Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer 7 Beta 2

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως πιθανόν ήδη θα ξέρετε, η νέα έκδοση του ΙΕ είναι διαθέσιμη για download.

10MB είναι αλλά για να τον εγκαταστήσετε θα πρέπει να έχετε αυθεντικά windows. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί τρόπος παράκαμψης του validation.

Τον δοκίμασα και αυτά που παρατήρησα ήταν τα εξής:

1. Μου φαίνεται πιο αργός στο browsing σε σχέση με τον Firefox που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο.

2. Όταν έκανα log-in στο insomnia για πρώτη φορά, έκλεισε ξαφνικά ο ΙΕ (είπαμε είναι Beta 2)

3. Ανοίγει σε tabs νέα παράθυρα αλλά δεν μου φαίνοντε τόσο εύχρηστα όσο του firefox.

4. Έχει και μια επιλογή προεπισκόπησης όλων των παραθύρων που έχετε ανοίξει αλλά δεν καταλαβαίνω την πρακτικότητα αυτού του πράγματος καθώς όλα τα παράθυρα είναι τόσο μικρά που δεν μπορείς να τα διαβάσεις.

5. Με την εγκατάσταση του ΙΕ7, μπαίνουν (μάλλον αντικαθιστούντε) κάποιες γραμματοσειρές που κατά την γνώμη μου είναι πιο καλές καθώς είναι πιο ευκρινείς. Αυτές επηρεάζουν ακόμα και το Outlook.

Αυτά απο μένα. Παραθέστε εδω πέρα τις παρατηρήσεις σας και την γνώμη σας.

Δημοσ.

exei vrethei tropos parakampshs tou validation afto einai sigouro afou ton evala egw xthes (den ton anaferw gia evnohtous logous).

1. afto to eida kai egw

2. mpa den egine kati tetio se emena

3. kai se afto kati den mou arese

4. akros axristo afto to pragma

5. afto kapws antexete einai ligo pio omorfo

alla paramenei enas varetos ksenerwtos explorer !!

afta apo emena

• Super Moderators
Δημοσ.
Όπως πιθανόν ήδη θα ξέρετε' date=' η νέα έκδοση του ΙΕ είναι διαθέσιμη για download.

[...']

Αυτά απο μένα. Παραθέστε εδω πέρα τις παρατηρήσεις σας και την γνώμη σας.

Το ξέρουμε, υπάρχουν ήδη 16 σχόλια-παρατηρήσεις-γνώμες:

http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=5&id=1066

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...