Προς το περιεχόμενο

ICS δεν ανοιγουν σελιδες!

Costinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει? εχω ενεργοποιήσει το ICS καθώς και το firewall των XP.

Στα υπόλοιπα pc εκτός του server δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα! Βασικά κάνει dns resolving αλλά σταματάει στο "αναμονή για www.*****.com"

Επίσης στο dc++ κάνει κατι παρόμοιο: μπαίνει στα διαφορα hubs, μου δείχνει τον εαυτό μου αλλά μετά δε φορτώνει τους υπόλοιπους users!!

Δοκιμασα και με κλειστο firewall αλλα τπτ

Τι μπορεί να φταίει? Απαντήστε κάποιος γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η κατάσταση :evil:

Δημοσ.

Ta ypoloipa pc (oxi to pc pou kanei to ICS) exoun settings gia na pairnoun ip apo dhcp?

An anoixeis to 'my network places' k pas sta shares tou pc me to ICS, fainetai kanena shared internet connection?

Δημοσ.

Λοιπόν, τα υπόλοιπα pc όταν ρυθμιστούν να παίρνουν αυτόματα ip, δεν παίρνουν!!

Υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τα services... καμια ιδέα πριν το πιασω και του κανω φορμάτ?

Δημοσ.

To ICS einai ligo ths ypomonhs.

Kanto kat'arxhn disable, xanabale se ola ta pc DHCP (auto-settings) k meta xanaenergopoihse to ICS (kleise gia arxh opwsdhpote to firewall twn windows) k des an ta alla kanoun tpt (dld an blepoun th shared syndesh).

To format de 8a se boh8hsei k poly pantws..

Δημοσ.

kai go wxo to idio problima...Basika exw diktyo Desktop me laptop. To desktop einai me ethernet se DSL grammi kai me adhoc wireless prospa8w na dwsw internet sto laptop...Paliotera ta ixa kataferei alla meta apo format kai SP2 den exw dei ksana fws...

To desktop sto network places deixnei to laptop,, tous shared diskous, ola kanonika. To de laptop den blepei tipota....akoma k me apenergopoimena firewalls...

Δημοσ.

xaotikos έτσι ακριβώς τα έχω αλλά τπτ :-(

εννοείται ότι κάνω και disable το firewall!

στην αρχή που το είχα ενεργοποιήσει θυμάμαι έπαιζε...

anyway, θα ξαναπροσπαθησω οταν μπορεσω μιας και ειναι δυσκολο, είναι σε απόσταση οι υπολογιστές μεταξύ τους.

Σχετικά με τα network places, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα! Συγκεκριμένα, το κεντρικό pc βλέπει τα shared των άλλων αλλά οι αλλοι δε βλέπουν τπτ από τα shared του κεντρικού pc! :shock:

Απ'ότι είδα στο adslgr.com σε κάποιο ποστ, πρέπει να ορίσεις στα administrative tools > localsecurity policy ποιοι θα έχουν δικαιώματα να βλέπουν τα shared files...

Δημοσ.

είδα το ποστ σου για το inetshaper στο άλλο τόπικ που είχα ανοίξει και μάλλον είναι αυτό που θέλω. θα το δοκιμάσω και βλέπουμε!

Tώρα σχετικα με το προβλημα στο ICS, δεν βλέπω λύση όμως παρατηρώ κάτι αξιοσημείωτο: Στους υπολογιστές του δικτύου, ο browser βρίσκει άνετα τα διάφορα sites (dns resolving) και το dc συνδέεται στα hubs (xωρίς όμως να τα φορτώνει!) Επίσης το voipbuster κάνει login και μπορώ και παίρνω τηλέφωνα κανονικά! :shock:

Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι μόνο στα πακέτα TCP? γιατί απ'ότι φαίνεται τα UDP μεταφέρονται απροβλημάτιστα ;-)

edit: δοκίμασα άλλος υπολογιστής να έχει την κοινόχρηστη σύνδεση αλλά ακριβώς τα ίδια :-(

μάλλον θα του περάσω από την αρχή τα XP αλλά με SP2 αυτή τη φορά και βλέπουμε...

Δημοσ.

Μπές με safe mode ( F8 ) και με δυνατότητα δικτύου...

και δοκίμασε να δείς σελίδες... αν βλέπεις κάποιο fw ή άλλο προγραμματάκι σου κάνει την δουλεία ... ή έχει σβησμένο (ανενεργό) κάποιο service (services.msc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...