xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Θέλω να βάζω σε stand by τον υπολογιστή.Γίνεται?Χρησιμοποιώ KDE 3.4 και δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή!Νομίζω ότι το KUbuntu όταν το είχα εγκαταστήσει την είχε,πώς γίνεται να την βάλω και στο Mandriva?Ευχαριστώ!!!
Dimmu_Borgir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Θα χρειαστείς suspend2, δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με το suspend (1) του kernel. Θα το βρεις εδώ: http://suspend2.net/ Κατεβάζεις το σωστό patch για τον kernel που τρέχεις και patchάρεις τον kernel σου. Κάνεις compile και δουλεύει (αν δεν έχεις ΑΤΙ και χρησιμοποιείς τον οδηγό της ΑΤΙ)
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δεν έχω ATI,αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει η ATI.Αν είναι να κάνω compile τον kernel,καλύτερα να το ξεχάσω,βαριέμαι τώρα και δεν έχω όρεξη για πιθανά προβλήματα.Thanks πάντως!
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 xaxa1982 Αυτο που λες Αν είναι να κάνω compile τον kernel,καλύτερα να το ξεχάσω,βαριέμαι τώρα και δεν έχω όρεξη για πιθανά προβλήματα.Thanks πάντως! δεν συμφωνει με το Ο ΤΟΛΜΏΝ...ΝΙΚΑ!!!
Dimmu_Borgir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μα δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις προβλήματα, γιατί θα έχεις και τον παλιό έτσι και αλλιώς. Εκτός αν δεν νιώθεις σίγουρος για το compiling...
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Το θέμα είναι ότι έχω διάβασμα και όχι ότι φοβάμαι να το κάνω!Το είχα κάνει παλιότερα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα όμως διαβάζω γιατί έχω εξεταστική,οπότε αναβάλλεται για άλλη ώρα!Thanks πάντως!
trizoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον.. Mandriva 2006.0 και KDE 3.4.2 Configure your desktop--> Περιφερειακα-->Οθονη-->Ελεγχος Τροφοδοσιας--> (Τσεκαρουμε το "Ενεργοποιηση της διαχειρισης ενεργειας" και ρυθμιζουμε τις υπολοιπες επιλογες χρονου οπως θελουμε) Εναλλακτικα: Δεξι κλικ στο desktop-->Οθονη--> (κτλ) Αυτο ζητησες ή δεν καταλαβα καλα?
xaxa1982 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Χμμμμ....δε νομίζω να κατάλαβες!Δεν ήθελα να γίνεται stand by η οθόνη,αλλά ολόκληρο το λειτουργικό!Εκτός κι αν αυτή η ρύθμιση που μου λες,είναι για να μπαίνει σε stand by ολόκληρος ο υπολογιστής!
trizoni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μαλλον με μπερδεψες... Αυτο ειναι κατι που δεν το ξερω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.