάω, μήπως δεν πέρασαν οι 5 εργάσιμες από τις 15 Δεκεμβρίου; Και κάτι ακόμα, όχι δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά στο τηλεφωνικό τους κέντρο δεν μπορούν να προσλάβουν Έλληνες ή τουλάχιστον ανθρώπους που να ξέρουν καλά ελληνικά; Εννοείται πως έστειλα fax για διαγραφή αμέσως..
dioptra999 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 και καλά έκανες αλλα το λάθος ξεκινάει απο τότε που γραφτηκες σε μια εταιρια για ενα φορητο τηλ που κανει 30ε ειναι η χειρότερη εταιρια του ειδους της και δεν την εμπιστευομαι.Δεν μου συμπεριφερθηκαν καλα ουτε εμενα και ακόμα να φτιαξουν το δυκτιο τους!!!!!
sorceress Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 και καλά έκανες αλλα το λάθος ξεκινάει απο τότε που γραφτηκες σε μια εταιρια για ενα φορητο τηλ που κανει 30ε ειναι η χειρότερη εταιρια του ειδους της και δεν την εμπιστευομαι.Δεν μου συμπεριφερθηκαν καλα ουτε εμενα και ακόμα να φτιαξουν το δυκτιο τους!!!!! vlakeia mou pou grafthka se tetoia etairia genikotera. mia xara(xalia) einai kai o ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.