kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 καλησπερα παιδια α αποικε παλι δεν θα βαλω τονους λοιπον προβλημα κανω mount τον σκληρο μου τον αλλο ntfs και δε μου δειχνει ολα τα αρχεια που ειναι μεσα σ αυτον επιπλεον ο τριτος σκληρος που εχω ειναι σε fat32 και δεν μου τον εμφανιζει καποιος βοηθεια ubuntu 5.10 ο πρωτος δισκος ειναι αυτος που εχει και το λειτουργικο πανω 80 gb ide ο δευτερος που δε μου τα εμφανιζει ολα τα στοιχεια ειναι σατα sda 1 250 gb o τριτος ειναι σε fat32 σατα παλι 200 gb sdb1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 re file ektos exeis ginei kourastikos me ta post pou den vazeis tpt kai pistepse me oti oi tonoi einai to ligotero,toulaxiston vale kapoio allo HEAD pou na leei panw katw se ti anaferese. Pragmatika den poly katalava ti 8eleis. An kai exasa ton prwto.... Gia ton deftero den kserw ti akrivos arxeia den sou vgazei. Gia ton fat32 des an einai dilomenos kai se poion fakelo kanei mount. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 δεν μου εμφανιζει μωρε καμια 20000 mp3 τιποτα ας πουμε κλαψ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clairvoyant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 μήπως δεν εμφανίζει μόνο τα αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 οχι γιατι μεσα σ αυτα τα mp3 υπαρχουν πιο πολλα ξενα τα οποια ειναι με αγγλικα tags και για να πω και την αληθεια μου πιο πολυ γραφω με greeklish οποτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Πρέπει να διαβάσω 2 ή και 3 φορές τις προτάσεις σου για να καταλάβω.Είναι κουραστική η γραφή σου και αν κάποιος έχει την καλή διάθεση να σε βοηθήσει,δυστυχώς θα βαρεθεί διαβάζοντας το κείμενό σου και δε θα μιλήσει καθόλου.Βάλε μόνο τελείες ή και καμιά κόμμα!Θα βοηθήσει πολύ στο να καταλαβαίνουμε τι λες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια,ημαρτον,τοσο πολυ δε βγαζετε νοημα.λοιπον επαναλαμβανω:εχω το εξης προβλημα:εχω εγκαταστησει το ubuntu 5.10.σ ενα σκληρο δισκο ata με χωρητηκοτητα 80 giga, κανω mount τον δευτερο σκληρο που εχω και δε μου εμφανιζει ολα τ αρχεια,αλλα,μονο μερικα τι συμβαινει?επισης κανω mount και τον τριτο σκληρο που εχω που ειναι sata με fat32 και δεν μου τον εμφανιζει καθολου?καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 kosko42 katalave oti gia na se voi8isei kapoios prepei na ton voi8iseis prwta esy. Otan o allos kourazete na katalavei ti 8elei tote poly pi8ano na pei "Den gam... re ml...." Sou to lew entelos filika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 τι θελω λοιπον να εμφανιστουν ολα τα αρχεια που εχω στον σκληρο δισκο και τα εβλεπα με τα γα...... windows και τωρα δεν τα βλεπω αυτο θελω σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 πως κανεις mount? ποια ειναι τα περιεχομενα του /etc/fstab σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEtheGREEK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Αμαν ρε παληκάρια,προσπεράστε το θέμα της στίξης,το οποίο το εξαντλήσαμε σε προηγούμενο post. Κάποιος που διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα και έχει ίσως ανάλογες απορίες ή πρόβλημα, περιμένει εναγωνίως κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με την ΕΡΩΤΗΣΗ και όχι με το πως είναι διατυπωμένη. Προσωπικα΄με αυτα που διάβασα έβαλα φρένο στην εγκατάσταση του Ubuntu 5.10 (Breezy Badger) και ξεκίνησα downloading to liveCD για να έχω χρόνο να το "δουλέψω" με ασφάλεια και ΦΥΣΙΚΑ μέχρι να δωθεί σαφής απάντηση στον kosko42. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικα΄με αυτα που διάβασα έβαλα φρένο στην εγκατάσταση του Ubuntu 5.10 (Breezy Badger) και ξεκίνησα downloading to liveCD για να έχω χρόνο να το "δουλέψω" με ασφάλεια και ΦΥΣΙΚΑ μέχρι να δωθεί σαφής απάντηση στον kosko42. Εγώ πάλι ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Σαφείς απαντήσεις δίνονται σε σαφείς ερωτήσεις' date=' και αυτή η ερώτηση δεν διακρίνεται για τη σαφήνειά της ;-) Κατά πάσα πιθανότητα δε φταίει το ubuntu πάντως. ... α αποικε παλι δεν θα βαλω τονους ... Και εγώ πάλι δε θα σου απαντήσω για να σου λύσω το πρόβλημα ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Egw tou ta eipa alla to palikari .....DEN.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια,ρε παιδια με φαγατε... εκανα mount με τον κλασσικο τροπο τελικα το βρηκα μονος μου το θεμα εσεις εδω θελετε και τον μπαμπινιωτη παρεα για να συνταχθει μια προταση και να κατανοηθει σ αλλο forum η ιδια ακριβως ερωτηση απαντηθηκε δηλαδη δεν καταλαβα η υπαρχει εναντιων μου μια αρνηση που δεν μπορω να καταλαβω τον λογο υπαρξης της και δεν μου απαντατε η τι να πω και εγω δηλαδη...steve the greek σωστα εκανες αν και το ubuntu ειναι σχετικα ευκολη διανομη τωρα δουλευω παρεπιπτωντως και την KANOTIX αψογη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEtheGREEK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Ubuntu Live gia thn wra.... Brhka kai eida to sklhro moy kai ola deixnoyn pio filika apo to KNOPPIX live DVD. Entypvsh moy ekane oti brhke aneta mexri kai web cab ths CREATIVE alla kai resolution ths othonis moy ,mouse ,k.l.p. Poly kalo poly filiko....bazei IDEES.... Aaaa menei na balw ELLHNIKA sto Keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.