monimws_trelamenos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Θέλω να κάνω format και χρειάζομαι οπωσδήποτε win xp sp2 για να αναγνωρίσουν τον sata σκληρό που έχω. Έχω ένα cd με τα xp pro, και έχω κατεβάσει και το sp2. Μπορώ να φτιάξω ένα cdάκι winxp+sp2 για να κάνω τη δουλειά μου; Αν η ερώτηση είναι αστεία, χαίρομαι για το ευχάριστο κλίμα που έφτιαξα!!!
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δες εδώ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=85147
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Θέλω να κάνω format και χρειάζομαι οπωσδήποτε win xp sp2 για να αναγνωρίσουν τον sata σκληρό που έχω. Έχω ένα cd με τα xp pro' date=' και έχω κατεβάσει και το sp2. Μπορώ να φτιάξω ένα cdάκι winxp+sp2 για να κάνω τη δουλειά μου; Αν η ερώτηση είναι αστεία, χαίρομαι για το ευχάριστο κλίμα που έφτιαξα!!![/quote'] Δεν υπαρχουν αφελεις ερωτησεις:wink: Ακολουθησε το link που εδωσε ο firewalker και εισαι οκ!
monimws_trelamenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Στα πλαίσια της προηγούμενης απορίας, μια ακόμη βοήθεια αν μπορείτε: Ένας φίλος έχει ένα cd με τα windows xp και δεν είναι σίγουρος αν περιέχουν το sp2. Υπάεχει κάποιος τρόπος να το εξακριβώσω;
panos78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Για να μην παιδεύεσαι με αρχεία μέσα στο CD, χρησιμοποίησε το nlite για να δεις τις πληροφορίες του πακέτου που έχει ο φίλος σου. Μπορείς να το βρεις εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.