Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4, Onimusha 3, Devil May Cry 3 και επίσημα στο PC

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Parte xampari oti h antigrapsio telos re pedia...kante to koumanto sas kai parte 1-2 games to mina.

Pedia to 90% ton games pou exo einai antigramena...alla teliose to paramy8i' date='apla to starforce opos eipes kapios filos den spai giati ginete update sinexos..3.7 se 3.8 klp..kai min ksexnate pos to exi ftiasi omada h opia itan master sta spasimata..rosiki diladi.

Gia tou logou tou ali8es koitakste na deite sta en logo site posa spasmena games kikloforisan to teleuteo dimino..zitima na einai 5.

Tora osoi den 8eloun na to katalavoun apla den 8a ksanapeksoun kainourio game..[/quote']

Εναλλακτικά περιμένεις λίγους μηνες και τα βρίσκεις σπασμένα...

Εξάλλου ειναι τόσα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν που είναι αδύνατον να πει κάποιος ότι τα έχει βαρεθεί όλα.

Και το Most Wanted στην αρχή είχε το κολπάκι να κρύβει τα virtual drives, και μετά από λίγο καιρό (μες τα χριστούγεννα νομίζω) βγήκε και το nocd.exe του.. Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει. :)

Αλλά γενικά και εγω συμφωνώ με το να παίζει κάποιος κάτι που περιμένει πως και πως original. Πχ εγω πήρα το Age of Empires 3, έπαιξα λίγο, το βαρέθηκα.. Τσάμπα το original αλλά οκ, σε άλλα παιχνίδια έχω χαρεί περισσότερο, πχ Vampires the Masquerade Bloodlines (και ας ειχε τα ΑΠΕΙΡΑ bugs). Δεν θα μιλήσω για τα παιχνιδια που εχουν συνδρομή ή θελουν serial για online..

Απο κει και πέρα ουτε υπερηφανέυομαι που έχω τα ΧΡ original (πληρωσα μια διαφορά για να πάρω τα pro αντί τα home που έρχονταν με το σύστημα ως OEM) ούτε κάποια παιχνίδια, απλά και εμένα κάπου έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η ιστορία του να βρίζουμε τις εταιρίες που βάζουν προστασίες..

Αν είμαστε μάγκες, τις σπάμε και παίζουμε, αν όχι αγοράζουμε.. Απλά τα πράγματα. Αλλά επειδή όλοι μας εδώ τσαμπα μάγκες είμαστε, χρησιμοποιόντας απλά το crack αλλουνού, ε ας είμαστε λιγάκι πιο ήρεμοι σ'αυτα τα θέματα..

Ούτε υποστηρίζω την πειρατεία, ουτε και είμαι υπέρ των εταιριών να χρεώνουν όσο όσο. Κάπου στη μέση ειναι η χρησή τομη. Αλλά αν ένα παιχνίδι τύχει και το βρω σπασμένο, εννοείται οτι θα το προτημίσω, με την ίδια λογική που προτιμάω να βρω ενα 50? στο δρόμο απτο να δουλεύω 2 μέρες να το βγάλω! ;)

Παρολαυτα ακόμα και παιχνίδια που μπορώ να βρω σπασμένα αν μ'αρεσουν πολύ θα τα πάρω original, μονο και μόνο επειδη το βλέπω σαν συλλογή.. πχ καμιά 10αρια games PS2, άλλα τόσα XBOX, και ίσως 5-6 το χρόνο στο PC. :)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...