Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω αγοράσει το R1 του Memento που έχει το συγκεκριμένο easter egg - αλλά δεν το έχω βάλει ποτέ να το δω έτσι, μου φαίνεται ότι θα χαθεί η μαγεία αυτού του εξαιρετικού έργου. Η έκδοση R1 πάντως είναι απίστευτη. Όσοι πιστοί, σας συνιστώ να την 'χτυπήσετε' πάραυτα. http://www.playusa.com/DVD/Region_1/PROD/2-/101773/-/Product.html
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Όντως ίσως να χάνει πολύ αν το δείς "κανονικά" αλλά σίγουρα όπως λέει και ο laokratwr κολλάς κάποια κενά... Ψήνομαι και γώ να το δώ κάποια στιγμή έτσι... @paredwse, πολύ ωραία η έκδοση!!(Ειδικά σε σχέση με την άθλια Ελληνική που προμηθεύτηκα απο περιοδικό πρόσφατα)Και σε πολύ καλή τιμή.Το playUSA στέλνει Eυρώπη?
Sadako Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Καλά, εννοείται ότι δεν θα το δεις έτσι απο την πρώτη (ίσως και μερικές επόμενες) φορές.. Γιατί με τη αυθεντική μορφή της η ταινία είναι που έχει όλη την αξία της, και ακονίζει το μυαλό.. Αλλά οκ, αν την έχεις δει αρκετές φορές έτσι "ανάποδα", εμένα δε θα με χάλαγε να την δω και μια φορά με την κανονική της ροή, να ξεδιαλύνω και τις τελευταίες λεπτομέρειες.. ΥΓ. Το να δεις μια τέτοια ταινία απο την πρώτη φορά με το easter egg είναι σα να παίζεις ένα adventure απευθείας απο τη λύση..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 [...]@paredwse' date=' πολύ ωραία η έκδοση!!(Ειδικά σε σχέση με την άθλια Ελληνική που προμηθεύτηκα απο περιοδικό πρόσφατα)Και σε πολύ καλή τιμή.Το playUSA στέλνει Eυρώπη?[/quote'] To playusa.com στέλνει κανονικότατα Ευρώπη αφού... βρίσκεται στην Ευρώπη. Είναι η ίδια επιχείρηση με το play.com, βασισμένη στα νησιά Jersey, ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία. Και φυσικά χωρίς χρέωση τελών αποστολής - δηλ. τα ταχυδρομικά είναι δωρεάν!
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Tότε ποιά η διαφόρα και να μην παραγγείλουμε με play.com?Δεν έχουν τα ίδια προϊόντα μήπως?
spkr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 kala ti papata einai auto to memento.Den xerw alla me kourase para poly........
dim_b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 @Godfath3r To play.com έχει μόνο region 2 DVDs.
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 kala ti papata einai auto to memento.Den xerw alla me kourase para poly........ και μενα με κουρασε απιστευτα...το αριστουργημα που εγκειται δεν μπορω να καταλαβω...anyway...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 και μενα με κουρασε απιστευτα...το αριστουργημα που εγκειται δεν μπορω να καταλαβω...anyway... Μα... δεν σε καταλαβαίνω! :-| Είναι ταινία του 2000, δεν είναι ταινία του 1940-1950-1960. ... ... :razz:
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μα... δεν σε καταλαβαίνω! :-| Είναι ταινία του 2000' date=' δεν είναι ταινία του 1940-1950-1960. ... ... :razz:[/quote'] ει,αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση! ακομη δεν απαντησες στο αντιστοιχο topic! btw,ηταν η πιο κουραστικη ταινια που εχω δει μαζι με το mullholland drive...
DimAslan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αλλά εκεί που τα πετάει η Laura Elena Harring ξεκουράζεσαι... Εμένα μου άρεσε πάντως... εξάλλου πολύ σπάνια ό,τι είναι εύκολο και ξεκούραστο είναι και αυτό που κάνει καλό... και το μυαλό χρειάζεται την γυμναστική του... κι η τέχνη σκοπό έχει περισσότερο νομίζω να εξυψώσει παρά να ξεκουράσει... Νομίζω...
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ναι αλλά εκεί που τα πετάει η Laura Elena Harring ξεκουράζεσαι... Εμένα μου άρεσε πάντως... εξάλλου πολύ σπάνια ό' date='τι είναι εύκολο και ξεκούραστο είναι και αυτό που κάνει καλό... και το μυαλό χρειάζεται την γυμναστική του... κι η τέχνη σκοπό έχει περισσότερο νομίζω να εξυψώσει παρά να ξεκουράσει... Νομίζω...[/quote'] Δεχομαι μια ταινια να με κουρασει λογω των υψηλων νοηματων και ιδεων που προσπαθει να περασει,εκει ειναι κ ευχαριστη η κουραση κ γυμναζεται το μυαλο... αλλα με ολο αυτο το μπερδεμα πιο πολυ ζαλιζεσαι παρα γυμναζεις το μυαλο σου...
Godfath3r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Tην δεύτερη φορά που την βλέπεις είναι καλύτερα... :-p
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δεχομαι μια ταινια να με κουρασει λογω των υψηλων νοηματων και ιδεων που προσπαθει να περασει' date='εκει ειναι κ ευχαριστη η κουραση κ γυμναζεται το μυαλο... αλλα με ολο αυτο το μπερδεμα πιο πολυ ζαλιζεσαι παρα γυμναζεις το μυαλο σου...[/quote'] Ευτυχώς ωστόσο το "μπέρδεμα" δεν μπήκε απλά και μόνο για εντυπώσεις, όπως σε άλλες ταινίες (...). Οι έγχρωμες σκηνές που περιέχουν το κυρίως plot της ταινίας εξελίσσονται αντίστροφα ώστε κάθε στιγμή να γνωρίζει ο θεατής ακριβώς ότι και ο Lenny. Οι ασπρόμαυρες εξελίσσονται κανονικά (χρονολογικά), και αποτελούν κυρίως το "προοίμιο" της υπόθεσης, δίνοντας στοιχεία για την κατάσταση του Lenny, και το πως τα βγάζει πέρα με αυτη (τον περισσότερο καιρο μιλάει στο τηλέφωνο). Οι δύο "ροές" συναντιούνται στο τέλος οπου υπάρχει και ένα σύντομο transition απο ασπρόμαυρο σε έγχρωμο. Excellent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.