mjmj Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον, θελω κατι αλλα αντε να δουμε πως θα το ζητησω. Δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το ειδος της μουσικης ή αν εχει ιδιαιτερο ονομα αλλα θα ηθελα κομματια με φωνητικά ή χωρίς, με πολυ beat. Συνηθως βεβαια απ'οσα εχω ακουσει, δεν εχουν και πολλα φωνητικα. Anyway, αν καταλαβε κανεις τι ψαχνω περιπου, ας πει καμια σχετικη ιστοσελιδα να δουμε τι παιζει σε αυτούς τους ρυθμους.
tzinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 den nomizo na mporesei na se boithisei kanies etsi opos to theteis. Einai san na les thelo mousikh me kithares, ehmm yparxoun disekatomyria tragoudia me kithares kai 100 diaforetika eidh. Etsi kai h mousikh me beat, housakia, tranceakia, progressive, psy, drum & bass, electronic, clubata, klabatsibanata............ktlp H kalyterh lysh eina na breis onomata apo dyo tria tragoudia sto styl pou thes kai na sou proteinoume antistoixa.
DJ_XLR8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον' date=' θελω κατι αλλα αντε να δουμε πως θα το ζητησω.Δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το ειδος της μουσικης ή αν εχει ιδιαιτερο ονομα αλλα θα ηθελα κομματια με φωνητικά ή χωρίς, με πολυ beat. Συνηθως βεβαια απ'οσα εχω ακουσει, δεν εχουν και πολλα φωνητικα. Anyway, αν καταλαβε κανεις τι ψαχνω περιπου, ας πει καμια σχετικη ιστοσελιδα να δουμε τι παιζει σε αυτούς τους ρυθμους.[/quote'] όπως λέει & ο tzinos, πες μου 3-5 κομμάτια που έχεις σ' αυτό το στυλ ώστε να σου προτείνω μερικά. Δώσε μου τίτλους δλδ.
mjmj Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Εχει ακουσει κανεις απο Radio Deejay 'Saturday night party'?
yiah Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 αν θυμασε ποιος κανει την εκπομπη θα βοηθουσε.
orione Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 the drill-the drill κατεβασε το θα με θυμηθεις
mjmj Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 the drill-the drill κατεβασε το θα με θυμηθεις Το βρηκα, πολυ καλό!!! Σε αυτο το στυλ αλλα?
Dj_kourampies Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Εχει ακουσει κανεις απο Radio Deejay 'Saturday night party'? mainstream house έχει κυρίως, μπορώ να σου δώσω τις playlists αν θες.
davidcas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον' date=' θελω κατι αλλα αντε να δουμε πως θα το ζητησω.Δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το ειδος της μουσικης ή αν εχει ιδιαιτερο ονομα αλλα θα ηθελα κομματια με φωνητικά ή χωρίς, με πολυ beat. Συνηθως βεβαια απ'οσα εχω ακουσει, δεν εχουν και πολλα φωνητικα. Anyway, αν καταλαβε κανεις τι ψαχνω περιπου, ας πει καμια σχετικη ιστοσελιδα να δουμε τι παιζει σε αυτούς τους ρυθμους.[/quote'] Όταν λες με πολύ beat εννοείς με μεγάλο bpm rate? Μήπως εννοείς να "βαράει" δυνατά (να φτάνει σε πολύ χαμηλές συχνότητες) για να ευχαριστιέσαι τα 1000'' subwoofers που έβαλες στο αμάξι ή το σαλόνι σου;;
mjmj Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 mainstream house έχει κυρίως, μπορώ να σου δώσω τις playlists αν θες. για πες τα σχετικα, μηπως και βρουμε ακρη! davidcas, οχι τοσο πολυ, νορμαλ πραγματα!
DJ_XLR8 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Από Benny Benassi ότι έχει βγάλει ο τύπος, μάλλον κάτι τέτοιο θα θες.
mjmj Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Ναι ο benassi ειναι απαιχτος. Dj_kourampies δωσε κανενα playlist
mjmj Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 kai o dj bobo kalos einai Βγαζει ακομη τραγουδια αυτος?
tzinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 mpa den nomizo, psiloeironika to pa mias kai einai tou idou epipedou me ton bennasi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.