Προς το περιεχόμενο

Sas exei tixi na vgazei ena periergo minima stin othoni tertmatismoy twn xp pro sp2??

elamnte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exei tixi se kanena otan klinei ton h/y toy stin othoni poy leei apothikefsi dedomenwn(stin teleytaia othoni prin klisei o ypologistis na toy vgazei gia liga defterolepta ena tetragwnaki poy na leei read/write error kai kati alla poy den prolava na ta diavasw kai meta na klinei o ypologistis kanonika. Kai den to kanei sinexeia afto o ypologistis moy alla 1 stis 1000 kai o ypologistis kata ta alla doylevei apsoga mono apla afto to minima vgazei poli spaneia otan einai na klisw ton ypologisti. xerei kaneis ti mporei na ftei???

Δημοσ.
soy exei tixi pote re file?? kai einai kako afto?? h' den yparxei prob????

και εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει λίγο πριν κλείσει να προσπαθεί να διαβάσει κάτι να βγάζει διάφορα αλλά μετά να κλείνει κανονικά, γενικά καλό θα είναι λίγο πριν το κλείσεις να έχεις αποθηκεύσει ότι έχεις και να αποφεύγεις τα άσκοπα restart...

γενικώς εγώ είμαι της άποψης ότι windows είναι και pc είναι οπότε από τη στιγμή που δουλεύει να είσαι κομπλέ...εδώ μπορεί να κλείσεις το pc και την επόμενη να μην ανοίγει, τα παραδείγματα πολλά και σε πολλές περιπτώσεις ίδια...οπότε το καλύτερο κρατάμε ενα Backup των σημαντικών πραγμάτων και είμαστε οκ ( εγώ έχω χάσει ολόκληρη πτυχιακή από κρασάρισμα του σκληρού...)

αυτά...

Δημοσ.

Τέτοια περίεργα παραθυράκια ένα σωρό. Εχω σταματατήσει να τους δίνω σημασία.

Δεν με τρομάζουν καθόλου. :mrgreen:

Μάλλον κάποια από τα προγραμματάκια που χρησιμοποιούμε δεν προλαβαίνουν να γράψουν τα τελευτέα τους λόγια πριν τα shut down να πούμε. Λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν βαριέσε ας γράψουν τα πρώτα τους την επόμενη φορά που θα το ανοίξουμε να τους περάσει :-D

Πάντος κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει από τέτοια παραθυράκια ακόμα και σε σύστημα που έχει φτάσει αισίος τα δύο χρόνια.

ΥΓ τα παραθυράκια στο δικό μου πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Νταν ντουν νταν ντουν κάνει το ηχείο. Τότε είμαι σίγουρος ότι κλείνει ο υπολογιστής :mrgreen: Αμα δεν μου βγάλει πολλά τέτοια αρχίζω να ανησυχώ για την υγεία του υπολογιστή μου :-D

Έχουν πλάκα αυτά τα windows.

Δημοσ.

Πιθανον,πιθανον να ειναι κάποιο προβλημα με την μνημη....κατα 99,999% χωρις να σημαινει τιποτα αλλα 1 memtest δεν σε χαλαει.

Και εμένα μου βγάζει συνήθως όταν κλεινω καποια προγράμματα οτι η μνήμη δεν κάνει read/write αν θες ριχνεις μια ματια καλου κακου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...