alalevizakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Einai to proto topic pou anoigo sto insomnia , kai parolo pou fainetai asxeto xero oti edo einai i thesi tou . Mporei na mpei kai sto hardware , alla pisteuo oti pio polu afora autous pou katevazoun divx . Ta xristougenna agorasa to I-Zak pou profanos polloi apo esas tha gnorizete . Gia osous den xeroun exo na po oti prokeitai gia enan skliro disko pou apla exei tin dinatotita na sindeetai me tileorasi apeutheias . O diskos paizei divx , eno ypostirizei kai ypotitlous ( Ellinikous ). Gia olous emas tous fantou divx einai oti kalutero . Katarxas glitosa tis metafores se dvd kai ta xilia provlimata pou sinantousa me tous upotitlous . Epeidi metakinomoun apo spiti se spiti theorisa oti auti einai i katallili lisi . I moni mou enstasi einai gia tin timi . O mikros ( 40 gb ) kostizei giro sta 230 euro , me ton megalo na einai guro sta 100 euro akrivoteros . Pisteuo oti gia olous esas pou grafete edo einai i teleia agora . Giati allo na exeis tileorasi 29 intson kai megaluteres kai allo na vlepeis tainia stin 17 " ante 19 " tft tou Pc , kai xoris provlimata ypotitlon . Euxaristo P.S. Den diafimizo to proion . Den pairno pososta . Aplos foititis eimai . Apla epeidi diavazo to forum kai me voithate oloi eseis sunexeia ( kai euxaristo gia auto ) eipa na anoixo auto to post .
lalexoulhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Exeis na dwseis kapoio link na doume ti einai?
tsomoloko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Όντως, ένα Link σε κάποιο κατάστημα που μπορούμε να το προμηθευτούμε σε αυτή την τιμή, θα είναι πολύ χρήσιμο. A! Και κάτι ακόμα...DivX παίζει...Δοκίμασε να μας πείς αν παίζει και XVID που πλέον πολλές ταινίες χρησιμοποιούν...
tegias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 yparxoyn polla san to izak...eimai katoxos tou TVIX edw kai 10 mines peripou kai eimai apolyta eyxaristimenos.den paizei ellinikoys .srt sta divx alla ypostirizei idx/sub opote ola ok.To tvix einai safws pio ftino apo to izak kai me megaliteri xwritikotita...an kai an theleis allazeis sinexeia to disko tou.To mono elleima to oti den exei LAN alla se ligo erxetai to kainourgio pou einai plirws sindesimo..mexri kai usb 2.0 host exei.to sinistw anepiflilakta p.s kalws irthes alalevizakos
Jimakos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 κι εγώ πήρα το "μικρό" τα Χριστούγεννα και είμαι ευχαριστημένος...μόνη ένσταση ότι χωρίς να έχω βρει τι φταίει δεν μου παίζει συγχρονισμένα τους υπότιτλους με την ταινία (ενώ στο pc παίζει κανονικά!)....σχετικό link http://www.unibrain.com/iZak/iZak.htm
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ας ανασύρω αυτό το topic για να ρωτήσω κάποιες ερωτήσεις για το iZak. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ένα DVD player που παίζει και DiVX/XViD (το περίφημο GVG) αλλά σκέφτομαι την αγορά του iZak ως πιο βολικού. Ερωτώ λοιπόν: 1. Από ποιότητα εικόνας στην τηλεόραση τι λέει; Σημειωτέον ότι θα συνδέεται κατά κύριο λόγο με μια 32άρα CRT 100MHz τηλεόραση. 2. Ήχος; Απ'ότι βλέπω, έχει SPIDF - οπότε υποθέτω ότι συνδέεται με εξωτερικό ενισχυτή για να ακούω τα mp3 μου στο σαλόνι και να ακούω και τον ήχο των DiVX ταινιών σε 5.1... 3. Θέματα υποτίτλων: υποστηρίζει .srt; υποστηρίζει .idx/sub; υποστηρίζει ελληνικά στους παραπάνω; (δεν καίγομαι ιδιαίτερα) εμφανίζει σωστά τους υπότιτλους; 4. Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος αλλάζει (έστω με απώλεια της εγγύησης); 5. Αναβαθμίσεις firmware δέχεται; 6. Οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο, είναι και καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπορέσει να απαντήσει...
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Περισότερο σαν gadget θα το βάφτιζα εγώ.. - Όποιος κάνει ταινίες σε divx/xvid κάποια στιγμή θα τις γράψει και σε CDιά/DVDιά οπότε θα μπορεί να τα δεί στο ήδη υπάρχον Standalone DVD Player του. - Όποιος δεν κάνει ταινίες σε divx/xvid, αλλά τις νοικιάζει από το Video Club μπορεί να τις δεί στο ήδη υπάρχον Standalone DVD Player του! - Οι περισσότεροι απ' αυτούς που χρησιμοποιούν το PC για ταινίες, τις βλέπουν στην τηλεόρασή τους, χρησιμοποιώντας το TV-out (που έχουν όλες οι κάρτες γραφικών τώρα πιά). Προσωπικά δεν θα πλήρωνα €230 για 40GB.. Γράφω 4-5 ταινίες σε DVD και τελειώνει η υπόθεση Α ούτε θα μ' άρεσε να έχω καλώδια και ιστορίες στο βάλε-βγάλε-κουβάλα-κσαναβάλε συνέχεια, αλλά τα προτιμώ ακίνητα στην θέση που τα έβαλα όταν είχα όρεξη για τακτοποίηση.
dim_b Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μιά πιό ενδιαφέρουσα (αλλά και πολύ πιό ακριβή) πρόταση είναι αυτή. Παίρνει δίσκο 3.5", παίζει υπότιτλους idx/sub (προφανώς και Ελληνικούς αφού είναι bitmap και όχι text), είναι high definition (υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 1920x1080) και έχει εξόδους DVI και component. Το μόνο κακό είναι ότι κοστίζει γύρω στα 400? με έναν αξιοπρεπή δίσκο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μιά πιό ενδιαφέρουσα (αλλά και πολύ πιό ακριβή) πρόταση είναι αυτή.Παίρνει δίσκο 3.5"' date=' παίζει υπότιτλους idx/sub (προφανώς και Ελληνικούς αφού είναι bitmap και όχι text), είναι high definition (υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 1920x1080) και έχει εξόδους DVI και component. Το μόνο κακό είναι ότι κοστίζει γύρω στα 400? με έναν αξιοπρεπή δίσκο Είναι λίγο πανάκριβη βρε παιδί μου... Άσε που από φορητότητα (αν την θες) είναι χάλι μαύρο...
kallair Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 vrika ta parakatw xrisima links sxetika me to iZAK. http://www.in.gr/tech/izak-linux-unibrain.asp http://www.unibrain.com/iZak/iZak_features.htm genika ap oti eixa diavasei se ena afieroma pou tou eixan kanei, einai poli kali lisi kai episis na simeiothei oti einai elliniki kainotomia!
worldcitizen Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Specifications Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB), MPEG-4 (AVI, DivX, XviD), ISO*. Audio: WAV, MP3, MPEG-4 (AAC), WMA, AC3. Video Outputs: NTSC/PAL composite and S-video, Analogue YPbPr video (progressive or interlaced) scalable up to 1920x1080i or 1280x720p. RGB via SCART. VGA scalable up to 1024x768. Audio Outputs: Dual Stereo analogue audio, coaxial and optical SPDIF digital Audio (supports compressed Dolby Digital 5.1 and DTS pass through). Supports PC/Mac and any file system (FAT32, NTFS, HFS+). *ISO=One Image file backup of the complete DVD. iZak™ will play the ISO file exactly the same as if it was running from the original DVD. Αναβάθμιση Firmware Μείνετε συμβατοί με κάθε νέο φορμά περιεχομένου Η αναβάθμιση γίνεται με ένα απλό file copy Κατεβάστε το από την ιστοσελίδα του iZak Τεχνικά χαρακτηριστικά Εικόνα: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, ISO*), MPEG-4 (AVI, DivX, XviD). Υποστηρίζει οποιοδήποτε μέγεθος αρχείου (FAT32, NTFS, HFS). Ήχος: WAV, MP3, MPEG-4 (AAC), WMA, AC3. Έξοδοι βίντεο: NTSC/PAL composite και S-video, Αναλογικό YpbPr video (progressive ή interlaced) μεγεθύνσιμο εώς και 1920x1080i ή 1280x720p. RGB μέσω SCART. VGA μεγεθύνσιμο έως και 1024x768. Έξοδοι ήχου: Dual Stereo digital Audio, coaxial και optical SPDIF digital Audio (υποστηρίζει συμπιεσμένο Dolby Digital 5.1 και DTS pass through). Aπο ποιότητα ευχαριστημένοι όσοι το έχουν πάρει.. idx/sub έχει συμβατότητα.. srt επίσης (Φαντάζομαι και με ελληνικό ενκόδινκ) Για τον σκληρό δεν ξέρω, 2,5''άρης είναι όλο και κάποια modα θα είναι δυνατή.. Πηγές: 1 2 3
marios1957 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Για δε googlάρετε multimedia player; Είχα κάνει δώρο στον μεγάλο μου ανηψιό ένα τέτοιο,έπαιρνε 3.5" hdd,καλό ήταν,υπάρχουν και φθηνώτερα για 2.5".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 @ worldcitizen: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. @ marios1957: Μήπως θυμάσαι όνομα-τιμή-site του media player με τον 3.5" δίσκο; Ναι μεν είναι πιο μεγάλοι σε μέγεθος από τους 2.5" αλλά είναι και πιο φθηνοί - έχουν και πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα...
GT1807 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ρε σεις αυτο το TVIX σαν υπολογιστης ειναι...Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κουτι με σκληρο με τοσα περιπου δεν κανεις κ ενα HTPC??Ρωταω παντα.Εμενα θα μου αρεσε παρα πολυ κατι σαν αυτο που λεει ο marios1957.Αλλα δεν βλεπω παραπανω πληροφοριες.Κατι παραπανω?? Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.