Προς το περιεχόμενο

eSataII - ola ta lefta... :D

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερρρμμμ, ενα απλο external SATA ειναι... where is the big deal? Τετοιο εχω στο συστημα μου εδω και 2 χρονια...

Απο εκει και περα... τα ευχολογια που περιγραφει για το οτι θα γινει ακομα ενα standar συνδεσης εξωτερικων συσκευων.... ερρρμμμ get in line... πολυ το ηθελαν, ενας το καταφερνει.

Δημοσ.

το θέμα... είναι οτι με τα enclosures πρώτα βάζεις το usb και μετα ide και sata ή sata2

η μαγκιά στις συγκεκριμένες mthrbrd είναι οτι κοτσάρεις τον external δίσκο ή τον απλό δίσκο χωρις enclosure και πιάνεις ταχύτητες όσο και αν τον είχες κοτσάρει και πάνω στην board!

THAT'S the big deal...

η MAGMA στην Σέρρες έχει το board αυτό για 945 Intel Chipset στα 107€ - τζάμπαααααααααααααααααα και 3 χρόνια εγγύηση - εγω πλήρωσα το ASUS P2D5 Premium... 290€ πρίν 6 μήνες...

Δημοσ.
το θέμα... είναι οτι με τα enclosures πρώτα βάζεις το usb και μετα ide και sata ή sata2

η μαγκιά στις συγκεκριμένες mthrbrd είναι οτι κοτσάρεις τον external δίσκο ή τον απλό δίσκο χωρις enclosure και πιάνεις ταχύτητες όσο και αν τον είχες κοτσάρει και πάνω στην board!

THAT'S the big deal...

η MAGMA στην Σέρρες έχει το board αυτό για 945 Intel Chipset στα 107? - τζάμπαααααααααααααααααα και 3 χρόνια εγγύηση - εγω πλήρωσα το ASUS P2D5 Premium... 290? πρίν 6 μήνες...

1) Check http://www.vantec.com.tw

2) Check DFI FrontX Panel

3) Check Akasa All In One Panel

Δημοσ.
To checkarw απο εδω το checkarw απο κει... δεν βρίσκω κάτι ανάλογο... ???:?

OMFG...

1) Vantec EZ Swap for SATA

2) Το front panel της DFI έχει SATA I / II connector απευθείας σε SATA I / II...

3) Το ίδιο ισχύει και για το Akasa All In One...

Εθελοτυφλούμε ?

Δημοσ.

ti σημαίνει το OMFG... ? και γιατι να εθελοτυφλούμε...;;; δεν έκανα κάτι επίτηδες ...

απλώς έψαξα για DFI και Akasa στα products search... και έβγαλε No data!

To vantec με το eSata δεν έχει κάποια σχέση γιατι σε αναγκάζει να αγοράσεις ολοκληρο 5.25 και να το εγκαταστήσεις ενώ το esata φαντάσου το μετά απο 1 χρόνο σε όλα τα PC...

διχως κόστος με ενα sata καλώδιο... εισαι ok...

το DFI SATA που υπάρχει.... δώσε ένα site να το δω.. plz...

Δημοσ.
παρεπιμπτόντως... to OMFG... ? τι σημαίνει...;;

και το AKASA all in one... δεν το βρίσκω στο eshop - το site ???

OMFG^2...είπα στο site της Akasa...τι άλλο να πω ?

Δημοσ.

το site της akasa -nai ναι ναι δεν το ηξερα... δεν ειναι κάποια φίλη μου...

http://www.akasa.com.tw

μπορούσες απλα να το γραψεις... τεσπα ευχαριστώ OMFG^3 και σε σενα...

ps: ακους εκεί τρόπους - τα forum είναι για συζητήσεις και για να λύνονται απορίες...

Δημοσ.

τώρα τι θα γινει δεν καταλαβαίνεις οτι γεμίζεις τζάμπα σαβούρα στο forum με την συμπεριφορά σου... και ναι ρε φίλε δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το google.. εισαι εδώ και μιλάμε ανάφερε το site στο μπαμ μπαμ και τελείωσε...

τι μου πετάς OMFG και SGTE kai SV73gghf gjdfg και τα λοιπα.. ^2 ^3...

...εγώ ότι είχα να προσφέρω το προσφερα στο συγκεκριμένο θέμα - τελείωσα πάω για άλλο δεν συνεχίζω...

ουφ... ήρθε το τέλος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...