Προς το περιεχόμενο

Adsl - Ellhnikos 3eftulismos 2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν θα εξαγορασθεί ο ΟΤΕ από μια ξένη σοβαρή εταιρεία θα δούμε μέλλον στο Internet. Προς το παρόν, όσοι θέλετε internet ετοιμάστε μαζί μου τις βαλίτσες σας και ας αρνηθούμε ότι είδαμε ποτέ μας το ελληνικό χάλι.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει και πάγιο στο PSTN-ISDN και πάγιο στο DSL. Μου φαίνεται παράνομο.

Το μόνο που μένει είναι το πάγιο στην DIAL-UP (μελλοντικά).

Δημοσ.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει και πάγιο στο PSTN-ISDN και πάγιο στο DSL. Μου φαίνεται παράνομο.

Το μόνο που μένει είναι το πάγιο στην DIAL-UP (μελλοντικά).

• Πληρώνουμε πάγιο στο τηλέφωνο.
  • Πληρώνουμε τον ISP για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επακ
  • Πληρώνουμε και με την ώρα κάθε που μπαίνουμε.

Σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε και γιατί αναπνέουμε :mrgreen:

Αφήσαμε τίποτα απλήρωτο; :mrgreen:

Θα μας πάρουν και τα σώβρακα όπως πάνε αλλά δεν θα τους περάσει.

Μάλλον τους έχει ήδη περάσει :?

Δημοσ.

@sotos65

Hehe...Xreiazetai mallon enas sugxronos neronas kai anti na kapsei

tin Romi , na kapsei ton OTE kai meta na grafei poihmata ..kathos

tha kegetai :) hehe, opos ekane otan kaigotan i Romi

Eisai episis swstos , to apoftheugma terizei perissotero ston OTE

para sto Internet ;)

MindControl

Ceterum censeo ut OTE esse delendum

Δημοσ.

Και έγινε ο οτε ιδιωτικός

Και ζήσανε όλοι καλά (σε βάρος μας)

Και οι παλιοι υπάλληλοι ακόμα καλύτερα (βλέπε εφαπαξ)

Δημοσ.
as fiaksoume prota ola ta alla(sxoleia,dromous,sovari kivernisi,anergia ktl)kai meta gia dsl vlepoume!eimaste 100 xronia pisw,i dsl mas niazei?to teleyteo einai ayto!
\

Σωστά αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να αγοράσουμε καμιά 10 ρια "καινούρια "F-16 (του 80') πετσοκομμένα και να πάνε στο belial τα υπόλοιπα.:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
as fiaksoume prota ola ta alla(sxoleia,dromous,sovari kivernisi,anergia ktl)kai meta gia dsl vlepoume!eimaste 100 xronia pisw,i dsl mas niazei?to teleyteo einai ayto!

Τις περισσότερες φορές, το ίντερνετ (άρα DSL) συμβάλει στην ανάπτυξη κατα πολύ. 100 χρόνια πίσω δεν είμαστε με καμία δύναμη.

Εντάξει σε μερικά σημεία έχουμε νοοτροπία κάπως "απαρχαιωμένη". Αλλά υπάρχουν και τομείς οπου προχωράνε, έρευνες, πανεπιστήμια κτλ.

Άλλο βέβαια, αν τα αποτελέσματά τους δεν τα εκμεταλλευόμαστε ως χώρα αλλά πάνε έξω.

Δημοσ.

Πανικοβαλόμαστε ή μου φαίνεται ;

Το adsl είναι ο καημός μας;

Εκτός κι αν η ζωή μας όλη κρέμεται από το πόσα gb θα κατεβάσουμε απ΄τα bit torrents....

Δημοσ.
Πανικοβαλόμαστε ή μου φαίνεται ;

Το adsl είναι ο καημός μας;

Εκτός κι αν η ζωή μας όλη κρέμεται από το πόσα gb θα κατεβάσουμε απ΄τα bit torrents....

Όχι, αλλά εδώ είναι τεχνολογικό forum και το adsl είναι αυτο που μας καίει.

Τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με τα θέματα της Insomnia, όχι οτι δεν είναι σημαντικά. Υπάρχει διαφορά.

Δημοσ.

h ellada einai apo xwra pou oloi koitane na sta fane apo pantou.olo kondulia pairnoume kai pou pane enas theos kserei.gia autous pou exoun megalosei me ta miki maous tou disney tha paromoiaza thn ellada san ton skroutz.koitaw na ta faei apo pantou.akoma kai foro ston aera pou anapnei o kathenas tha valoun se ligo.siga min diavazei kanenas auta pou grafoun edw mesa.akoma kai o aplos ipallilos tou ote siga min katsei na to deixei sto afentiko tou ( akoma kai an to deixei den tha to deixei sta parapanw strwmata).to xeroun vevea oti ginontai tetoies sizitiseis.alla afou exoun to monopolio kai ta pairnoun kathe mina siga min katsoun na asxolithoun.to thema einai na mazeutoun ipografes kai na pane stin kivernisi.as mpei epitelous to internet kai sto pio aplo spiti.den thelw na makrigorisw allo giati tha grapsw vivlio etsi opws paw....(kali idea)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...