DarkKnight Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 καλησπέρα εδώ κ μέρες παίζω το φανταστικό half-life 2 αλλά πριν από λίγο μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα,καμιά ιδέα???
DarkKnight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά sorry για το προηγούμενο θέμα έκανα 1 λαθάκι στα συννημένα το λάθος που λέει είναι Source fatal error Could not acquire necessary game file because the connection to steam server was lost
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2006 e to leei re filaraki...to net apla den,ti allo?
DarkKnight Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 ωραία αυτό το κατάλαβα αλλά παίζω singleplayer κ αυτό μου το βγάζει όταν πάω να κάνω Load το παιχνίδι για αυτό κολλάω υπάρχει λύση?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Den exei kamia diafora to game thelei net kai gia single...ean den einai auto tote des ama corrupt to save game...dokimase na fortoseis allo pio palio...
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Den exei kamia diafora to game thelei net kai gia single Τι εννοεις?Εγω μια χαρα επαιξα sp χωρις νετ...
giorgos th. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 kala analoga me to paixnidi.an einai agorasmeno i "agorasmeno". ego to eixa "agorasmeno" kai epeza xoris net.
dre@mc@tcher Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 ego to eixa agorasmeno kanonika kai meta to update stin pro dsl epoxi epaiza xoris netkai me kanena apolitos provlima! des an exoun kanei kamia vlakeia me to logariasmo sou. giati kai ego to termatisa kai meta apo 6 mines pou to evala mou eixan kanei disable to logariasmo mou. tous evrisa kai mou to eftiaksan! offtopic:kserete pos mporo na paikso hl2 online deathmatch?
stefanos_79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε μου για δοκίμασε λίγο αυτο το αρχειο που σου στέλνω .Ειναι κάποια fixes για το παιχνίδι.Μηπως και λυθεί το προβλημα σου hl2fixbundle11.zip
DarkKnight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 τελικά παίδες έκανα newgame στο chapter είχε πρόβλημα το save κ το τελείωσα χωρίς προβλήματα,εντάξει το παιχνίδι είχε αρκετά bugs ίσως γιατί τοχα "αγορασμένο" αλλά ίσως είναι από τα λίγα FPS πουχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ σε singleplayer...by the way κάτι ειπώθηκε ότι ο tarantino θα το σκηνοθετήσει σε ταινία...μακάρι!!!
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ε μονο ο Τarantino μπορει να σκηνοθετησει τετοια παιχνιδια...
giorgos th. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 arkei na min einai kamia tainia tou tupou Alone in the dark giati tha pesei ksilo.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.