Godfath3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Πήγα τελικά σήμερα cinema για να την δώ...Η σωστή δόση ατόμων (παρέας), 4 σύνολο, και τελευταία προβολή Τετάρτη βράδυ που σημαίνει πως το cinema ήταν άδειο...Πολύ καλή φάση...Στα της ταινίας λοιπόν. Moυ άρεσε αρκετά.O Jim Carey για άλλη μία φορά έδωσε ρέστα...Η Τea Leoni επίσης πολύ καλή ηθοπιοία.Ο πιτσιρικάς βέβαια ήταν όλα τα λεφτά! Γενικά είναι αρκετά καλή κωμωδία.Σε μία σκηνή ειδικά πέθανα στο γέλιο!!! Δεν την έχει δεί κανείς απο το forum?
WizeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Την είδα εγώ, τρίτη μέρα προβολής, πρώτη προβολή της ημέρας 6.30, μόνος με την κοπέλα μου στην αίθουσα Lol, και όντως βγάζει αρκετό αυθόρμητο γέλιο, πράγμα σπάνιο λόγω κορεσμού περιεχομένου στις κωμωδίες ...
theoritikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Η ταινία έχει αρκετή δόση χιούμορ, αν και υπάρχουν στιγμές όπου ο carrey επαναλαμβάνεται. Godfat3r η σκηνή που πέθανες στο γέλιο ήταν όταν φορούσαν τις κουκούλες και τους παραμορφωτές φωνής? Εγω σε αυτή έκλαιγα απο τα γέλια!
Godfath3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αυτή την σκηνή λέω...Και εγώ επίσης...Δεν μπορούσαν να σταματήσω.Φοβερή σκηνή!!!(Πρόσεχε όμως λίγο τα spoiler theoritikos!) Παρατηρήσατε την διαφήμιση της SONY σ'ολόκληρη την ταινία?(Η τεράστια τηλεόραση, το laptop vaio, όταν έβγαινε στον αέρα ο Dick υπήρχε ένα στερεοφωνικό στο πλάνο.)Γενικά έχω παρατηρήσει σε αρκετές καινούριες ταινίες πολύ διαφήμιση!
LL_NEO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ και η παρέα μου λυώσαμε στο γέλιο στην τελευταία σκηνή όπου ο γείτονας λέει σε ποια εταιρία έπιασε δουλειά.
Godfath3r Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ahahahaha...Ναί μόλις το είπε αυτό δεν το πιάσαμε...Και μόνο ένας φίλος μου γελούσε!!Του λέμε τί είναι η enron?και λέει είναι μια εταιρία που τα τίναξε όλα στον αέρα!!! lol...Kαι πεθάναμε όλοι στα γέλια!!
WizeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ έλιωσα στο γέλιο όταν... [spoiler mode on] ...τον έπιασε το αλλοδαπών και πήραν τηλέφωνο σπίτι να αποδείξει ότι είναι Αμερικανός αλλά το σήκωσε ο Ισπανόφωνος γιος του LOL. Αλλά και η σκηνή με τον παραμορφωτή φωνής ήταν γαμάτη!!!! [/spoiler mode off]
paschalia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Oφτοπικ : Διαβασα εδω για αυτη την εταιρεια κ μονο ενα ερωτημα εχω . 15 ΔΙΣ πως στην ευχη καταφεραν να τα φανε ? / Οφτοπικ .
Godfath3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ποιά είναι ακριβώς η απορία σου? Που είναι το παράξενο?Σε μία πτώχευση δεν είναι μόνο "έφαγα" τα λεφτά και δεν έχω άλλα...
theoritikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ahahahaha...Ναί μόλις το είπε αυτό δεν το πιάσαμε...Και μόνο ένας φίλος μου γελούσε!!Του λέμε τί είναι η enron?και λέει είναι μια εταιρία που τα τίναξε όλα στον αέρα!!! lol...Kαι πεθάναμε όλοι στα γέλια!! To ίδιο έγινε και με εμένα! Ήμουν ο μόνος στο σινεμά που το κατάλαβε!
snik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 kai ego tin eida xtes kali tainia alla to simeio me tis maskes einai ola ta leuta
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 @ Paschalia: Off Balance Sheet Financing και Expected Returns στο P&L account (Ελπίζω να έγινα κατανοητός)
paschalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Για το πρωτο βρηκα την ελληνικη αποδοση του ορου κ μεσες ακρες εγινες κατανοητος . Για το δευτερο υποθετω οτι στηριζεται στο πρωτο ..
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία και τώρα τι θες περαιτέρω εξήγηση; Όταν ανοίγεις δικά σου τόπικ συνέχεια κλαψο______ επειδή μπαίνει ο καθένας και ρωτάει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι στο paschalia universe δεν είναι κακό να κάνεις εσύ το αντίστοιχο έτσι;
paschalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δε καταλαβα ακριβως για ποιο πραμα μου την λες . α) δε ζητησα περαιτερω αναλυση . Απλα απαντησα στις πληροφοριες που ειχες την καλοσυνη να δωσεις . β) Δεν κλαψομουνιαζω -ουτε το εκανα ποτε- επειδη ο αλλος θελει να βγει οφτοπικ σε δικο μου τοπικ . Αλλα οταν μπαινει με προθεσεις flame νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να ασκησω βετο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.