Προς το περιεχόμενο

Adsl - Ellhnikos 3eftulismos 2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Deamon,

San na min exeis adiko.

Swsth i ermhneia sou..

Emeis omos ? Den prepei na anarotithoun oi dioikountes tin ellada

oti prepei kapote kai i ellada ..."na strothei me optiko ina? "

wste kathe polikatoikia na exei ethernet mprizes ?

Giati ean einai na fthasoume sto 2016 kai na exoume tote 8 Mbit

tote g...*&@*& ...to

Deamon, prosopika den exo problima me tin xwra (boulgaria).

Einai pio anaptugmeni apo emas se Internet , afou na fantasteis

oti oi iatrikes e3etaseis bgainoun se 24 wres, kai mporeis na tis deis

apo to INTERNET !

Theleis na mou dwseis ena atupo xronodiagramma gia to pote pisteueis

oti tha ginei auto stin ellada ?

Kai ean mou apantiseis pote, ego tha sou apantiso

..."DEN EINAI KRIMA o OTE NA MAS AFINEI PISW ENW EXOUME TIS

PROUPOTHESEIS?"

MindControl

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρώτα απ' 'ολα θέλω να σου πώ ότι κατανοώ την αγανάκτηση σου. Όλοι οι Έλληνες άλλωστε στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Το πρόβλημα όμως στην Ελλάδα δεν είναι ούτε πρόβλημα τεχνογνωσίας, ούτε έλλειψης υποδομών. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι καθαρά πολιτικό. Ο Ο.Τ.Ε. απο κάπου διοικείται. Ακόμη και τώρα που σεβαστό κομμάτι εχει ιδιοτικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό το κράτος λαμβάνει αποφάσεις άρα κατα συνέπεια η εκάστοτε πολιτική ηγεσία που κυβερνάει. Παρατήρησε δε ότι όσοι είναι στην αντιπολίτευση χρησιμοποιούν το Internet ως μοχλό πίεσης προς τους ψηφοφόρους. Άρα το πρόβλημα είναι κάτι παραπάνω από γνωστό μιας και είναι κοινή ομολογία. Μόλις λοιπόν αρπάξουν την κουτάλα όλοι ξεχνάν τους προεκλογικούς ψευτολεονταρισμούς με αποτέλεσμα η αισχροκέρδια να διαιώνιζεται. Γιατί η δικαιολογία οτι το Internet είναι ακριβό δεν υφίσταται. Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή στην Ευρώπη πως έχουν φθηνό Internet και εμείς δεν μπορούμε? Ή λοιπόν είναι άχρηστοι αν δεν μπορούν να βρουν Internet στις τιμές που το παίρνουν οι υπόλοιποι ή κάποιοι αισχροκερδούν εις βάρος μας. Πολιτικοί, φορείς, οργανισμοί, όλοι. Σου πουλάει κάτι που δεν του κοστίζει σχεδόν τίποτα ως χρυσάφι. Στον Ο.Τ.Ε. που πολλοί τον κατηγορούν ξεχνάν οτι εκτός από τους ξυσταρχιδιστές εργάζονται και ικανότατα στελέχη. Επίσης δεν φταίνε οι εργαζόμενοι για τις πολιτικές και διοικητικές αποφάσεις. Όσο για το χρονοδιάγραμμα αυτό εξαρτάται άμεσα από την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Όσο δεν μαυρίζουμε ως λαός στις εκλογές αυτούς που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι τόσα χρόνια τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Και αυτό γιατί αντι να απαιτήσουμε κάποια πράγματα έχουμε αποκτήσει μια παθητική στάση γύρω από το ζήτημα. Όλοι βλέπουν και κανένας δεν μιλάει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι το μέλλον ανήκει σ΄αυτους που το προετοιμάζουν και κανείς δεν κάνει τίποτα. Με τις υγείες μας! :?

Δημοσ.
@Deamon' date='

Kai ean mou apantiseis pote, ego tha sou apantiso

..."DEN EINAI KRIMA o OTE NA MAS AFINEI PISW ENW EXOUME TIS

PROUPOTHESEIS?"

MindControl[/quote']

Pantos to provlima einai poli pio sintheto...Kala na eimaste piso kai na plironoume akriva...Fantazese omos poso xeirotero einai na plironeis akriva kati kai na min exeis oute kai afto pou plironeis. Giati 384 leme akriva ... To akriva einai dedomeno gia to 384 exoume oloi amfivolies.....:???: :???: Pia 384 gia na to piaseis afto prepei na einai Savvato vradi meta tis 2 gia na min einai kaneis allos ektos apo esena kai vevaia den prepei na vrexei kai olas... Ego otan vrexei den exo grammi den sigxronizei.. kai to kako einai oti mono me ton Proedro tis dimokratias den exo milisei , tora pou to leo skeftomai na ton kaleso kai afton mia kai to provlima sinexizetai apo ton martio tou 2003....

merikes fores aporo giati oloi emeis akoma den exoume paei mia episkepsi na touloumiasoume sto xilo olous aftous pou to exoun anagki.... Oso gia ton antagonismo tou OTE....asta....oso o Ote einai kafeneio oi alloi mallon tha einai kantines.....

Δημοσ.

Δείτε και αυτό το topic να πάθετε πλάκα....

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=36094

Δείτε τον τυπά από Σουηδία που έχει 100MBit Down / 10Mbit Up και πληρώνει 34€ το μήνα...

Και λέει οτι θα του την κάνουν και 100MBit Up 100MBit Down.

LAN το χουν κάνει εκεί...

:(

Και ο άλλος απο Denmark γράφει

Denmark

100Mbit full duplex

unlimited

~ 5 euro/month

Άντε μετά εσύ να μην πάς έξω από τον ΟΤΕ να τους ρίξεις καμιά ρουκέτα!

:(

Δημοσ.

100up 100down e doste mou ta misa emena den me xalaei

akou ekei re file.... kai na fantasteis oti eixa akousei oti sthn souidia kanane apergia epeidh o kratikos paroxeas tous edine 3mbit dorean kai oi typades kanane apergia epeidh thelane ta dipla

OPOTE pame ki emeis apergia gia n apetisoume apo ton pOTE kati analogo

twra ti tha paroume einai allo thema ....

Δημοσ.

Παλιά έλεγαν. Φέρε το δίκαννο γρήγορα.

Τώρα.

Την 17Ν και τις ρουκέτες της αμέσως. :mrgreen:

Ρε παιδιά μην λέτε τέτοια. Περί 100mb download και δεν ξέρω πόσα up. Aφήστε μας στο σκοτάδι μας. :???: Θα με κάνετε να δώ κάνα ωραίο όνειρο και μετά που θα ξυπνήσω ; μετά τι;

Ελλαδάρα ρε. dialup και τα μυαλά στα κάγκελα. Απολαμβάνεις download. :confused:

Προλαβαίνουν αυτοί να απολαύσουν 10mb download ; όχι φυσικά. Ούτε καν το βλέπουν. Ενώ εγώ άμα λάχει πίνω και δύο τρία ποτηράκια μέχρι να κατέβει αυτό το μεγάλο αρχείο :twisted:

Δημοσ.
@wert

kai ean theleis na katebaseis kana ergaki ' date=' posa potirakia pineis ? :)

MindControl[/quote']

Είναι απλό. Όταν οδηγώ δεν πίνω :mrgreen:

Γιατί εργάκι όπως καταλαβαίνεις δεν σκέφτωμαι καν να το κάνω download.

Πάω μέχρι το βίντεοκλάμπ και παίρνω ότι θέλω ..... :-D

Δημοσ.

MindControl' Αν γίνει αυτό που λές εδώ στην Ελλάδα τότε μάλλον δεν θα είμαι εδώ να τα λέμε. Τόσο σύντομα το βλέπω με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχουμε.

Για την ώρα το θέμα είναι ότι "η πατρίς κοιμάται"

Ένα έμαθαν καλά και ξέρουν να κάνουν. Υποκλοπές σε τηλέφωνα.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές. Όλα τα βιογραφικά στη φόρα.

Τα ευρυζωνικά δίκτυα τι να τα κάνουν;

Την δουλειά τους την έχουν κάνει ήδη αυτοί.:twisted:

Δημοσ.

Δυστυχώς με τον πΟΤΕ δεν πρόκειται να δούμε προκοπή ουτε σε 10 χρόνια...Το μόνο που θα κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τους άλλους να μας αφήνουν πίσω...Πολύ πίσω...

Δημοσ.

Ρε σεις τι προκοπή να δούμε; Εδώ το Πακιστάν και το Ιράν έχουν δικές τους διανομές linux και εμείς τσακωνόμαστε για το πιο themeing/skinning πρόγραμμα θα βάλουμε στα xpee μας.

Ένας φίλος έκανε μια βόλτα από Japan. Το ξέρετε ότι εκεί υπάρχουν providers που δίνουν γραμμές 1Gbps full duplex? Τιμές δεν ξέρω αλλά τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα.

Εμείς στα @@ρια μας. Καθόμαστε και κατεβάζουμε τσόντες όλη μέρα από το ψωρο-384 μας και την παίζουμε που καταφέραμε να έχουμε και μια υπηρεσία VoIP μη χέ.ω....

Η ματσωλιά στο Ελλάντα παίρνει και δίνει. Λένε θα κάνουν αναβάθμιση και κάνουν υποβάθμιση. Θέλω το παλιό μου ping πίσωωωωωωωωωωωωωωω :'(

-Πάω να μπω σε κανα freenode irc και βγάζει 1600ms ping.

-Κατεβάζω από sourceforge με 6.5kb/s σε 384 σύνδεση.

-Το http://www.google.com μου βγάζει κατά μέσο όρο 6 Connection refused; timed out για να ανοίξει. -

Παίζω cod2 σε ελληνικό server και βλέπω ping από 450+ms , μερικές φορές μου κάνει 2 δευτερόλεπτα να βρει πόσο lag έχω. Πεθαίνεις και το μαθαίνεις 2 δευτερόλεπτα μετά.

-Ανοίγω VoIP με κανα Skype,IM,i-Call και απαντάει ο άλλος και μέχρι να ακούσω ότι απάντησε και να φτάσει η απάντηση μου σε αυτόν έχει πει 6-7 φορές "Ορίστε; Δε σας ακούω..."

Ένα πράμα σαν αυτό που βλέπουμε τα αστέρια όπως ήταν 2.000 χρόνια πριν λόγω του χρόνου που κάνει να φτάσει το φως από αυτά σε μας.

Ξύλο θέλουν....

Δημοσ.

Oi amerikanoi einai mprosta aiwnes...

Autoi tin stigmi pou milame , stin ameriki exoun ta 600MB gia progeuma...

600MB Download i Upload se enan opoiodipote server den einai tipota gia

ta amerikanakia..

Eno emeis akoma kai 1Mbit na xrisoplirosoume , 600MB download thelei pali

kana 3oro...

Den pisteuo pleon oti auti i xwra tha dei allo aspro fws ektos kai ean

uparxoun atoma pou tha isigithoun tin "ANAGENISI" :)

Pragma xlomo fusika..

MindControl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...