Προς το περιεχόμενο

Έχω Mandriva και θέλω να τα βάζω σε stand by...

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάζω σε stand by τον υπολογιστή.Γίνεται?Χρησιμοποιώ KDE 3.4 και δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή!Νομίζω ότι το KUbuntu όταν το είχα εγκαταστήσει την είχε,πώς γίνεται να την βάλω και στο Mandriva?Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Θα χρειαστείς suspend2, δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με το suspend (1) του kernel.

Θα το βρεις εδώ:

http://suspend2.net/

Κατεβάζεις το σωστό patch για τον kernel που τρέχεις και patchάρεις τον kernel σου. Κάνεις compile και δουλεύει (αν δεν έχεις ΑΤΙ και χρησιμοποιείς τον οδηγό της ΑΤΙ)

Δημοσ.

Δεν έχω ATI,αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει η ATI.Αν είναι να κάνω compile τον kernel,καλύτερα να το ξεχάσω,βαριέμαι τώρα και δεν έχω όρεξη για πιθανά προβλήματα.Thanks πάντως!

Δημοσ.

xaxa1982 Αυτο που λες

Αν είναι να κάνω compile τον kernel,καλύτερα να το ξεχάσω,βαριέμαι τώρα και δεν έχω όρεξη για πιθανά προβλήματα.Thanks πάντως!

δεν συμφωνει με το

Ο ΤΟΛΜΏΝ...ΝΙΚΑ!!!

:)

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλήματα, γιατί θα έχεις και τον παλιό έτσι και αλλιώς.

Εκτός αν δεν νιώθεις σίγουρος για το compiling...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχω διάβασμα και όχι ότι φοβάμαι να το κάνω!Το είχα κάνει παλιότερα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα όμως διαβάζω γιατί έχω εξεταστική,οπότε αναβάλλεται για άλλη ώρα!Thanks πάντως!

Δημοσ.

Λοιπον..

Mandriva 2006.0 και KDE 3.4.2

Configure your desktop--> Περιφερειακα-->Οθονη-->Ελεγχος Τροφοδοσιας--> (Τσεκαρουμε το "Ενεργοποιηση της διαχειρισης ενεργειας" και ρυθμιζουμε τις υπολοιπες επιλογες χρονου οπως θελουμε)

Εναλλακτικα:

Δεξι κλικ στο desktop-->Οθονη--> (κτλ)

Αυτο ζητησες ή δεν καταλαβα καλα?

Δημοσ.

Χμμμμ....δε νομίζω να κατάλαβες!Δεν ήθελα να γίνεται stand by η οθόνη,αλλά ολόκληρο το λειτουργικό!Εκτός κι αν αυτή η ρύθμιση που μου λες,είναι για να μπαίνει σε stand by ολόκληρος ο υπολογιστής!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...