Προς το περιεχόμενο

memento??

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια απο τις αγαπημενες μου....Φοβερη ιδεα ο τροπος γυρισματος...

Και παιζει με την μνημη σου καθως προσπαθεις και συ να θυμηθεις και να βαλεις τα πραγματα στην κανονικη τους σειρα....

Dont Believe His Lies.... :D

Δημοσ.

πρωτοτυπη τεχνικη αλλα αυτη η ταινια με κουρασε απιστευτα,κ καθε αλλο παρα διαμαντι τη θεωρω....

γουστα ειναι αυτα...

• Moderators
Δημοσ.

Και για μένα είναι στις top 10 ταινίες που έχω δει.

Το περίεργο είναι ότι δεν την έχουν δείξει ποτέ στην τηλεόραση (απο όσο γνωρίζω). Γιατί έτσι;

Δημοσ.

Κι όμως (αν θυμάμαι καλά) την έχουν δείξει στην Tv (ή το ΝΕΤ ή το Mega)

αλλά σε μία εντελώς άσχετη ώρα...Κάπου στις 3 το πρωί!!!

Και για μένα είναι μία από τις καλύτερες ταίνιες που έχω δεί...Πολύ καλή

σκηνοθεσία και αρκετά έξυπνο σενάρια (με μερικά κενά βέβαια)...

Δημοσ.

Το είχα δει σε σινεμα , εντελώς απροετοίμαστος , και μου έπεσε το σαγόνι .

Πανέξυπνος ο σκηνοθέτης . Χωρίς πολλά λεφτά έβγαλε μια ταινία που θα ζήλευαν πολλοί . Αισθάνθηκα κόμπλεξ κατωτερότητας ...

Δημοσ.

ταινιαρα κ οντος ασκηση μυαλου για τον θεατη.

η πορεια του σκηνοθετη εχει ενδιαφερον,

memento

insomnia

batman begins

λιγες δουλειες, αλλα πολυ καλες, συν θα ελεγα οτι εχει αποκτησει κ ενα διακριτο στυλ πλεον -εστω κ με 3 ταινιες.

apisteyth tainioula...exei vgei se diplo dvd pou periexei kai thn kanonikh roh ths tainias sto 2o dvd,dhladh me thn kanonikh seira oi skhnes!!kalooooo....

το εχεις αγορασει ?

δεν χανει ενα βασικο συστατικο της επιτυχιας της με αυτο το τροπο προβολης?

Δημοσ.

Χμμμ.. ΝΟΜΙΖΩ, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι είχα δει κάπου σαν easter egg, έναν τρόπο που την έδειχνε με την κανονική σειρά την ταινία, προφανώς αλλάζοντας τη σειρά απο τα chapters.. Οπότε ίσως (αν θυμάμαι καλά όλα αυτά) να ήταν περιττή η ύπαρξη του 2ου DVD (αν φυσικά περιείχε μόνο αυτό)..

Εγώ πάντως την έχω δει μόνο μια φορά, και ακόμα έχω αμφιβολίες/απορίες για κανα 2 πράγματα, κυρίως απο την αρχή της ιστορίας (τέλος της ταινίας)..

Δημοσ.

η πορεια του σκηνοθετη εχει ενδιαφερον' date='

memento

insomnia

batman begins

λιγες δουλειες, αλλα πολυ καλες, συν θα ελεγα οτι εχει αποκτησει κ ενα διακριτο στυλ πλεον -εστω κ με 3 ταινιες.

[/quote']

Ξεχνάς το Following, το οποίο σίγουρα αξίζει να δείτε, πιστέυω ότι είναι ελαφρώς πιο κάτω από το Memento.

Δημοσ.

η πορεια του σκηνοθετη εχει ενδιαφερον' date='

memento

insomnia

batman begins

το εχεις αγορασει ?

δεν χανει ενα βασικο συστατικο της επιτυχιας της με αυτο το τροπο προβολης?[/quote']

oxi den etyxe kai den to thela kiolas...den nomizw oti kapoios tha evlepe thn 'straight' ekdosi san kanoniki tainia...apla tha to ekane gia na kollisei kena ktl..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...