alexism Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Το τελευταιο καιρο και κατα διαστηματα παιρνω το εξης μηνυμα απο τα windows " H:\$mft windows delayed write failed" Πληροφοριακα ο Η: ειναι ενας 40αρης σκληρος που εχω με 25G ελυθερα ακομα, δεν εχει λειτουργικο επανω του και τον χρησιμοποιω μονο για κανενα Back up. Τι μηνυμα ειναι αυτο παιδια;
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Πότε στο βγάζει?Σε άσχετες φάσεις?Αν έχεις χώρο,κάνε back up τα αρχεία σου μέχρι να βρεθεί η λύση...Για λόγους ασφαλείας!
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ti file system exeis? Exo thn aisthisi oti auto to problima to bgazei se FAT32 systhmata, opote h lysh einai na to metatrepseis se NTFS. Epishs, frontise ki auto (apo allo forum gia paromoio problima): system properties->advanced->performance settings->advanced on this tab make sure that memory usage is set to programs.
tech25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Den exei sxesi me to FAT oute me to memory usage. O skliros mporei na sou emfanisei provlima syntoma.
magnaman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 kane ena check chkdsk /F D: px h opio allo gramma exei o diskos
takis456 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Για κοίτα και αυτό: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/22061/
alkisg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 MFT για το σύστημα αρχείων NTFS είναι στο περίπου ότι είναι ο πίνακας αρχείων (FAT) για το σύστημα FAT32. Delayed write failure σημαίνει ότι τα Windows δεν αποθήκευσαν τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στον δίσκο (οι αλλαγές δλδ υπήρχαν στη RAM αλλά δεν γράφτηκαν). Δεξί κλικ στον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα υλικό->Επιλέγεις τον δίσκο->Ιδιότητες->Καρτέλα πολιτικές Από εκεί ξετσεκάρεις την [v] Ενεργοποίηση του cache στο δίσκο κατά την εγγραφή. Ο δίσκος σου θα πάει λίγο πιο αργά όταν γράφεις σ' αυτόν, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάποια στιγμή εντοπίσεις (και διορθώσεις) το ΓΙΑΤΙ σου το έκανε αυτό, το ξαναεπαναφέρεις...
slr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Για δοκίμασε το πιό απλό, πάτα τα καλώδια του σκληρού μήπως δεν πατάνε καλά. Ο σκληρός είναι μέσα στον Η/Υ ή σε κανένα usb κουτί?
alexism Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 το μηνυμα μου το βγαζει ολο και και πιο συχνα. Εναλλακτικα κανα δυο φορες μου εβγαλε και το " H:\system volume information" Οι δισκοι μου ειναι NTFS και ελλεγξα το καλωδιο συνδεσης μεσα στο κουτι και φαινεται ενταξει
tech25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Paromoio provlima mou emfanistike persi me 2 SATA, pou sto telos crasharan. Yparxei periptosi an exeis trofodotiko tis plakas, ayto na sou dhmiourgei to provlima. Emena toulaxiston ayto eftaige. Evala ena Heroichi kai isixasa.
ekkli Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 παρ'ότι δεν λες οτι ειναι εξωτερικος ο δισκος, το μηνυμα κ μονο που σου βγαζει μου θυμιζει παλια βασανα. για ριξε μια ματια εδω, από τη προχειρη ερευνα που ειχα κανει τοτε, ειχα καταλαβει οτι προκειται για εγγενες προβλημα πρωτοκολλου το δικο μου προβλημα παρεπιμπτοντως δεν εχει λυθει ακομα και γι'αυτο παραμενει ανοιχτο το θεμα
stefanos_79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Το συγκεκριμένο μηνυμα μου το έβγαζε σε εξωτερικό δίσκο που είχε όντως πρόβλημα τροφοδοσίας
alerasta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου εμφανιζόταν εδώ και δύο εβδομάδες (από τότε που άλλαξα τους drivers της μητρικής (msi) με τους nforce 4 κατ' ευθείαν από nvidia). Οταν υποψιάστηκα πως μπορεί να φταίνε οι drivers έβαλα πάλι τους drivers που έδινε η msi και το πρόβλημα λύθηκε... Σίγουρα αυτή δεν είναι η μόνη πιθανή αιτία αλλά δοκίμασε να αλλάξεις drivers.
Dark_fire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 kai egw re paidia pira ena wb 500gb kai m vgazi to idio minima exw trela8i kai exw mesa 200gb downloads ti na kanww?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.