marios1957 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 @ marios1957:Μήπως θυμάσαι όνομα-τιμή-site του media player με τον 3.5" δίσκο; Ναι μεν είναι πιο μεγάλοι σε μέγεθος από τους 2.5" αλλά είναι και πιο φθηνοί - έχουν και πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα... Όχι ρε Γιώργο,δεν θυμάμαι,είναι κι αυτή η γκούντα ρε παιδάκι μου...,αλλά δεν παίζει και μεγάλο ρόλο,μιας και το πήρα πέρισυ απ' το e-bay 150€ και μετά από κανα δίμηνο το βρήκα σε ένα Γαλλικό site 99€.Ακριβώς το ίδιο!!!
dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί ο Μάριος. Έχω δει αρκετά παρόμοια players στο ebay και κάποτε είχε φέρει και το eshop. Γιά τον paredwse υπάρχει και αυτό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 [...]Γιά τον paredwse υπάρχει και αυτό Α μπράβο! Όχι πως έχω πρόβλημα με FAT32 αλλά το HFS+ είναι πολύ πιο γρήγορο - και η FireWire 400 δεν έχει καμία σχέση με το USB 2.0. Να δω τι θα αγοράσω τώρα... :-P marios1957 και dim_b, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.